ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ?

Είναι απαράδεκτη η κατάσταση του Δήμου Νέου Ηρακλείου και των αμέτρητων ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ κεραιών κινητής τηλεφωνίας ακόμα και δίπλα σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς!!! Ομιλώ κυρίως για το κομμάτι που συνορεύει με την Αττική Οδό.

Ο κάθε αλήτης για 12 χιλιάρικα το χρόνο και δίνει την ταράτσα του στις εταιρείες που καμουφλάρουν μέσα σε παλιούς θερμοσίφωνες, ντεπόζιτα, καμινάδες κτλ τις κεραίες του θανάτου. Φυσικά ο "μάγκας" με τα λεφτά που τσεπώνει την "κάνει" για αλλού.

Είναι ντροπή για το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή που δεν τις ξηλώνει. Να υποθέσω ότι τα παιδιά τους πάνε σε ιδιωτικά σχολεία σε άλλες καλύτερες "γειτονιές"? Δηλαδή αν μια δημαρχία δεν μπορεί να προστατεύει την υγεία των πολιτών της, για ποιο λόγο να υφίσταται?

Η Δημοτική Αστυνομία κυνηγάει τον μαύρο με τα CD ή κανά παράνομο παρκάρισμα και όχι τις εταιρείες κινητής που μας βομβαρδίζουν ακτινοβολία από παράνομα κέντρα εκπομπής??

Η πολεοδομία που είναι?? Να κυνηγάνε για κανά εκατοστό πεζοδρομίου το ξέρουν καλά.

Η ΔΕΗ?? Είναι ΑΔΙΚΗΜΑ η παροχή σπιτικού ρεύματος σε κεραίες και πόσο μάλλον στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!!

Καμία ψήφο σε όποιον υποψήφιο για τη δημαρχία Ηρακλείου δεν ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ να γκρεμίσει τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ κεραίες που επιβαρύνουν ανυπολόγιστα τον πληθυσμό!

Θα έρθουν φυσικά και τα παπαγαλάκια των εταιρειών να λένε πόσο χρήσιμες είναι οι γειτνιάζουσες κεραίες στη λογική των πολλών κεραιών-μικρη ακτινοβολία.

Φυσικά δεν αναφέρουν ότι οι κεραίες είναι παράνομες, ουδέποτε έγινε μελέτη (υπάρχει κεραία που βρίσκεται στο ύψος του επάνω διαμερίσματος μου και απέχει από εμάς 200 μέτρα!!!) και φυσικά ουδέποτε γίνεται μέτρηση για το πόση ακτινοβολία εκπέμπουν!

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΞΗΛΩΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ! Το οφείλεις σε όσους σε ψηφίσαμε αλλά και γενικά στους δημότες και κυρίως στα νήπια που κάθε πρωί βρίσκονται στους κοντινούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία.

Κρίμα μια φιλήσυχη περιοχή, από όταν πέρασε η Αττική Οδός να έχει γίνει έρμαιο της κάθε εταιρείας κινητής επειδή οι ιθύνοντες δεν αναλαμβάνουν δράση!!


e-mail συνδημότη μας