ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σε μια ακόμα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής τέθηκε το θέμα της άσχημης οικονομικής κατάστασης του Δήμου. Η Διοίκηση δεν έκρυψε τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεται ο Δήμος.


Μάλιστα, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Δημήτρης Παπουτσής, αποκάλυψε πως το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων δεν εγκρίνει τη χορήγηση δανείου 1,5 εκ. ευρώ που είχε αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης σε πρόσφατη συνεδρίαση του, καθώς οι δόσεις που πληρώνει ο Δήμος σε τοκοχρεωλύσια έχουν ξεπεράσει το όριο: "Χτυπήσαμε κόκκινο”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπουτσής". Ο Δήμαρχος, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, παραδέχτηκε πως η “μαύρη τρύπα” του Δήμου δεν καλύπτεται παρά την “άριστη διαχείριση” από την πλευρά της Διοίκησης.

Πάντως, ο πρώην Δήμαρχος, κ. Γιώργος Μαστοράκος, ζήτησε για μια ακόμα φορά να γίνει συζήτηση για τα οικονομικά, ενώ ενημέρωση για την περικοπή των ΚΑΠ ζήτησε και ο κ. Κυριάκος Κουτρούλης. “Η Διοίκηση πρέπει να πάρει  είδηση ότι οι εποχές άλλαξαν. Είναι πολύ πιο έντιμο να βγούμε στον κόσμο και να πούμε ότι δεν κάνουμε εκδηλώσεις παρά να δίνουμε άρτον και θεάματα”, είπε ο κ. Κουτρούλης.

Από το www.xtypos.gr