ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΗ

Αισθάνομαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω δημοσίως τον αντιδήμαρχο του Δήμου Ηρακλείου Κεσκινίδη Ιωάννη που μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες διόρθωσε κάτι που δεν είχε διορθώσει κανένας αντιδήμαρχος εδώ και είκοσι χρόνια μέχρι σήμερα.

Πολλές φορές είχα πάει στη λεγόμενη Δημοτική Αστυνομία και τους εξέθετα την καταστροφή που γινόταν στα πεζοδρόμια και τα ρείθρα από τα φορτηγά που παρκάρανε κάθε Παρασκευή, αυτοί που πουλούσαν τις πραμάτειες τους ανέβαζαν τα φορτηγά επάνω στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να είναι εκατοντάδες πλάκες σπασμένες και πολλά ρείθρα, ξεθεμελιωμένα. 

Η απάντηση από ένα νεαρό της δημοτικής αστυνομίας ήταν, αν υπάρχει Θεός, «ε… τώρα κάθε Παρασκευή γίνεται αυτό…» και του απαντώ «δηλαδή κάθε Παρασκευή θα περιμένουμε να σπάνε αυτοί οι κύριοι τα πεζοδρόμια του δήμου ανεξέλεγκτα, τότε σε δυο χρόνια δεν θα υπάρχει πεζοδρόμιο να περπατούν οι δημόται του Ηρακλείου», και έφυγα να πάω στον τότε Δήμαρχον κον Γεωργόπουλον αλλά στην διαδρομή σκέφτηκα ωριμότερα, αν πάω στον Δήμαρχο θα τον τιμωρήσει για αμέλεια καθήκοντος… 

Εύχομαι και οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι να αντιγράψουν την άμεση ενέργεια του κ. Κεσκινίδη Ιωάννη στους τομείς του καθενός έτσι σιγά- σιγά ο τόπος μας θα γίνει πρότυπον και οι πολίται μας θα τους ευγνωμονούν και πάλι εύγε στον Άνθρωπον. Και να ενεργείς έτσι πάντα στις υποθέσεις του Δήμου.

Φιλικά
Πέτρος Δημόπουλος κάτοικος Ηρακλείου.

από το www.zonews.gr