ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΠΑΡΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Ε.Α. Α.Μ.Ε.Α

Στο πλευρό των ΑμΕΑ βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Σταύρος Γεωργόπουλος, ο οποίος έδωσε δυναμικά το παρόν στην καλοκαιρινή εκδήλωση που πραγματοποίησαν τα μέλη του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με ειδικές ανάγκες την Τετάρτη 30 Ιουνίου και ώρα 18.30 στο Πολύκεντρο.
Ο δήμαρχος εξήρε το έργο – λειτούργημα όπως το χαρακτήρισε- που επιτελείται στο εν λόγω κέντρο, μέσω των ειδικών προγραμμάτων που αφορούν στην Ειδική Αγωγή, Ψυχοκοινωνική Στήριξη, Κοινωνικοποίηση, Ψυχαγωγία, Άθληση, Επαγγελματική Κατάρτιση και Αποκατάσταση ατόμων ηλικίας 14 ετών και άνω που παρουσιάζουν οριακή νοημοσύνη, ήπια και μέτρια νοητική υστέρηση. «Θεωρώ ιερό καθήκον όλων των πολιτών να βοηθάμε με όποιο τρόπο δυνάμεθα τους συμπολίτες μας που μας χρειάζονται. Σαφώς είναι θετικό δείγμα της κοινωνίας μας που το κράτος ευαισθητοποιείται και λαμβάνει μέριμνα για την ομαλή ένταξη συνανθρώπων μας με ειδικά χαρίσματα» τόνισε ο δήμαρχος.

Ο κος Σταύρος Γεωργόπουλος συνομίλησε με τα παιδιά, παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συγκίνηση τα θεατρικά δρώμενα που είχαν ετοιμάσει και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε η βουλευτής ΠΑΣΟΚ κα Άννα Νταλάρα.