ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΜΑΣ Ή ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ?

Ο πανικός και το άγχος για συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο μετά το χρίσμα στον Νώντα Σπυρόπουλο οδηγεί σε παράδοξες πρακτικές τις «προοδευτικές» δυνάμεις του δήμου μας.
Κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες φήμες για ένα γκάλοπ το οποίο δείχνει τον Γεωργόπουλο να περνάει στην 2η Κυριακή.

Γεωργόπουλος = μπαμπούλας για το Ηράκλειο, και χρήσιμος για να δημιουργήσει αναστάτωση στους δημότες κυρίως εκείνους που παρακολουθούν ή έχουν κάποια προσωπική εμπειρία με τον δήμαρχο.

Και μη βγουν οι «προοδευτικοί» να πουν ότι τους συκοφαντούμε, διότι μόνοι τους τα διαδίδουν στην πλατεία και στα καφενεία παίζοντας το χαλασμένο τηλέφωνο, και μετά κάνουν τους κινέζους.
Είναι πολύ δύσκολο το στοίχημα για όποιον το έχει βάλει στην πλάτη του Νώντα Σπυρόπουλου, η εκτίμηση μου είναι ότι το ΠΑΣΟΚ θα δεχθεί μεγάλη ήττα για πολλούς λόγους.

Ο Γεωργόπουλος είναι τελειωμένος και δεν έχει καμία ελπίδα όχι για να περάσει στην 2η Κυριακή αλλά να πετύχει αξιοπρεπές ποσοστό, η εκτίμηση μου για τον Δήμαρχο είναι ότι οριακά θα πιάσει την βάση, δηλαδή το 10%.

Πάντως από φήμες πολλά θα ακούγονται, μπορεί να την πατήσουμε και εμείς, που θα προσπαθήσουμε να είμαστε το δυνατόν προσεκτικότεροι, αλλά η αντιδημοκρατικές πρακτικές της τρομοκρατίας και των διλλημάτων πρέπει να καταδικάζονται άμεσα και παραδειγματικά, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από τον χώρο τον «προοδευτικών» δυνάμεων.