ΛΕΣ?

 Άγριο παρασκήνιο ζει και… βασιλεύει σε μεγάλο Δήμο της Αττικής και αφορά το άσχημο «παιχνίδι» που προσπαθεί να παίξει ο πρώην  Δήμαρχος στις πλάτες των δημοτών αλλά και των ελεγκτικών μηχανισμών.

Στη διάρκεια της θητείας του είχαν γραφτεί πολλά και είχαν ακουστεί ακόμα περισσότερα. Όμως, απ’ό,τι φαίνεται, κάποια από αυτά τα «όμορφα» ήταν αλήθεια. Σε αυτό το μήκος κύματος, φοβούμενος τις συνέπειες, έχει προσπαθήσει να προσεγγίσει τον εν ενεργεία Δήμαρχο.

Συγκεκριμένα, μέσω τρίτων, έχει βολιδοσκοπήσει τις διαθέσεις του διαδόχου του και έχει ξεκινήσει το… «πρέσινγκ» για να μην βγουν προς τα έξω συγκεκριμένες ατασθαλίες του που θα τον τελειώσουν πολιτικά.  Καλά ενημερωμένη πηγή της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, dimarxe.gr, υποστηρίζει πως πρόκειται για «δύο-τρεις περιπτώσεις που τον αφήνουν εντελώς ξεκρέμαστο».

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως στα «καυτά» θέματα που τον εκθέτουν, μέχρι στιγμής, μόνο στα μάτια του τωρινού Δημάρχου, έφταιξαν οι σύμβουλοι που είχε στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της θητείας του. Μάλιστα, το ίδιο πρόσωπο μας ψιθύρισε πως ο πρώην Δήμαρχος προτείνει και… ανταλλάγματα στον διάδοχό του! Αυτό είναι και το κερασάκι στην τούρτα!

Είτε φταίει ο ίδιος, είτε οι σύμβουλοί του, τις αποφάσεις όφειλε να τις παίρνει ο ίδιος. Εμείς θα ζητήσουμε από τον σημερινό άρχοντα της πόλης να μην  αφήσει τίποτα όρθιο! Θέλουμε να ελπίζουμε τουλάχιστον…

Από το www.dimarxe.gr