Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


O επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Νίκος Μπάμπαλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με  την  προσφορά και το έργο της «Θεατρικής Σκηνής» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής:

“Μακριά από μόδες και μοντερνισμούς, εμπορικές βλέψεις, προσωπικούς ανταγωνισμούς, συμφέροντα και φιλοδοξίες η «Θεταρική Σκηνή» εδώ και 28 χρόνια έχει συνεχή και σπουδαία παρουσία και προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου. Αποτελεί με την παρουσία και το έργο της βασικό κύτταρο πολιτισμού και πηγή δημιουργίας ανησυχιών, αναζητήσεων, αμφισβητήσεων, πολλές φορές ρήξεων με το με το «εύκολο και συνηθισμένο».  Η πορεία της ανάμεσα «στο παραμύθι και την αλήθεια» παράγει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα συνεχές ταξίδι, που δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ίδιο το ταξίδι.

Φέτος η «Θεατρική Σκηνή» με το έργο «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια» του Αλεσάντρο Κασόνα, η Βάσω Παπαθεοδώρου – Μπελίτση και οι εκπληκτικοί  συνεργάτες της μας χάρισαν άλλη μια σπουδαία θεατρική παράσταση. Τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την εξαιρετική τους δουλειά και  γιατί επιμένουν, ιδιαίτερα σήμερα, να αντιστέκονται”.

Από το www.xtypos.gr