ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM»

Κλιμάκιο της δημοτικής κίνησης «Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου», με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο, κα Ειρήνη Κατσινοπούλου, συμμετείχε στην κινητοποίηση των εργαζομένων στον «Επικοινωνία 94FM» έξω από το Δημαρχείο την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, εκφράζοντας τη συμπαράσταση της δημοτικής κίνησης στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

Η κα Κατσινοπούλου, δήλωσε τα εξής: “Για ακόμα τρίτη φορά μέσα στη φετινή χρονιά οι εργαζόμενοι στον Επικοινωνία 94FM μένουν απλήρωτοι επί τρεις μήνες. Ακόμα και το κατακρεουργημένο κατ’ επιταγή του Μνημονίου επίδομα αδείας δεν τους έχει καταβληθεί. Για τρίτη φορά μέσα στη φετινή χρονιά δεκάδες εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους, καταδικάζονται σε οικονομική εξόντωση. Η Δημοτική Αρχή μένει σταθερή στον αυταρχισμό και την αλαζονεία απέναντι στους εργαζομένους, που έχουν σφραγίσει με τα πιο μελανά χρώματα τη θητεία της.

Η μόνιμη άρνηση του Δημάρχου κ. Γεωργόπουλου να συναντηθεί με το σωματείο και η προκλητικά παρελκυστική τακτική του Προέδρου της δημοτικής επιχείρησης κ. Μάντακα, αλλά και σύσσωμης της πλειοψηφούσας παράταξης, δεν προσβάλλουν μόνο κατάφωρα την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στο δημοτικό ραδιόφωνο.

Θέλουν να φιμώσουν και να σιγήσουν οριστικά τη φωνή της πόλης μας. Μέσα στη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης  και της εξόντωσης της κοινωνίας, οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης  έχουν την υποχρέωση να πρωτοστατούν στην υπεράσπιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων, και πρώτα απ’ όλα των εργαζομένων σε αυτούς.

Το άλλοθι της κρίσης που επικαλείται η Διοίκηση Γεωργόπουλου, καταρρέει και μόνο από τα υπέρογκα ποσά που κατασπαταλούνται σε φιέστες και δημόσιες σχέσεις και σε παχυλές αμοιβές συμβούλων.  Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εργαζομένους στον Επικοινωνία 94 FM  και απαιτούμε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι ΤΩΡΑ !!!”

Από το www.xtypos.gr