ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ


Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, πραγματώνοντας τους στόχους του, για ουσιαστική ανάπτυξη της πολιτιστικής δραστηριότητας στην πόλης μας, έχει τη χαρά, να σας παρουσιάσει τις ερασιτεχνικές πολιτιστικές ομάδες του Δήμου, της Παιδικής Χορωδίας, της Ανοιχτής Θεατρικής Ομάδας, του "Θεατρικού Εργαστηρίου Παίδων και Ενηλίκων", στις οποίες, η δημιουργική απασχόληση, προάγει τον πολιτισμό και διαμορφώνει το χαρακτήρα, μέσα από τις Καλές Τέχνες.

Οι πολιτιστικές ομάδες, απευθύνονται σε κάθε Ηρακλειώτη, που θέλει να διαθέσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του. Με την καθοδήγηση πτυχιούχων και έμπειρων δασκάλων - εκπαιδευτών, εκφραζόμαστε και εξωτερικεύουμε συναισθήματα και διαθέσεις.

Θα δημιουργηθούν ομάδες, παίδων & ενηλίκων (συμμετοχή δωρεάν).

- "Παιδική Χορωδία": Άννα Αθανασιάδου, καθηγήτρια φωνητικής, διπλωματούχος Ανωτέρας Κρατικής Μουσικής Σχολής – Καλλιτέχνης Ακαδημαϊκού Συγκροτήματος & χορωδίας.

- "Ανοιχτή Θεατρική Ομάδα": Σόνια Περλέγκα, σκηνοθέτης ηθοποιός κοινωνική λειτουργός, μεταπτυχιακές σπουδές, στο Central School of Speech and Drama (Μaster of Arts in Advance Theatre Practice). Ελεύθερη θεατρική & δημιουργική έκφραση, μέσω του θεάτρου της επινόησης (devising theatre), όπου το κάθε μέλος της ομάδα, συμμετέχει ως δημιουργός & ερμηνευτής.

- "Θεατρικό Εργαστήρι παίδων και ενηλίκων": Ελευθερία Μπαμπάκου, Ηθοποιός και σκηνοθέτης, (ερμήνευσε ρόλους σε όλα τα είδη θεάτρου, τραγωδία, κωμωδία, δράμα) και μέσα από Φορείς, Σχολεία, και Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου μας, της δόθηκε η δυνατότητα να εργασθεί με υπευθυνότητα, σκηνοθετώντας παραστάσεις, με παιδιά και ενήλικες. Συμμετέχοντας στο “Θεατρικό Εργαστήρι” , θα αναζητήσουμε και θα επιτύχουμε τον τρόπο ώστε τα εκφραστικά μας μέσα, το σώμα, η φωνή μας, ο τρόπος που μιλάμε, περπατάμε & κινούμαστε, να εκφράσουν την εσωτερική μας ανάγκη για επικοινωνία.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο Πολιτιστικό του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Στ. Καραγιώργη 2, 1ος όροφος ή στα τηλέφωνα 213 2000 221 ή 213 2000 188 από τις 08:00 έως τις 15:00.

E-mail: politistiko@iraklio.gr

Ο Χώρος και ο χρόνος διεξαγωγής των μαθημάτων, θα καθοριστεί μετά τη σύσταση των τμημάτων και κατόπιν συνεννόησης, με τους συμμετέχοντες.