ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ...

Για άλλη μια χρονιά οι υπάλληλοι στο δημαρχείο του Ηρακλείου Αττικής καλούνται να δουλέψουν υπό αντίξοες συνθήκες. Και ο λόγος δεν είναι άλλος  από την υπολειτουργία του συστήματος κλιματισμού του κτιρίου, ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται κάθε χρόνο την τελευταία πενταετία.

Το αποτέλεσμα της δυσλειτουργίας του συστήματος είναι μην κλιματίζονται επαρκώς ή και καθόλου πολλοί χώροι του κτιρίου ιδιαίτερα στο δεύτερο και τον τρίτο όροφο και οι εργαζόμενοι να περνούν δύσκολες ώρες όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία. Θυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι τις προηγούμενες χρονιές είχαν αρνηθεί να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους κάτω από αυτές τις συνθήκες, ενώ είναι χαρακτηριστική η εικόνα που είδαμε πέρσι με κάποιος εξ αυτών να αγοράζουν με δικά τους χρήματα φορητά κλιματιστικά τα οποία είχαν τοποθετήσει στα γραφεία για να δροσίζονται. 

Το θέμα τέθηκε από το Σύλλογο Εργαζομένων στο Δήμαρχο, κ. Παντελή Βλασσόπουλο σε συνάντηση που είχαν πριν λίγες ημέρες οι δύο πλευρές με το Σύλλογο να ζητάει την αντικατάσταση του συστήματος που φαίνεται πως δεν... αντέχει άλλο παρά τις συντηρήσεις που κατά καιρούς γίνονται.

Από το www.xtypos.gr