ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ

Από νωρίς το μεσημέρι οι πληροφορίες είχαν κάνει καζάνι που βράζει το δημαρχείο του Ηρακλείου, μόλις μια μέρα μετά από την συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» και την ανακοίνωση των πρώτων 25 υποψηφίων της παράταξης.

Οι υποστηριχτές τους Γ. Μαστοράκου χαλάρωσαν μετά τα σενάρια ενδεχόμενης απόσυρσης της υποψηφιότητας του, σήμερα όμως έγινε γνωστό ότι το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη δοθεί στον Νώντα Σπυρόπουλο και αυτό θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, που σημαίνει ότι η υποψηφιότητα του Γ. Μαστοράκου ίσως και του Κ. Κουτρούλη αποσύρονται χάριν κομματικής ενότητας.

Ο Γ. Μαστοράκος σήμερα δεν ήταν παρών στο δημοτικό συμβούλιο, δεν απαντούσε στο κινητό του, οι συνεργάτες του ήταν πυρ και μανία με τα νέα ενώ προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του αλλά μάταια.

Η αλήθεια είναι ότι από την χθεσινή ομιλία του άφηνε παραθυράκια που δε θα ταίριαζαν σε επικεφαλής παράταξης και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, παρουσίασε 25 ονόματα τα οποία όπως αποδείχθηκε ήταν για κάψιμο, χωρίς ανάμεσα τους να υπάρχει ούτε ένα! από τα γνωστά ονόματα παλαιότερων συνεργατών του.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι πλέον τελείωσαν τα σενάρια και οι φήμες και ότι είναι οριστική η απόφαση της Ιπποκράτους για την υποψηφιότητα του Ν. Σπυρόπουλου στο Ηράκλειο που συνεπάγεται απόσυρση του Γ. Μαστοράκου και μάλλον του Κ. Κουτρούλη από την υποψηφιότητα τους.