ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Μ. ΖΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ Χ-ΤΥΠΟ


Την άποψη πως μπορεί ο Δήμος να καλυτερεύσει την καθημερινότητα των πολιτών, παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση, εκφράζει η Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής με την παράταξη “Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη”, κα Μαριάννα Ζούρου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο www.xtypos.gr. Παράλληλα, κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή ότι δεν προχωρεί με τόλμη στις αλλαγές που χρειάζεται η πόλη, ενώ εμφανίζεται αισιόδοξη για τις προοπτικές της παράταξής της στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο μιλάτε συχνά για τα προβλήματα στην παιδεία. Είστε ικανοποιημένη από την αντιμετώπισή τους από τη Δημοτική Αρχή;
Η Παιδεία είναι η πιο σπουδαία επένδυση για τους δήμους που είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν χρήματα για να λειτουργούν τα σχολεία χωρίς μιζέρια. Άλλωστε οι δημότες πληρώνουν τον Φόρο Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων μέσω της ΔΕΗ, ώστε ένα ποσοστό να διατίθεται στα σχολεία για την κάλυψη των αναγκών τους. Αυτό δε το ποσό δεν έχει δοθεί για τα σχολεία το 2011 και δεν έχει προβλεφθεί κανένα ποσό για το 2012. Δεν δικαιολογείται η Διοίκηση να έχει απλήρωτους σχολικούς τροχονόμους και καθαρίστριες. Ο Δήμος έχει μόνιμους σχολικούς φύλακες για τα σχολεία και δεν δικαιολογείται η απουσία φύλαξης με συνέπεια την παραβατικότητα σε αρκετά σχολεία, όπως το 2ο Λύκειο. Ακούγεται ότι υπάρχουν σχολεία όπου καλούνται οι γονείς να συνεισφέρουν για την αντιμετώπιση των αναγκών. Ευχόμαστε κάτι τέτοιο να μην αληθεύει. Με σωστή διαχείριση και έλεγχο όλα αυτά αντιμετωπίζονται από τις σχολικές επιτροπές.

Κατοικείτε στο Παλαιό Ηράκλειο που θεωρείται διαχρονικά ως μια από τις πιο παραμελημένες γειτονιές της πόλης. Ποιες παρεμβάσεις πρέπει να κάνει ο Δήμος για την αναβάθμισή της;
Το Παλαιό Ηράκλειο είναι πράγματι από τις πιο αδικημένες και παραμελημένες συνοικίες της πόλης. Είναι αδικημένη γιατί διασχίζεται από υπερτοπικούς άξονες προς όλες τις κατευθύνσεις (Λεωφόρος Ηρακλείου, Αττική Οδός, Λεωφόρος Κύμης) με συνέπεια να δημιουργούνται μεγάλα κυκλοφοριακά φορτία σε μια περιοχή αμιγούς κατοικίας. Το μεγαλύτερο λοιπόν πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι το Κυκλοφοριακό. Οι πολιτικές που αναγγέλλονται για το Κυκλοφοριακό δεν δίνουν λύση στο πραγματικό πρόβλημα και μόνο το μεταθέτουν. Το Κυκλοφοριακό δεν μπορεί να εξετασθεί αποσπασματικά αλλά συνολικά, κάτι που έχει τονισθεί επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν λύνεται με εσωτερικές παρεμβάσεις που μόνο μετατοπίζουν το πρόβλημα και  επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο ήδη φορτωμένους δρόμους. Μία είναι η λύση του Κυκλοφοριακού στην πόλη γενικότερα και το Παλαιό Ηράκλειο: Η διάνοιξη της Λεωφόρου Κύμης. Πρέπει να πιέσουμε το Κράτος για να προχωρήσει το έργο που προβλέπεται στο νέο Ρυθμιστικό της Αθήνας και στον προγραμματισμό του ΥΠΕΚΑ.’Όχι σε λύσεις που μετατοπίζουν το πρόβλημα σε άλλες γειτονιές.
Βασικό πρόβλημα, επίσης, είναι η έλλειψη έργων υποδομών. Κεντρικοί δρόμοι με ταχεία κυκλοφορία, όπως η Κρήτης, δεν έχουν αγωγό ομβρίων και φωτισμό. Σε πολλές περιοχές η κατάσταση του ασφαλτοτάπητα είναι τραγική και  τα πεζοδρόμια είναι αδιάβατα.

Οι κάδοι εμποδίζουν τη διέλευση πεζών και οχημάτων και χρειάζεται να τακτοποιηθούν με εσοχές. Αυτό δεν νομίζω ότι απαιτεί μεγάλα κονδύλια. Νοικοκύρεμα χρειάζεται και βούληση για καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών. Καθαριότητα στους δρόμους και στους κάδους. Υπάρχουν δρόμοι που δεν περνά οδοκαθαριστής ποτέ. Νοικοκύρεμα, επίσης, στους λιγοστούς αθλητικούς χώρους, σε παιδικές χαρές και πάρκα.
Γενικότερα, τα παραπάνω καθώς και η διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πεζών και η ανάπτυξη περιβαλλοντικών υποδομών είναι από τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν γιατί έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα ζωής και αφορούν όλο το Δήμο.

Πως πρέπει να αντιμετωπιστεί η υπόθεση του κτήματος Φιξ;
H απόκτηση του Κτήματος Φιξ θα πρέπει να είναι στους στόχους της Δημοτικής Αρχής. Ο χώρος είναι ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου που έχει απομείνει στην πόλη και δεν πρέπει να χαθεί. Πρέπει να κινητοποιηθούμε άμεσα πριν χαθεί οριστικά. Το κράτος έχει εισπράξει χρήματα από τους ημιυπαίθριους. Ας διαθέσει ένα ποσό για την αγορά του. Διαφορετικά ας κινηθούμε για την έγκριση χορήγησης τίτλου μεταφοράς συντελεστή δόμησης και για τα 27 στρέμματα, όπως έχουμε συμφωνήσει στη διαπαραταξιακή Επιτροπή. ‘Ένα είναι βέβαιο, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Οφείλουμε να εξαντλήσουμε τις προσπάθειές μας και να παλέψουμε να αποκτηθεί από το Κράτος, χωρίς να επιβαρύνουμε τους δημότες. Επίσης, πρέπει να ασχοληθούμε για την απόκτηση του χώρου “Βουναλάκι”, ενώ και το ακίνητο στη συμβολή της οδού Πλαπούτα με τη Λεωφόρο Κύμης προσφέρεται για δημιουργία Αθλητικών εγκαταστάσεων. Οφείλει, τέλος, η Δημοτική  Αρχή  να προωθήσει την κατασκευή Παιδικού Σταθμού στην Πλαπούτα.

H Δημοτική Αρχή του κ. Βλασσόπουλου έκλεισε έναν χρόνο διοίκησης. Θα ήθελα να συγκρίνετε αυτή τη χρονιά με το πρώτο έτος της διοίκησης του κ. Γεωργόπουλου. Ποιες είναι οι διαφορές και οι ομοιότητες των δύο Δημάρχων σε τομείς, όπως  ο χειρισμός εργασιακών θεμάτων, η αντιμετώπιση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και τα τρέχοντα θέματα της πόλης;
Δεν θα σταθώ στη διοίκηση του κ. Γεωργόπουλου. Κρίθηκε από τον ηρακλειώτικο λαό. Όμως θα μπορούσα να πώ ότι φύγαμε από την αυταρχική διοίκηση του κ. Γεωργόπουλου και είμαστε στην χαλαρή διοίκηση του κ. Βλασσόπουλου. Έτσι δεν αλλάζει πολύ το αποτέλεσμα. Διαπιστώνω ότι η νέα διοίκηση δεν προχωρά με τόλμη στην προώθηση των μέτρων που απαιτούνται.  Δείχνει να φοβάται τις αντιδράσεις και συνεχίζει να χαϊδεύει αυτιά. Δεν αντιμετωπίζει τις χρόνιες παθογένειες όπως υποσχόταν. Παραδείγματος χάρη, δεν αξιοποιεί το προσωπικό όπως θα έπρεπε.

Είχα την ελπίδα ότι η διοίκηση θα συγκρουσθεί με πρακτικές και ανθρώπους του παρελθόντος και γενικά με το κατεστημένο. Χρησιμοποιεί την οικονομική συγκυρία και το παρελθόν ως πολιτικό άλλοθι για την αδυναμία της. Ο Δήμος δεν χρειάζεται απλούς διαχειριστές της εξουσίας που θα καλυτερεύσουν λίγο τη μιζέρια του τόπου. Το παν για το Ηράκλειο είναι να αλλάξει η καθημερινότητα των δημοτών σε όλα τα επίπεδα. Δεν εξαρτώνται όλα από τα οικονομικά του Δήμου.
Ως προς την αντιμετώπιση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, η διοίκηση δείχνει πρόθυμη να συνεργασθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά δεν ακολουθεί τις προτάσεις μας και καταλήγει στις δικές της αποφάσεις.

Η παράταξή σας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές έφτασε κοντά στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Θα κάνετε το παραπάνω βήμα στις επόμενες; 
Όταν αισθάνεσαι δυνατός και έτοιμος για να διοικήσεις, κάθε μέρα κάνεις βήματα σταθερά που θα σε οδηγήσουν τελικά στην νίκη. Άλλωστε η αποτυχία της παράταξής μας ήταν εντελώς συγκυριακή. Στον πόντο δεν πήραμε τις εκλογές. Ο Νίκος Μπάμπαλος παραμένει αταλάντευτος στις επάλξεις Είναι ικανός, αποφασιστικός, διεκδικητικός, καινοτόμος. Έχει συλλάβει τα μηνύματα των καιρών  και την ανάγκη για μια συνολική παρέμβαση στα προβλήματα του τόπου, ώστε ο Δήμος να μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσα απο μια διαφορετική αυτοδιοικητική αντίληψη, με ρήξεις και ανατροπές. Θα συστρατευθεί το καλύτερο δυναμικό της πόλης με στόχο και σκοπό να οδηγηθούμε στη νίκη.

Είστε πολλά χρόνια Δημοτική Σύμβουλος. Πως πιστεύετε ότι πρέπει να αντιμετωπισθεί αυτή η δύσκολη περίοδος για την αυτοδιοίκηση και το Δήμο;  
Η οικονομική κρίση δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς η μειωμένη κρατική χρηματοδότηση έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Αν αποδίδονταν τα οφειλόμενα ποσά απο το κράτος, τα πράγματα για τους Δήμους θα ήταν σαφώς καλύτερα και θα κάλυπταν τις υποχρεώσεις τους. Η κρίση, όμως, δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για κανέναν. Αντίθετα, η διοίκηση πρέπει να λειτουργεί με φειδώ αξιοποιώντας και το τελευταίο ευρώ των δημοτών, οι οποίοι πληρώνουν ακριβά ανταποδοτικά τέλη. Με τη μείωση των πόρων η Αυτοδιοίκηση δεν έχει πλέον να ελπίζει παρά στο ΕΣΠΑ και η διοίκηση πρέπει να αγωνισθεί για να εξασφαλίσει κονδύλια.

Ένα χρονίζον ζήτημα είναι η διαπλάτυνση της Λεωφόρου Ηρακλείου. Ποια είναι η θέση της “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” για τον κεντρικότερο οδικό άξονα της πόλης που είναι σε άθλια κατάσταση; 
Πράγματι η Λεωφόρος Ηρακλείου είναι σε άθλια κατάσταση και δεν τιμά κανένα αιρετό αυτή η εικόνα. Πίστευα ότι ο εξωραϊσμός και η διαπλάτυνση του δρόμου θα ήταν στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης. Διαπιστώνω, όμως, μετά από ερώτησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι δεν είναι στις προθέσεις της διοίκησης να αγγίξει αυτό το μείζον θέμα. Η θέση της Παράταξής μας είναι εξωραϊσμός  και διαπλάτυνση της Λεωφόρου, όπου δεν θίγονται βεβαίως ιδιοκτησίες, πόσο μάλλον κτίσματα. Είμαστε ο μοναδικός Δήμος που δεν καταφέραμε τόσα χρόνια να τρέξουμε τις διαδικασίες και να δημιουργήσουμε υποδομές στο τμήμα του δρόμου που διασχίζει την πόλη μας.

Ο κεντρικός οδικός άξονας μιας πόλης είναι ο καθρέπτης του Δήμου. Δεν υπάρχει για μας καμία δικαιολογία. Πρέπει να πεισθεί η Περιφέρεια ότι οφείλει στο Ηράκλειο να εντάξει στο πρόγραμμά της την κατασκευή του έργου. Ας μην κατασκευάσει στο Ηράκλειο αγωγούς ομβρίων σε άλλη περιοχή και ας γίνει υποδομή στη Λεωφόρο Ηρακλείου. Αλλά και εάν αυτό καθυστερούσε, εάν ήμασταν διοίκηση, και αυτό θα κάνουμε όταν γίνουμε, θα εξωραΐζαμε όλη τη Λεωφόρο με κατασκευή πεζοδρομίων, όπου δεν υπάρχουν. Η Λεωφόρος Ηρακλείου είναι απροσπέλαστη από πεζούς.

Από το www.xtypos.gr

Σχόλια

 1. καλα πλακα μας κανεις ρε blocker συνεντευξη της Ζουρου??
  Να σε καλα γελασαμε και αποψε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. το λαμογιο
  το τιποτα

  αληθεια τι εκανε για το π ηρακλειο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ποσα λεφτα εχει αφησει ο δημος στην επιχειρηση του αντρα της με τα ηλεκτρικα τοσα χρονια??
  Μερικοι και μερικες εχουν μουτρα και κυκλοφορουν ακομα και το παιζουν και σωτηρες!!
  Μηπως πρεπει τα γιαουρτια να τα αρχησουμε απο τους δημοτικους αρχοντες και μετα να παμε προς βουλευτες μερια???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΖΟΥΡΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΑΠΟΥΤΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ.ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μια που το blog ασχολείταιμε "πτυχία",ίσως θα ήταν ενδιαφέρον να αναρτήσει τα πτυχία και το βιογραφικό της Κας Ζούρου που ήταν και υπεύθυνη Παιδείας επί Μαστοράκου. Επίσης του σημερινού υπεύθυνου παιδείας Κου Κεσκινίδη, καθώς και του υπεύθυνου επί Γεωργόπουλου. Επίσης τα βιογραφικά όλων όσων υπήρξαν Δήμαρχοι και του σημερινού , καθώς και όλων των Δημοτικών Συμβούλων και όσων έχουν διοριστεί σήμερα σε διάφορες Δημοτικές Επιχειρήσεις για να εξυπηρετήσουν το Δημόσιο συμφέρον. Αυτό άλλωστε είναι από τα μεγάλα κατορθώματα του ΠΑΣΟΚ που καθιέρωσε το πρόγραμμα "Διαύγεια" ,και έτυχε να είναι προσοντούχοι για όλες τις θέσεις άτομα από τις κλαδικές του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΝΤΕ BLOGGER ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.

  συμφωνώ ΜΕ Όλους ΤΟΥς ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ. ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ.


  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εντυπωσιάζομαι με την αφέλεια της κυρίας ζούρου, σαν το μπάμπαλο και αυτή λες και ήρθαν ουρανοκατέβατοι, λες και δεν είχαν παρελθόν στις παλαιότερες διοικήσεις του δήμου.

  τολμούν και μιλάνε για το παλαιό ηράκλειο ότι είναι υποβαθμισμένο, όταν η κυρία ζούρου και ο κύριος μπάμπαλος ήταν διοίκηση είχαν άλλες προτεραιότητες και δεν ασχολήθηκαν με την περιοχή που συγκεντρώνουν τους περισσότερους ψήφους?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. H ισοπέδωση είναι χειρότερη από την βλακεία.... Ακριβώς λόγω της ¨Διάυγειας¨ ο πολίτης μπορεί να πληροφορείται πράγματα που μέχρι πρότινος δεν τα μάθαινε ποτέ και να ασκεί κοινωνικό - ή όποιον άλλο νομίζει - έλεγχο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. BLOKER BΓΑΛΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΝΑΙ ΜΠΛΟΚΕΡ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.... ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΣΑ... ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ...ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ.... ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΒΑΤΖΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΠΑΧΑΛΟ..ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..., ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ευχαριστούμε τον πανέξυπνο Κο 19Ιανουαρίου 10:12μ.μ. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε και μας μαθαίνει/ διορθώνει για τη Διαύγεια.Επειδή συμφωνούμε -μαζί του για την χρησιμότητα ( της πραγματικής εφαρμογής )της Διαύγειας και δεν τη βλέπουμε,ας βοηθήσουμε όλοι να εφαρμοσθεί στο Δήμο και να αναρτηθούν τα βιογραφικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. H Αιβατζίδου και ο Γεωργόπουλος τι πτυχία έχουν ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Τυχερός δεν είσαι γιατί εσύ μάλλον δεν μαθαίνεις με τίποτα (σε κόβω για νοητικό επίπεδο ακεπ)... Στην διαύγεια δεν βγαίνουν βιογραφικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΡΕ ΣΕΙΣ:
  ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣη
  ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ .........
  ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. http://www.youtube.com/watch?v=yJC2UpLxlEE

  Μας κάνει, για να μας εκπροσωπεί και να διαχειρίζετε τα λεφτά μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΑΘΕΟΒΟΒΟΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΔ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΠΡΟΣ 21 Ιανουαρίου 2012 11:03 π.μ.

  ΓΕΛΟΙΕ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΚΑΦΡΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΒΛ-ΑΚΕΠΙΤΗ Ή ΖΟΥΡ(Λ)ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΥΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ (ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΟΛΕΨΩ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΜΟΥ.

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΧΙ ΣΩΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ ΕΙΣΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ (ΑΚΟΜΑ)., ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΡΕΙΑ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Η διαφορά του τι μπορεί να κάνει ένας πραγματικά μορφωμένος σε σύγκριση με τον αγράμματο είναι τεράστια. Όσο περισσότερο μορφωμένος είναι κάποιος που καταλαμβάνει μια θέση τόσο το καλύτερο για τους πολίτες που εξυπηρετεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Να προσθέσω ότι η ιστορία και η προϊστορία κάποιων έχει αποδείξει ότι:
  1. Η φράση "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;" πιο εύκολα ξεστομίζεται από αγράμματες και αμόρφωτες παραγοντάρες, που καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια, όταν στεριώνονται στην εξέδρα των επισήμων και στριμώχνουν τα κιλά τους στα μπροστινά καθίσματα, για να βγάλουν μια φωτογραφία και να την κρεμάσουν στον τοίχο του σπιτιού τους, εκεί όπου άλλοι άνθρωποι κρεμάνε τα πτυχία τους.
  Να καταργηθούν οι θέσεις των επισήμων! Άντε να εξαιρέσω το Δήμαρχο και το Μητροπολίτη...
  2. Οι ξερόλες είναι συνήθως αμαθείς ή ημιμαθείς. "Ένα γνωρίζω, ότι δε γνωρίζω τίποτα.", έλεγε ο Σωκράτης.
  3. Οι πιο αδίστακτοι καρεκλοκένταυροι είναι αυτοί που, άμα χάσουν την καρέκλα, δεν έχουν που να επιστρέψουν. Στην κουζίνα τους ή στα καφενεία;
  4. Το χειρότερο: Κάποιοι αποτυχημένοι που γίνανε άνθρωποι με τα σταυρουλάκια μας, δε ντρέπονται να μας πουν τελικά ότι μαζί τα φάγαμε και, όταν πρέπει να δώσουνε λόγο για τις μαλακίες τους, να επικαλούνται τη Δημοκρατία και όλους εμάς, τα πολλά κορόιδα που τους ψηφίζαμε.
  Περαστικά μας και την επόμενη φορά μαύρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΠΙΑ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ. ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΛΗΛΟΣ -ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΛΠ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ -ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΣΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΕΡΩΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΙΡΕΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΟΣ ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Για μα επιβιώσει η κοινωνία μας χρειάζεται να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η ανταγωνιστικότητα δεν βελτιώνεται σήμερα με αγράμματους που έχουν μέσο, ή που κοροϊδεύουν τον κόσμο με την πείρα που έχουν στα καφενεία και στον ψευτοσυνδικαλισμό . Χρειάζονται μορφωμένοι ουσία που μπορούν να κάνουν πράγματα. Βέβαια μορφωμένοι με αυτή την έννοια δεν είναι οι λογιότατοι που κατακλύζουν τα κανάλια , τα σχολεία , και έχουν πτυχία που αναγνωρίζονται μόνο στην Ελλάδα. Βέβαια άμα τα συγκρίνεις με την αγραμματοσύνη, καλά είναι και αυτά. Το ότι είναι κάποιος μορφωμένος δε σημαίνει ότι είναι και ο κατάλληλος, πολλοί από αυτούς τα κάνανε θάλασσα όπως και στο Δήμο όχι όμως επειδή δεν ξέρανε και αυτό είναι το χειρότερο . Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να καταλάβουν τα πόστα άσχετοι αγράμματοι, που θα έχουν καθήκον …να εξυπηρετήσουν το κοινό συμφέρον ενώ ήταν οι τελευταίοι. Η υποβάθμιση είναι σίγουρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ποιοι φοβούνται να αναρτηθούν και να δημοσιοποιούνται τα βιογραφικά ;
  Για ποιους λόγους ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΟΧΙ ΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ):

  Υπό του μηδένος
  Αναρτήθηκε από Simple Man
  Αγαπητέ παραλήπτη,
  όταν σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας σαν πουτάνες που κλαίμε όταν μας κόβουν το μερίδιο από τα δεδουλευμένα μας και όταν αυξάνουν τα ποσοστά παρακρατήσεων των υπηρεσιών που δίνουμε, ίσως πάρουμε μπροστά. Διότι εσύ με το σκυμμένο κεφάλι που νομίζεις ότι τελείωσε ο κόσμος γιατί μίκρυνε ο δικός σου μικρόκοσμος πρέπει να δεις από κάτοψη την όλη κατάσταση και να σταματήσεις να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Εκτός αν είσαι κομματοβολεμένο κτήνος και χάνεις τα ποσοστά από το νταβατζιλίκι. Εσύ κομματόσκυλο της όποιας παράταξης, ούτως ή άλλως πουτάνα είσαι εκ γενετής. Πεθαμένος από την μήτρα της μάνας σου. Προδοτική λανθάνουσα γέννα που πρέπει να εξαλειφθεί από κύτταρο χωρίς ίχνος οίκτου.
  Αλλά απευθύνομαι στον άλλον, σε αυτόν που δούλεψε, που ονειρεύτηκε έναν καλύτερο κόσμο και πέρα από τον κώλο του, που έκανε οικογένεια γιατί το πόθησε και όχι για τα μόρια διορισμού. Σε αυτόν που τα χέρια του ακόμα και στις τσέπες κρυμμένα γίνονται γροθιές όταν βλέπει το άδικο να εξελίσσεται μπροστά του κι ας μην είναι δική του δουλειά. Εσύ, λοιπόν, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να φέρεσαι σαν πόρνη. .......

  http://simplemangreek.blogspot.com/2012/01/blog-post.html

  ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ

  ΤΟ ΑΦΕΙΕΡΩΝΟ ΣΤΙΣ ΜΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ...

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
  ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ
  ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.

  ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ (ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΪΜΟΥ)

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Εμείς, λοιπόν, θέλουμε πολιτικούς εγγράμματους και μορφωμένους και έξυπνους, πρόθυμους να χρησιμοποιούν την εξυπνάδα τους για το κοινό καλό.
  'Όχι άλλους αγράμματους και αμόρφωτους και όχι άλλα λαμόγια, με πτυχία ή χωρίς!
  Σε τελευταία ανάλυση πειράζει που στην ερώτηση «Τί θα θέλατε να είστε: πλούσιοι και άρρωστοι ή φτωχοί και υγιείς;» εμείς απαντάμε «Πλούσιοι και υγιείς»;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Προς τον επιστήμονα που υπογράφει με τ΄ αρχικά Γ&Δ

  "ΤΟ ΑΦΕΙΕΡΩΝΟ ΣΤΙΣ ΜΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ..."
  Γ&Δ

  Πρώτα μάθε να γράφεις Ελληνικά και μετά να σχολιάζεις.
  Μήπως έχεις υπάρξει Δημοτικός Σύμβουλος?
  Κάτι μου λέει ο τρόπος με τον οποίο γράφεις.
  Μήπως ήσουν και Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρισης.
  Αυτά προς το παρόν
  Η1-Ν1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΡΕ Γ&Δ ΔΟΥΛΕΙΆ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
  ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΕΙΧΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΟΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
  ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΔ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

  21 Ιανουαρίου 2012 11:03 π.μ.

  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
  ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΥΜΗΣ. ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.
  ΤΩΡΑ, ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ PC TOY ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΓΚΕΜΠΕΛΟΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ
  ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΝΩ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.
  ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.
  ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
  ΓΛΕΙΦΤΕΣ.
  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΓΛΥΦΕΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ.
  ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;

  ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΚΑΜΟΡΑ.

  ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ελα ρε Α.Βρ. αποκαλυφθκες πανυγηρικά.
  Είδες το τυρί αλλά την Φάκα;
  Aυτά προς το παρόν για το υβριστή των πάντων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ελα ρε Α.Βρ. αποκαλυφθκες πανυγηρικά.
  Είδες το τυρί αλλά την Φάκα;
  Aυτά προς το παρόν για το υβριστή των πάντων.

  27 Ιανουαρίου 2012 11:42 π.μ.
  -------------------------------
  ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ (Ή ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ) ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.


  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου