ΝΕΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Η προ... μηνών παραίτηση του Δημήτρη Μπελίτσου από τον προεδρικό θώκο δημιουργούσε μία θολή και ταυτόχρονα αβέβαιη κατάσταση στο διοικητικό μέτωπο του συλλόγου. Η αρχική δήλωση αποχώρησης του γνωστού επιχειρηματία μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα με την ΑΕ Μεταμόρφωσης και οι ενδείξεις επιστροφής του στα... κοινά λίγες εβδομάδες αργότερα, δημιούργησαν μία σειρά από επεισόδια που απασχόλησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τους φίλους του σωματείου, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο της ερασιτεχνικής Αθήνας. Ωστόσο, από το βράδυ της Δευτέρας το Ηράκλειο γύρισε... σελίδα στην ιστορία του! 

Η εκλογή νέας διοίκησης είναι, πλέον, γεγονός και σε αυτή δεν συμμετέχει ο 'ισχυρός' παράγοντας μετά από τέσσερα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων η ομάδα των βορείων προαστίων έζησε πολλές χαρές και αρκετές λύπες. Στην κεφαλή του διοικητικού συμβουλίου θα βρεθεί ο επιχειρηματίας και φίλαθλος της ομάδας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ενώ αίσθηση προκαλεί η παρουσία του Βασίλη Μουσουρούλη, που για πολλούς είναι ο πλέον επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου. Επί προεδρίας του, το Ηράκλειο είχε γνωρίζει μεγάλες στιγμές, έχοντας τέσσερις συνεχόμενες σεζόν στη Δ' Εθνική. Στο νέο σχήμα ο Βασίλης Μουσουρούλης θα προσφέρει από τη θέση του Εκπροσώπου ΕΠΣΑ και Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων. 

Τη θέση του αντιπροέδρου κατέλαβε ο Τάσος Μαυρομιχελάκης, νεαρός παράγοντας με επίσης έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, που μάλιστα βρισκόταν στη διοίκηση και στην πρώτη θητεία του Δημήτρη Μπελίτσου. Γενικός γραμματέας θα είναι ο Ανδρέας Δαυίδ, επί σειρά ετών εργάτης του συλλόγου, ενώ τη θέση του Ταμία καταλαμβάνει ο φίλαθλος και παράγοντας Αντώνης Βολικάκης, που βρίσκεται κοντά στο Ηράκλειο τα τελευταία 15 χρόνια. Μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι ο αντιδήμαρχος και παλαίμαχος Κωνσταντίνος Μήνας, όπως επίσης και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καραπαναγιώτης.

Από το www.zonews.gr