ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ 2ο ΚΕΠ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΥΚΩΝ

Σε λειτουργία τέθηκε από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και το 2ο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Ηρακλείου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Πεύκων 129 και Βορείου Ηπείρου.


Στο νέο ΚΕΠ ήδη εξυπηρετούνται οι εξής περιπτώσεις: γνήσιο υπογραφής, επικυρώσεις και ΑΜΚΑ,  ενώ δίνονται διευκρινιστικές  πληροφορίες στους πολίτες για θέματα που άπτονται της καθημερινότητάς τους. Πρέπει να επισημανθεί πως η λειτουργία του ΚΕΠ εκκρεμούσε εδώ και 2 χρόνια (μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών στο κτίριο) λόγω της διχογνωμίας μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με τον αριθμό των υπαλλήλων που πρέπει να απασχοληθούν στο ΚΕΠ.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, απασχολείται ένας υπάλληλος που έχει μεταφερθεί από το Δήμο ενώ σε εξέλιξη είναι διαγωνισμός για την πρόσληψη δύο συμβασιούχων (όσες και οι θέσεις που έχουν εγκριθεί από το κράτος).

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνια. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 210 2832110-210 2822772.

Από www.xtypos.gr