ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ


Το θέμα της κεντρικής πλατείας συζητήθηκε μία ακόμη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, η επικεφαλής του συνδυασμού «Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου» Ειρήνη Κατσινοπούλου τόνισε ότι ο κανονισμός για τη διαχείριση του χώρου της κεντρικής πλατείας των ΗΣΑΠ δεν έχει εφαρμοστεί βάσει των όσων ψηφίστηκαν και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Ψηφίσαμε με χίλια ζόρια και με συλλογή υπογραφών από το σύνολο της μειοψηφίας έναν κανονισμό χρήσης.

Είχαμε επισημάνει ότι το μεγάλο στοίχημα είναι η εφαρμογή του. Και όλοι είδαμε αυτές τις κατασκευές οι οποίες μας βγάζουν τη γλώσσα μέσα στα μούτρα μας. Και επιπλέον θα θέλαμε να ξέρουμε επειδή έχουμε περάσει στη νέα χρονιά τι γίνεται με τις οφειλές που έχουν λήξει από πέρυσι, αν έχουν εισπραχθεί και αν έχουν ανανεωθεί οι άδειες χρήσης».

Αναφορικά με τις αιτιάσεις που εκφράστηκαν από την επικεφαλής του «Δικτύου Πολιτών» για την εφαρμογή του κανονισμού χρήσης κοινοχρήστων χώρων, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Υποδομών Γιώργος Βλαντής υποστήριξε: «Κάποια ζητήματα που τέθηκαν όλοι γνωρίζουν ότι έχουν συζητηθεί σε εξαντλητικό βαθμό στο Συμβούλιο. Σχετικά με το θέμα της πλατείας και την εφαρμογή του κανονισμού κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες θα διευθετηθούν σήμερα αφού φέραμε το σχετικό θέμα προς ψήφιση. Είναι σαφέστατα σε γνώση μας κάποιες παρεκτροπές που έχουν σημειωθεί στο χώρο της κεντρικής πλατείας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε ως Δήμος είναι να τηρήσουμε μέχρι κεραίας όλα όσα προβλέπει ο κανονισμός. Τα ζητήματα χωροθέτησης και πληρωμών ρυθμίζονται στο έπακρο».

Από το www.zonews.gr

Σχόλια

 1. ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ;
  ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ;
  ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΝΤΗ;

  ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ.

  υγ ΡΕ ΒΛ-ΑΚΕΠΙΤΕΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ 20 ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν μπορεί να διοριζόμαστε με τις γνωστές διαδικασίες ( που ίσχυαν και στο παρελθόν και τώρα ) του Λυκείου σε Τράπεζα, να μην δουλεύουμε ωε συνδικαλιστές όπως και ο κυβερνητικός μοχλός εκπρόσωπος της ΓΕΣΕΕ, να παίρνουμε σύνταξη νωρίς και τεράστιο εφάπαξ συγκριτικά με άλλους εργαζόμενους με προσόντα,να γινόμαστε μετά Δήμαρχοι για να αξιοποιηθούν και να μην παν χαμένες οι μοναδικές μας δυνατότητες και να οφεληθεί υποτίθεται ο κόσμος, και να είμαστε και εναντίον του μνημονίου, που το μνημόνιο είναι βέβαια κατάντημα. Ποιοι ικανοί θα δεχθούν να εργασθούν κάτω από τέτοια διοίκηση χωρίς να την αμφισβητούν συνεχώς ; Ο Βλαντής είναι ένας από αυτούς ; Έτσι θα τακτοποιηθεί η πλατεία ; Οι καφετζήδες βρίσκουν και τα κάνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γ&Δ Αν είσαι ο βρούστης και κάνεις κήρυγμα είσαι απίστευτα θρασύς, είναι δυνατόν να μιλάει κάποιος σαν αυτό για λαμόγια και παρατυπίες??

  ΤΕΛΕΙΩΣΕ
  ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΡΟΣ 28 Ιανουαρίου 2012 1:56 μ.μ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ:
  -ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
  -ΜΠΗΚΑΜΕ (ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ) ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
  - ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

  ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 49 PLUS

  ΠΗΡΑΜΕ ΕΦΑΠΑΞ 200 PLUS

  και για να μην υπαρξει θεμα, ολα ειναι νομιμα (και δεν κανω κριση)
  ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ “KSEROUN” Η “ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΚΥΜΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;;;;”
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟ 'ΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ : ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 3ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
  - ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ;
  - ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΞΙΕΣ, ΔΑΣΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ;
  - ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΥΤΑ;
  - ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΤΕ 2 ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΑ , ΤΟ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΛΑΪΚΙΖΩ;
  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΑ ΛΥΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ;;;;
  ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΠΟΛΛΟΙ 2~3 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΣΘΕ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ 2~3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΣΑΣ.
  ΤΟ ΞΑΝΑ ‘ΠΑ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.
  ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο Γ&Δ ΜΕ :
  - ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ; ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ;
  - ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;
  - ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ;
  - ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΛΠ
  - ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΞ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ; (και με το όψιμο ενδιαφέρον κάποιων που επί δεκαετία δεν έκαναν τίποτα)
  - ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ;
  - ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΚΕΤΟ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΖΗΔΩΝ (ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΩΝ)
  -ΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ;
  - ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
  -ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ; πχ μετρό
  - ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.

  Ε ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ.
  ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ (και δεν εννοώ εμένα).
  ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΑ ΣΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ (ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ) ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο κ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
  ΙΔΟΥ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

  Υγ. ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ‘ΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΜΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ : ΒΡΟΥΣΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ (ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ 119.900 ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΘΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ)

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΕΔΩ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ 20-30 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ!!!!!!!!ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΑΙ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ρε βλαντη σαν την αεκ καταντησες μαυρο χαλι χωρις αρχη και τελος.αντε που ηθελες να γινεις και δημαρχος με τις πλατες του μαστορακου.αντε ρε φιλε παρε τον παντελη σου και δρομο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η ΑΚΕΠ δείχνει να ταυτίζεται όχι με τα συμφέροντα των Δημοτών αλλά με τα συμφέροντα των καφετζήδων. Υπάρχει κάποιου είδους συναλλαγή ; Αυτό είναι φαυλοκρατία και έλλειψη ηγεσίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Γ&Δ.....Η φωνή του λαού....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γ&Δ όπως και να γράφεις δεν παίζει ρόλο.Ρόλο παίζει οι αλήθειες που λές που φυσικά είναι πολλές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Γ&Δ για Δημαρχος!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Γ&Δ....Η φωνή της.... αλήθειας που απέκτησε και υποστηριχτή.....Άντε βρε άλλοι 32 μένουνε και φτιάχνετε ψηφοδέλτιο.....Επί τέλους κάποιοι να μας σώσουν.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Κύριε Γ&Δ τί έχετε να πείτε για την πλατεία ΕΡΩΤΑ με το ωραίο συντριβάνι που έγινε πλατεία Ψ@Ρ@ΚΗ;
  Πρέπει να κάνετε έρευνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Φιλε ο Γ&Δ δεν εχει αναγκη απο υπστηρικτεςεσυ και οι ομοιοι σου κοιτα να βρεις κανενα να σε ψηφιση στις επομενες εκλογες!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Για την πλατεια ΕΡΩΤΑ γιατι δεν ρωτατε τον Μαστορακο που τα ξερει καλυτερα??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Φίλε υποστηριχτή του Αρχηγού Γ&Δ.Και βέβαια ο ..ηγέτης δεν έχει ανάγκη υποστήριξης,γιατί με τέτοιες απόψεις παίρνει τις εκλογές περίπατο.Θα με παραιται κε μαίνα στο ψοιφωδαίλτυο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. καλά φοβερό έργο άφησε αυτός ο Μπάμπαλος στα 14 χρόνια συμμετοχής του στη διοίκηση του Δήμου. Πεύκων και Μελίνας Μερκούρη, εδώ και πολλά χρόνια, ξεκόλησαν οι πέτρες. Προσέξτε τα αυτοκίνητα γιατί εκτοέύονται τούβλα και οι γυναίκες ας μην περπατάνε με τακούνια. Κίνδυνος! Α ξέχασε έφτιαξε και τα σαμαράκια στη γέφυρατης Φιλοθέης. Με τέτοιο τιτάνιο έργο δε δικαιούται να βγει δήμαρχος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Υγ. ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ‘ΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΜΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ : ΒΡΟΥΣΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ (ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ 119.900 ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΘΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ)

  Γ&Δ

  Έλα Γαβ&Δου ή ΑρΒρου κάτσε φρόνημα γιατι έχω πολλά για την γούνα σου.
  Μην γίνεσαι υβριστής και μην χάνεις την ψυχραιμία σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Αφού βγήκε Δήμαρχος ο Βλασσόπουλος,
  μπορεί να βγει ο καθένας. Άνοιξε το σύστημα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ο Μπάμπαλος είπε ότι :

  1. Οι καφετζήδες χρωστάνε ένα εκατομμύριο Ευρώ, και ο Βλασσόπουλος δεν κάνει τίποτα για να τα εισπράξει. Και λέει και ότι ο Δήμος δεν έχει λεφτά.
  2. Ενώ ο Δήμος έχει τον υψηλότερο φόρο ΦΗΧ στην Αττική, ενώ ο φόρος αυτός (που καθιερώθηκε από το 1980) μπήκε για τα σχολεία, η σημερινή Δημοτική αρχή δεν έχει δώσει ούτε ένα Ευρώ για τα σχολεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Παρακολουθώ κατάπληκτός εδώ μέσα διαρκώς συζητήσεις για το ποιος ξέρει ποιος δεν ξέρει ποιος έκανε τι στο παρελθόν ποιος το ένα ποιος το άλλο κλπ...

  Το θέμα δεν είναι το ποιος ξέρει τι έγινε στο παρελθόν αλλά το ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ...!!!

  ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ. ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (?) ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ STATUS ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΡΩΤΑ...

  ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΕΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ...

  Ή ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. 1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΟΤΕ’ ΤΗΝ ΨΗΦΩ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΩ ΕΚΕΙ ΓΛΥΦΩ.. (αν κάποιοι με προκαλέσουν θα γίνω ακόμα σκληρότερος). ΑΡΑ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ STAR X / ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΩΝ goin through “ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ”

  2. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.
  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ 50 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΧΑΝΙ, ΠΟΤΗΡΙ ΚΛΠ) ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.
  ΑΡΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ.

  3. ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ (ΛΟΓΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)
  ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ BLOG ΕΓΩ ΠΡΟΚΑΛΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ
  ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ :
  ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ.
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ.

  Υγ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ κ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΠΟΥ ΟΝΤΩΝ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ (ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΙ 1000 ΑΤΟΜΑ) ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΚΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛ δηλαδή ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ Ή ΕΙΧΑΝ ΕΛΘΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.
  (οι ψηφοφόροι του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 35.000 ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ Ή ΟΥΦΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΙΜΟΙ (=ΜΕΧΡΙ ΜΑΛΑΚΕΣ) ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ.


  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Με την διαφορά ότι στην συγκέντρωση του Μπάμπαλου δεν μοιράζανε ούτε μπύρες ούτε συναυλία είχε... ούτε προϋπολογισμό διοργάνωσης 20.000 ευρώ, ούτε ο Μπάμπαλος είναι δήμαρχος και άρα πήγανε για να τους δει...
  άρα τα 1000 άτομα δεν πήγαν για τον λόγο που πήγαν στο μπεκορφεστιβάλ, ούτε μπορεί να γίνει κάποιος παραλληλισμός του ενός με το άλλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Έλα Γαβ&Δου ή ΑρΒρου κάτσε φρόνημα γιατι έχω πολλά για την γούνα σου.
  Μην γίνεσαι υβριστής και μην χάνεις την ψυχραιμία σου.

  1 Φεβρουαρίου 2012 11:58 π.μ.


  ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΒΓΑΛΤΑ.
  ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ.
  ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ_ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΙΑ (ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ).

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. MEXRI KAI ROYMANOI HTAN STIN PITA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ευχαριστώ πολύ τον ...εκφραστή του λαού κ.Γ&Δ για την αφιέρωση και ανταποδίδω.Ελπίζω μόνο όταν με γράφει STAR X / TOY,να μην με γράφει ανορθόγραφα......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΑΣΧΕΤΟ: Η BLOGOSFAIRΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ. ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΦΟΡΑΓΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΑΝ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ευχαριστώ πολύ τον ...εκφραστή του λαού κ.Γ&Δ για την αφιέρωση και ανταποδίδω.Ελπίζω μόνο όταν με γράφει STAR X / TOY,να μην με γράφει ανορθόγραφα......

  2 Φεβρουαρίου 2012 7:29 π.μ.


  ----------------------
  κ ΤΙΣ ΠΑΣΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΑΣΗ) ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ NO PROBLEM. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΙΔΩΝ ΤΟΥ BLOG;
  --------------------
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΜΟΥ:
  ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ;
  ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑΑΔΕΛΦΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΑΣΧΕΤΟ: Η BLOGOSFAIRΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ. ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ.................

  ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΠΟΡΟ ΚΛΠ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΜΕ, BLOG ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΣ.
  ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΚΑΝΕ Π-Π-Σ Ο 13 ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ;;;;;;;;;;;;; BLOG;;;;;;
  ΜΜΕ;;;;;;;;;;;;;

  ΑΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Γ&Δ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΡΟΥΣΤΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Γ&Δ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΡΟΥΣΤΗ?

  2 Φεβρουαρίου 2012 8:56 μ.μ.
  -------------

  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΑΧΕ ΒΡΕΙ ΜΕ
  ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ.
  ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΤΕΛΟΣ.

  εχετε ΑΛΛΟΥΣ 119.000 ΓΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ


  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Το μόνο που με απασχολεί ....λαϊκέ ηγέτη Γ&Δ είναι να γράφεις στο blog,γιατί η διασκέδαση που μου προσφέρεις είναι πολύ μεγάλη.Γι΄αυτό θα ασχολούμαι μόνο μαζί σου.Η μόνη μου ανησυχία είναι μήπως σταματήσεις να γράφεις και μετά να δω ποιός θα καθοδηγεί τις μάζες.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Μοι τα βαζαιτει με το πεδεί μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο Γ&Δ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΤΟΥΛΕΣ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Eκτός από τα..... βαθυστόχαστα πολιτικά κείμενα σαν ηγέτης,ο Γ&Δ θα μας εμπνεύσει και με κείμενα υποστηρικτή.....Ε...πως να το κάνουμε..ένας ηγέτης πρέπει να έχει πρώτ΄απ΄όλα υποστηριχτή τον εαυτό του (εκτός από μένα βέβαια).......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. επι του πιεστηριου....ποιος πληρωσε το λογαριασμο στη συνεστιαση της ΑΚΕΠ της 23-1-2012 στο τζακι ??????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙς ΤΟΥς ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ 1000,ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ-ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???? ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ????ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.ΓΙΑ ΛΗΓΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΓΙΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου