ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ένα ευχάριστο αποχαιρετισμό επεφύλαξε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Πασχάλης Γονατάς στην καθηγήτρια του Προγράμματος Ανοικτής Ακαδημαϊκής Μόρφωσης κα Μαρία Ευθυμίου όταν το βράδυ της Τετάρτης 02 Φεβρουαρίου 2011 βρέθηκε στην τελευταία της διάλεξη του πρώτου εξαμήνου στην Αίθουσα Δημήτρης Καββούρης στη Βίλλα Στέλλα.

Ο κ. Γονατάς αφού ευχαρίστησε την κα Ευθυμίου με μια ανθοδέσμη απολογήθηκε τόσο για αυτά που υπήρχαν, όσο και για αυτά που έλειπαν από την αίθουσα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των διαλέξεων της κας Ευθυμίου αλλά και όλων των καθηγητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η κυρία Ευθυμίου από την μεριά της υποδέχθηκε τον αποχαιρετισμό του προέδρου του Πολιτιστικού με έκπληξη, συστολή και κατανόηση για τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν στη διάρκεια των διαλέξεων. Το πολυπληθές ακροατήριο, παρά το δύσκολο της μετακίνησης λόγο της απεργίας των ΜΜΜ, ευχαρίστησε θερμά την καθηγήτρια ενώ η πλειοψηφία των ακροατών ζητούσε να ενημερωθεί για νέες ημερομηνίες διεξαγωγής διαλέξεων της κας Ευθυμίου. Η κυρία Μαρία Ευθυμίου παραχώρησε διαλέξεις πάνω στην Παγκόσμια Ιστορία.

Το δεύτερο εξάμηνο του Προγράμματος Ανοικτής Ακαδημαϊκής Μόρφωσης του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από το τηλέφωνο 213 2000221 αλλά και από την ιστοσελίδα του πολιτιστικού στο facebook