ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

Μια και η επικαιρότητα απασχολείται με τους διορισμούς συγγενών βουλευτών, ας επανέλθουμε λίγο στον δήμο μας με την καραμπινάτη περίπτωση τακτοποίησης της κόρης του δημάρχου μας Ι. Γεωργοπούλου ως ειδική σύμβουλος με 4ωρη σύμβαση εργασίας και αποδοχές 2.500 ευρώ.

Ο Στ. Γεωργόπουλος προσπάθησε και επιμένει να λέει ότι δεν έπαιξε ρόλο η συγγένεια, ότι οι ικανότητες της κόρης του είναι τέτοιες που θα την επέλεγε από το βιογραφικό της.
Σε αντίθεση με τον δήμαρχο ο ψηλός, λέει και έλεγε, ότι  ήταν σε τόσα πόστα, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να βολέψει την κόρη του. Ίσως προτεραιότητα για τον ψηλό να είχε η κόρη της φιλενάδας του, και η ίδια η φιλενάδα του, τις οποίες φρόντισε να βολέψει κατά καιρούς.

Να σας θυμίσω ότι ο Στ. Γεωργόπουλος ζητάει να εφαρμοσθεί το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ στους βουλευτές και τους υπουργούς, δεν έχω καταλάβει αν επιθυμεί το ίδιο για πάσης φύσεως αιρετό, αυτό που θέλω να προσθέσω σε αυτό που ζητάει ο Στ. Γεωργόπουλος, είναι ότι εκτός από τα προσωπικά ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των αιρετών, να ισχύσει το ίδιο και για τους συγγενείς τους 1ου βαθμού…

Τι λες γι’ αυτό Σταύρο?