ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΝ ΜΑΙΟ

Προχωράει η διαδικασία μετακόμισης του γκαράζ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε άλλο ακίνητο εκτός του οικιστικού ιστού της πόλης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το www.xtypos.gr  από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, κ. Ηλία Μοσχονά, μετά από διαγωνισμό επιλέχθηκε ο χώρος που θα στεγάσει το γκαράζ και ο οποίος βρίσκεται δίπλα στην Εθνική οδό και στο Κέντρο Λυμάτων της Μεταμόρφωσης. “Από 1η Μαΐου θα είμαστε στη φάση της μετακόμισης” δήλωσε στο Χ-τύπο ο κ. Μοσχονάς που μας ενημέρωσε πως στο υπάρχον ακίνητο θα μείνουν προσωρινά το συνεργείο και το πλυντήριο των οχημάτων μέχρι να δημιουργηθούν οι κατάλληλοι χώροι στο νέο οικόπεδο.

Στη συνέχεια το σχέδιο της διοίκησης είναι να σταθμεύουν στην ανατολική πλευρά του οικοπέδου (απέναντι από το σούπερ-μάρκετ) μόνο τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας και τα μικρά απορριμματοφόρα και αφού γίνει μια διαμόρφωση του χώρου.

Προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων στη δημοτική συγκοινωνία  
Το www.xtypos.gr  ρώτησε τον κ. Μοσχονά και για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας καθώς τους τελευταίους μήνες λειτουργεί μόνο η μια γραμμή λόγω προβλημάτων  τόσο με  τα οχήματα όσο και με το προσωπικό.

Ο Αντιδήμαρχος μας πληροφόρησε πως ο Δήμος έχει παραλάβει από το συνεργείο το δεύτερο λεωφορείο και θα στείλει για επισκευή το τρίτο. Η δεύτερη γραμμή θα λειτουργήσει όταν έρθουν στο Δήμο οι συμβασιούχοι με τις οχτάμηνες συμβάσεις καθώς ανάμεσα τους θα υπάρχουν και οδηγοί που θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν σε άλλες υπηρεσίες και έτσι θα επιστρέψουν οι οδηγοί της δημοτικής συγκοινωνίας που απασχολούνται προσωρινά εκτός υπηρεσίας καλύπτοντας άλλες πιεστικές ανάγκες (όπως στα λεωφορεία των Παιδικών Σταθμών).     

Από το www.xtypos.gr