ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

Οι ζυμώσεις στον χώρο του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται και θα έχουμε και νέες εκπλήξεις – ανατροπές που θα κάνουν ακόμα πιο εκρηκτικό το κλίμα, ήδη χθες το βράδυ σε συγκέντρωση στα γραφεία της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία» ο Γ. Μαστοράκος ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει την υποψηφιότητα του από υποψήφιος δήμαρχος χάριν της ενότητας του ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα μια περίεργη συνάντηση αλλά όχι τυχαία δημιούργησε αίσθηση στο γραφείο του Στάθη Αγγελινά στο οποίο μπήκαν ο Γ. Μαστοράκος, και ο Ορφανίδης από την ομάδα του Ν. Μπάμπαλου, οι πηγές μας λένε χαρακτηριστικά «σήμερα υπάρχουν 2 παρατάξεις από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα είναι 1»

Την Τρίτη το πρωί ο Στάθης Αγγελινάς ήταν στην Ιπποκράτους και πιθανότατα να έχει αναλάβει ρόλο μεσολαβητή με στόχο την μία και μοναδική υποψηφιότητα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Ν. Σπυρόπουλο.

Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει, θα είναι το 3ο κρέμασμα, σε μια στιγμή που ο Ν. Μπάμπαλος έδειχνε να παραμένει συνεπής αντιστεκόμενος στις πιέσεις του ΠΑΣΟΚ με στόχο το Ηράκλειο και μόνο.

Δε συζητάω για τους υποψηφίους που έχουν ανακοινωθεί, για τους ανθρώπους που έχουν ήδη μιλήσει κατά του Μαστοράκου και του ΠΑΣΟΚ, και που μερικοί από αυτούς θα πρέπει να τα γυρίσουν στις επόμενες 50 μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές.

Η προσωπική μου άποψη  για τη φαινομενική συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ είναι ότι μάλλον οδηγείτε σε ΒΑΤΕΡΛΟ, αφενός γιατί ακόμα και οι ψηφοφόροι του κόμματος θέλουν να δώσουν ένα γερό χαστούκι στο κόμμα που υποστήριξαν στις βουλευτικές εκλογές για την σημερινή κατάσταση στην οικονομία κυρίως, αφετέρου οι κωλοτούμπες σε τοπικό επίπεδο ήταν ηθικά απαράδεκτες και εξέθεσαν πολύ κόσμο που πίστεψε στα πρόσωπα των μέχρι πρότινος υποψηφίων που τελικά δούλεψαν για ιδίων όφελος, αλλά και η επιλογή του ΠΑΣΟΚ να «φυτέψει» τον απόντα για δεκαετίες από τα κοινά του Ηρακλείου Ν. Σπυρόπουλο, δημιουργεί αποκρουστική διάθεση στην ηγεμονική αντίληψη της επιτροπής επιλογής υποψηφίων του κόμματος.