ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΚΕΠ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Περιοδεία στην Εφορία Ηρακλείου, τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ και τα ιατρεία του και το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης, πραγματοποίησε χθες 27 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Παντελής Βλασσόπουλος.


Ο Παντελής Βλασσόπουλος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΑΚΕΠ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, συνομίλησε με τους υπαλλήλους των υπηρεσιών και με δημότες και αντάλλαξαν απόψεις για το πώς ο δήμος μπορεί να συνεισφέρει στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Το πρόγραμμα των περιοδειών συνεχίζεται εντατικά, με επόμενο «σταθμό» τις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου, ενώ πληθαίνουν οι κλειστές συγκεντρώσεις των μελών και φίλων της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης.



Ο υποψήφιος δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος και οι συνεργάτες του από την ΑΚΕΠ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, θα βρεθούν σε όλες τις γειτονιές της πόλης, για να αφουγκραστούν τα προβλήματα και τις ανάγκες κάθε περιοχής, πιστεύοντας ότι η επαφή με το δημότη, είναι το πρώτο βήμα για μια καλύτερη πόλη.

Απο το www.ekfrasi.net