ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΩΝΤΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

Στο “Περιβόλι τ' Ουρανού” υποδέχθηκε ο Νώντας Σπυρόπουλος και οι συνεργάτες του από τη δημοτική κίνηση “Ηράκλειο η πόλη μας”, τους φίλους και ψηφοφόρους της κίνησης. Στο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της κίνησης και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στο Ηράκλειο, έκανε αναδρομή στη δική του εμπλοκή στα δημοτικά πράγματα.

“ Όταν κλήθηκα να συμμετέχω, συμπεριφέρθηκα σαν κανονικός οπλίτης: Πήρα κράνος, παλάσκες και στρατεύτηκα στην υπόθεση της ενότητας της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Στόχος μου ήταν και είναι η ενότητα, η ενοποίηση όλων των δυνάμεων της παράταξης. Είναι κρίμα που για δεύτερη τετραετία η παράταξη είναι εκτός της διοίκησης του Δήμου. Θέλω να κάνω σαφές, συνέχισε ο Νώντας Σπυρόπουλος, ότι όλοι υπηρετούμε την ενότητα. Στόχος μας, ακόμα, είναι να βοηθήσουμε στην ανασυγκρότηση του ΠαΣοΚ στο Ηράκλειο, που τόσα προβλήματα έχει”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της χώρας και τις προσπάθειες του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, για τον οποίο εκτίμησε ότι είναι ο μοναδικός στην πατρίδα μας που μπορεί, έστω και λίγο, να επηρεάσει το διεθνές περιβάλλον, προς όφελός μας.

“Ζούμε σε νέα εποχή. Δυστυχώς δεν προσαρμοστήκαμε στις εξελίξεις τα τελευταία 15 χρόνια και πρέπει να το κάνουμε τώρα, με βίαιο τρόπο, όλοι μας, χώρα, επιχειρήσεις, Δήμοι και οικογένειες”.

Αναφερόμενος στη στάση της παράταξης στο Δήμο Ηρακλείου ανέφερε ότι θα στηρίξουμε τις θετικές πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής.

“ Έχουμε ζητήσει από τη δημοτική αρχή τη στρατηγική της τετραετίας και τις τακτικές κινήσεις, ώστε να βοηθήσουμε στο έργο της”.

Η δουλειά μας στο Δήμο είναι να καταθέτουμε προτάσεις,. Πρέπει να προσεγγίζουμε τα δημόσια αξιώματα με διάθεση προσφοράς. Ο Δήμος, τόνισε ο Νώντας Σπυρόπουλος, δεν υπάρχει για τους δημοτικούς συμβούλους, ούτε για τους εργαζόμενους. Υπάρχει για να εξυπηρετεί τους 108.000 κατοίκους της πόλης”, κατέληξε.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με γλέντι ως τις πρωινές ώρες.
Διακρίναμε στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, την υφυπουργό Εργασίας Άννα Νταλάρα, τον βουλευτή της Β' Αθήνας Ερνέστο Χαραλαμπόπουλο, τον τέως Δήμαρχο Γιώργο Μαστοράκο, το διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους Κυριάκο Κουτρούλη και Μαίρη Ζούνη, τις πρώην αντιδημάρχους Μαρία Λιτζεράκου και Μαίρη Ιγγλέση κ.α.


Από το www.ekfrasi.net