ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ” ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Συνεχίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στις γειτονιές οι επισκέψεις της δημοτικής παράταξης ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, με ομάδες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και τον επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο, κ. Νίκο Μπάμπαλο.

Την Τετάρτη επισκέφθηκαν το Κάτω Ψαλίδι, την Πέμπτη τα Ηπειρώτικα, την Παρασκευή την Καναπίτσα προς τη Μεταμόρφωση, την Κυριακή το Ρέμα Κατσαούνη σύνορα Μεταμόρφωσης και τη Δευτέρα την Αγ Τριάδα.

Στο δελτίο τύπου της παράταξης σχετικά με αυτές τις επισκέψεις αναφέρονται τα εξής:
“Οι διαπιστώσεις για μια άλλη φορά είναι δυστυχώς παντού οι ίδιες ακριβώς:
η απογοήτευση και η οργή του κόσμου έκδηλη για το αίσθημα εγκατάλειψης, ενω οι αποσπασματικές και χωρίς σχεδιασμό παρεμβάσεις και οι πειραματισμοί της δημοτικής αρχής στην κυκλοφορία, εχουν επιβαρύνει και αναστατώσει τους κατοίκους, οι οποίοι αισθάνονται μόνοι και απομονωμένοι σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις για την καθημερινότητά τους.

Οι δημότες της Πόλης, αναζητούν κόντρα στο ρεύμα των καιρών που τους οδηγεί στο περιθώριο των εξελίξεων ως απλούς παθητικούς θεατές προσωπικών επιδιώξεων και κομματικών μηχανισμών, να βρουν την ελπίδα, για να επιλέξουν αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά για το Ηράκλειο και να αντισταθούν σε όσους αδιαφορούν για τα πραγματικά και καθημερινά προβλήματα τους.

Η παράταξη ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ συνεχίζει σταθερά την πορεία της στο λαό του Ηρακλείου, για το λαό με το λαό και απλά ολοκληρώνει με συνέπεια και συνέχεια αυτό που ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια: Να είναι καθημερινά παρούσα, κοντά στα προβλήματα και τα όνειρα όλων των δημοτών που ελπίζουν σε ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο αύριο, σε μια Πόλη που δ ε ν της αξίζει η σημερινή της εικόνα!

Καλούμε όλους τους ενεργούς δημότες να συστρατευθούν μαζί μας σε αυτό τον αγώνα που γίνεται για το δημότη...από το δημότη για το δημότη για να αλλάξουμε σελίδα από το χθες και να προχωρήσουμε μπροστά, για να πάμε το Ηράκλειο εκεί που πραγματικά του αξίζει! Για να κερδίσουμε όλοι μαζί, το στοίχημα της επόμενης 10ετίας! Να κάνουμε το Ηράκλειο, μια Πόλη να ζούμε!”

Από το www.xtypos.gr