ΑΒΑΝΤΙ ΜΑΕΣΤΡΟ

Παρασκευή, Οκτώβριος 28, 2011


Υπάρχει μια περίεργη περίπτωση στον δήμο μας την οποία δε μπορώ να κατανοήσω και ήθελα να τη αναφέρω από το blog για να διευκρινιστεί αν υπάρχει κάποιο λάθος σε αυτό που γνωρίζω ή κάποιος βαθύτερος σκοπός στην ιδιαιτερότητα για την λειτουργία της ΝΑΣΤΡΑ.

Η ΝΑΣΤΡΑ είναι ορχήστρα αλλά όχι του δήμου όπως τελικά έμαθα σχετικά πρόσφατα. Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ποιανού ορχήστρα είναι ακριβώς, αλλά αρκετοί από εσάς σίγουρα θα έχετε την εντύπωση ότι είναι του δήμου.

Η ΝΑΣΤΡΑ φιλοξενείται σε χώρο του δήμου χωρίς να πληρώνει ενοίκιο, εκεί κάνει τις πρόβες της, η κυρία που είναι υπεύθυνη για την ορχήστρα πληρώνεται από τον δήμο, και όταν είναι η ορχήστρα να παίξει για τον δήμο πρέπει να πληρωθεί!

Αυτό είναι ακριβώς το σημείο που το έχω χάσει από λίγο έως αρκετά.

Δηλαδή ο δήμος παρέχει χώρο σε μια ορχήστρα, για την οποία πληρώνει την υπεύθυνη της, και η ο οποία ορχήστρα δεν μπορεί να παίξει έστω ανταποδοτικά για κάποια εκδήλωση του δήμου, παρά μόνο αν πληρωθεί.

Το παράδοξο είναι ότι το καθεστώς που σας περιέγραψα για την ορχήστρα ΝΑΣΤΡΑ συντηρείται από εποχής Μαστοράκου, δεν άλλαξε τίποτα επί Γεωργόπουλου και μέχρι τώρα δε φαίνεται να διαπιστώνει τίποτα το περίεργο η διοίκηση Βλασσόπουλου.

Υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει ποια η λογική αυτής της συναλλαγής?
Τέλος ανάρτησης


Νέο σχόλιο
Όταν έγινε η ανάρτηση δημιουργήθηκε πανικός στο δημαρχείο και άρχισαν να ψάχνονται με το θέμα.
Όσο το σκάλιζαν προέκυπταν και άλλες απορίες για εργαζόμενους στον δήμο οι οποίοι απασχολούνταν με την ΝΑΣΤΡΑ ή δεν είχαν σαφές αντικείμενο ούτε ωράριο.

Έγινε ότι έγινε, τελικά δε άλλαξε κάτι, αντιθέτως ο δήμος πλήρωσε την ΝΑΣΤΡΑ για τις 2 εμφανίσεις στο "Κερδίζουμε την πόλη μας" και στην γιορτή μπύρας στο ΦΙΞ. 

Το θέμα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό από την στιγμή που είχε ανακινηθεί στο παρελθόν, έγιναν διάφορες μαιμουδιές προφανώς, για να το συζητάμε ξανά μετά από 6 μήνες.
Μήπως οι αιρετοί θεωρούν ότι ξεχνάμε εύκολα?
Μήπως ότι γκρινιάζουμε για πλάκα, μέχρι να μας φύγει?

Περιμένουμε τον δεύτερο γύρο της υπόθεσης, μιας και πρόσφατα άλλαξε ο αντιδήμαρχος και ίσως το δει με περισσότερο ενδιαφέρον από τον απερχόμενο, που όχι δεν έκανε κάτι, αλλά επιβράβευσε την ορχήστρα πληρώνοντας 2 εμφανίσεις της σε δημοτικές εκδηλώσεις.

Σχόλια

 1. Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. BLOGER ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
  “Το παράδοξο είναι ότι το καθεστώς που σας περιέγραψα για την ορχήστρα ΝΑΣΤΡΑ συντηρείται από εποχής Μαστοράκου, δεν άλλαξε τίποτα επί Γεωργόπουλου και μέχρι τώρα δε φαίνεται να…….”
  Για να δεις τι συμβαίνει με την ΝΑΣΤΡΑ ξεκινά από ποιος-α ήθελε ή πρότεινε (δημοτ σύμβουλος) το καθεστώς αυτό ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ, και τι σχέση έχει μέχρι σήμερα ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
  Καλό θα ήταν να έψαχνες και γιατί δεν κατέβηκε και με τον Σπυροπουλο αν και έβγαινε πρώτος-η σε σταυρούς.
  Ίσως τότε σου λυθούν πολλές περισσότερες απορίες. (από αυτές που θα σου δημιουργηθούν στο ψάξιμο).
  Κάτι τέτοια έβλεπε ο Ραγκουσης και έβγαλε νόμο για υποχρεωτικό (έστω) ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των αιρετών.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΝΑΣΤΡΑ που λες αγαπητέ blogger πράγματι είναι ορχήστρα του Δήμου.
  Ειναι κομματάκι πιό παλιά απ’ότι νομίζεις αλλά ναι είναι η ορχήστρα του Δήμου.
  Θα έπρεπε λοιπόν να γνωρίζεις ότι οι Δημοτικές ορχήστρες έχουν Δημοτικό χώρο,έχουν Δημοτικά μουσικά όργανα,έχουν Δημοτικά αναλώσιμα των οργάνων και όπως όλες Δημοτικές ορχήστρες έχουν Δημοτικό Διευθυντή ορχήστρας.
  Επίσης ο Δήμος που θέλει να έχει Δημοτική ορχήστρα οφείλει να διοργανώνει εκδηλώσεις μ’αυτήν ώστε οι μουσικοί να εισπράτουν την μοναδική και ουσιαστική αμοιβή τους.Το χειροκρότημα.
  Σε σοβαρούς Δήμους υπάρχει και αμοιβή για τους μουσικούς που ξοδεύουν χρόνο αλλά άστο αυτό γιατί όπως είπαμε συμβαίνει σε σοβαρούς Δήμους.
  Αν λοιπόν θέλεις να ανοίξεις κουβέντα για την ορχήστρα του Δήμου φρόντισε να μάθεις ποιό είναι το κόστος της,ποιές είναι οι παροχές προς αυτήν και έλα να την ανοίξουμε τη κουβέντα.
  Ξέρεις στο χωριό μου λένε ότι με πορδές δεν βάφονται αυγά.
  Έτσι λοιπόν και με την ορχήστρα του Δήμου.
  Δεν μπορεί να την έχεις και το μοναδικό σου έξοδο να είναι ο μισθός της Διευθύντριας της ορχήστρας.
  Εκτός κι αν έχεις την άποψη ότι ΔΕΝ μας χρειαάζεται η ορχήστρα.
  Όπως ΔΕΝ μας χρειάζεται το Ραδιόφωνο.
  Όπως ΔΕΝ μας χρειάζεται η χορωδία.
  Όπως ΔΕΝ μας χρειάζεται το Κ.Ε.Π.
  Όπως ΔΕΝ μας χρειάζονται και τόσα άλλα.
  Τα ΚΑΠΗ το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι,η Κοινωνική υπηρεσία,τα Δημοτικά ιατρεία, το κέντρο εργοθεραπείας,το ΚΕΝΕΕ.
  Όπως υποστήριξε κι ένας φίλος σε άλλη ανάρτηση καθαριότητα και φωτισμό χρειαζόμαστε.
  Τίποτε άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΝΑΣΤΡΑ ημιμαθή και επικίνδυνε λόγω βλακείας Γ$Δ δημιουργήθηκε επί Γρηγοριάδη και λειτουργεί από τότε με το ίδιο καθεστώς.
  Τη σεβάστηκαν και αναγνώρισαν το έργο της οι περισσότεροι που πέρασαν από το Δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εκτός από το χειροκρότημα εισπράττει και μερικά χρήματα από τον δήμο σε κάθε εμφάνιση της.

  Είναι σα να έχει ηλεκτρολόγο ο δήμος ο οποίος αμείβεται κάθε μήνα, αλλά να χρεώνει τον δήμο για κάθε λάμπα που θα αλλάζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. στην ιστοσελίδα της ναστρα
  http://www.odi.gr δεν αναφέρει ότι είναι ορχήστρα του δήμου ηρακλείου, αλλά συνεργάζεται με το πολιτιστικό του δήμου ηρακλείου όπως επίσης

  ΣΕΓΑΣ
  Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς
  ΕΡΤ
  Δήμος Αθηναίων
  Δήμος Ναυπάκτου
  Δήμος Ύδρας
  Δήμος Αγίου Γεωργίου
  Δήμος Γαλαξιδίου
  Δήμος Μύρινας - Δήμος Μούδρου

  Φυσικά και χρειάζεται ορχήστρα ο δήμος Ηρακλείου, αλλά όταν υπάρχει μια ορχήστρα που δεν είναι του δήμου και όταν πρέπει να εισπράξει χρήματα για να παίξει για τους δημότες, τότε δε πρόκειται να δημιουργηθεί μια πραγματική ορχήστρα του δήμου, που να είναι πιο ανοικτή σε παιδιά και δημότες που θα θέλουν να συμμετέχουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΡΟΣ 29 Μαρτίου 2012 4:28 μ.μ.

  1. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΩΣ; ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;
  2. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ; ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (όπου χρειάζεται φυσικά)
  3. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΡΩΝ.

  ΕΠΕΙΔΗ Ο BLOGER ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΖΑΤΕ ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (πριν από 4-5 μηνες που ξαναβγήκε το θέμα και θα τελείωνε) ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΠΡΟΣ 29 Μαρτίου 2012 4:28 μ.μ.

  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ:
  Η ΙΔΙΑ Η ΝΑΣΤΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
  ΟΥΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
  ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ-ΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΣΑΣ.
  ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΛΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΧΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

  ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Εδώ που τα λέμε δε φταίει μόνο η ναστρα για το ομιχλώδες τοπίο, κυρίως είναι ευθύνη του δήμου που ενώ γνωρίζει το θέμα δε έχει φροντίσει ή να το λύσει ή να το διευκρινίσει, απλά το κουκούλωσε, το ενδιαφέρον είναι να μάθουμε τον λόγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η Ορχήστρα «ΝΑΣΤΡΑ» ιδρύθηκε το 1987 από το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ν. Ηρακλείου με σκοπό να στηρίξει το Ελληνικό τραγούδι και να προβάλει τα αριστουργήματα της Ελληνικής Μουσικής. Μια επαγγελματική δουλειά που βρίσκει την στήριξη όλων των δήμων της χώρας μας, που προσκαλείται να δώσει συναυλίες και να λάβει μέρος σε φεστιβάλ και μουσικές συναντήσεις. Αποτελείται από ταλαντούχους μουσικούς με εμπειρία σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες. Καλύπτει μια ευρεία γκάμα ρεπερτορίου, από το παραδοσιακό, και το κλασικό λαϊκό μέχρι το σύγχρονο έντεχνο και μοντέρνο ελληνικό τραγούδι. Με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τη μουσικό κα Γιώτα Καραγιάννη δίνει συναυλίες και κάνει αφιερώματα στους μεγάλους Έλληνες δημιουργούς, Μάνο Χατζιδάκι, Θάνο Μικρούτσικο, Γιάννη Μαρκόπουλο, Χρήστο Νικολόπουλο και στους λογοτέχνες-ποιητές Αντώνη Σαμαράκη, Νίκο Καββαδία και Μάνο Ελευθερίου. Επίσης αφιερώματα για την Κύπρο, το Χαμόγελο του Παιδιού, τη Unicef κ.α. Το 1991 το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ της αναθέτει την Τελετή Έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής. Το 1994 το Υφυπουργείο Νέας Γενιάς, της αναθέτει την Τελετή Λήξης της «Πανευρωπαϊκής Συνδιάσκεψης για Θέματα Παιδείας». Έχει συνεργαστεί με την Ελληνική Τηλεόραση. Σε κάθε διοργάνωση οι «ΝΑΣΤΡΑ» κάνουν τη δική τους μουσική πρόταση με πάθος, αγάπη και προπάντων σεβασμό στους Έλληνες δημιουργούς. Λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις απαιτήσεις κάθε διοργάνωσης, παρουσιάζουν αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοϊζου, Πλέσσα, Μικρούτσικου, Κραουνάκη, Νικολόπουλου, Μάλαμα, Αλεξίου, Μαχαιρίτσα, Πορτοκάλογλου, Χατζηγιάννη κ.α.),

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μη προσπαθείς δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω εκεί κάτω που ...ζεις.
  Είσαι αξιοθρήνητος Γ$Δ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ¨Η ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ¨Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ “Μη προσπαθείς δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω εκεί κάτω που ...ζεις. Είσαι αξιοθρήνητος Γ$Δ.” ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΙΑ.
  ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΜΑΣΕΣ.

  ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Η χορωδία του δήμου, δεν παίρνει έξτρα χρήματα από τον μισθό του μαέστρου όταν θα τραγουδήσει σε κάποια γιορτή και η σύνθεση της αποτελείται από δημότες που αφενός κάνουν πρόβες και αφετέρου προσφέρονται όταν χρειαστεί να τραγουδήσουν.

  Με λίγα λόγια η χορωδία φαίνεται ή ανήκει στον δήμο, όταν κάποιοι λένε έχουμε δημοτική ορχήστρα, ο δήμος της παραχωρεί χώρο για να κάνει πρόβες, και όταν την χρειαστεί ο δήμος θα πληρώσει 1500 ευρώ + τον εξοπλισμό ο οποίος είναι ανάλογος των απαιτήσεων της ορχήστρας, αυτό δε μοιάζει η εν λόγω ορχήστρα να ανήκει στον δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Αν αποφασίστηκε να υπάρχει Δημοτική ορχήστρα στον Δήμο του Ηρακλείου , μετά από αυτή τη Δημοσίευση θα πρέπει η Δημοτική αρχή να ενημερώσει για τα παρακάτω και για όλα όσα παραλήφθηκαν λόγω χώρου :
  • Αν είναι ορχήστρα του Δήμου, αν έχει διορισμένο διευθυντή και μουσικούς αν πληρώνονται με το μήνα, και πότε και με ποιες διαδικασίες διορίστηκαν. Το αν δημιουργήθηκε από τον Γρηγοριάδη και λειτουργεί από τότε με το ίδιο καθεστώς είναι εντελώς αδιάφορο και δεν είναι επιχείρημα. Να αναλυθεί λεπτομερώς και να παρουσιασθεί το καθεστώς αυτό. Σε εποχή κρίσης η κυβέρνηση ανακοινώνει την κατάργηση χιλιάδων οργανισμών. Η ορχήστρα δεν είναι στο απυρόβλητο.
  • Έχει αυτή η ορχήστρα κάποιον προϋπολογισμό ; έχει εγκριθεί από πουθενά ;
  • Υπάρχει κάποιος στον οποίο δίνει λογαριασμό ο Διευθυντής της ορχήστρας ;
  • Οι σοβαροί Δήμοι που πληρώνουν τις ορχήστρες ( και είναι ….υποχρεωμένοι να οργανώνουν εκδηλώσεις …), το κάνουν εκτός από πολιτιστικούς λόγους και για λόγους ευαισθησίας , και για να βγάλει κέρδος ο Δήμος . Αν δεν βγάζει λεφτά ο σοβαρός Δήμος ( έσοδα από εκδηλώσεις μείον έξοδα ορχήστρας σε μεγάλες Μητροπόλεις ) κλείνουν τις διακοσμητικές ορχήστρες όταν υπάρχουν τυπικά και επιζήμια . Η επιιχορήγηση γίνεται σε όλα τα θέματα μέχρις ενός σημείου, και αν εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα με την έγκριση των πολιτών.
  • Γιατί πληρώνεται επιπλέον όταν χρησιμοποιείται από το Δήμο; Προβλέπεται τέτοια διαδικασία στη σχετική σύμβαση ; Να εμφανισθεί η σύμβαση.
  • Για ποιο λόγο προβλέπεται να πληρώνεται η διευθύντρια της ορχήστρας ; Δεν μπορεί να την έχεις την ορχήστρα και το μοναδικό σου έξοδο να είναι ο μισθός της Διευθύντριας αναφέρεται κάπου . Είναι πράγματι έτσι ; Θα πρέπει να εξετασθεί το καθεστώς της διευθύντριας και να εμφανισθεί στο φως .
  • Αν είναι του Δήμου η ορχήστρα , παίρνει άδεια από κάπου για να πηγαίνει και να παίζει και αλλού ;
  • Το επιχείρημα για λόγους εντυπώσεων
  «Εκτός κι αν έχεις την άποψη ότι ΔΕΝ μας χρειάζεται η ορχήστρα.
  Όπως ΔΕΝ μας χρειάζεται το Ραδιόφωνο.
  Όπως ΔΕΝ μας χρειάζεται η χορωδία.
  Όπως ΔΕΝ μας χρειάζεται το Κ.Ε.Π.
  Όπως ΔΕΝ μας χρειάζονται και τόσα άλλα.
  Τα ΚΑΠΗ το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι,η Κοινωνική υπηρεσία,τα Δημοτικά ιατρεία, το κέντρο εργοθεραπείας,το ΚΕΝΕΕ.
  Όπως υποστήριξε κι ένας φίλος σε άλλη ανάρτηση καθαριότητα και φωτισμό χρειαζόμαστε»,
  είναι προφανές ότι δεν πιάνει.
  Ο κάθε Δήμος πρέπει να αξιολογεί τις οικονομικές του δυνατότητες και ανάλογα να επιλέγει να ιεραρχεί και να δίνει βαρύτητα σε θέματα και να τα χρηματοδοτεί ανάλογα . Δεν πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με την παροιμία : «τι του λείπει του κασιδιάρη, μαργαριταρένιος σκούφος». Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή. Από αυτές τις επιλογές άλλωστε κρίνεται λογικά η Δημοτική αρχή. Πως χρησιμοποιεί δηλαδή τα διαθέσιμα χρήματα κατά τον καλύτερο τρόπο για λογαριασμό των Δημοτών, παρέχοντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό υπηρεσίες και να κάνει και οικονομίες.

  • Αναφέρεται ότι η Ορχήστρα «ΝΑΣΤΡΑ» ιδρύθηκε το 1987 από το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ν. Ηρακλείου με σκοπό να στηρίξει το Ελληνικό τραγούδι και να προβάλει τα αριστουργήματα της Ελληνικής Μουσικής. Μια επαγγελματική δουλειά που βρίσκει την στήριξη όλων των δήμων της χώρας μας, που προσκαλείται να δώσει συναυλίες και να λάβει μέρος σε φεστιβάλ και μουσικές συναντήσεις. Αποτελείται από ταλαντούχους μουσικούς με εμπειρία σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες. Καλύπτει μια ευρεία γκάμα ρεπερτορίου, …..κλπ. Όλα αυτά και αν ακόμη ισχύουν θα πρέπει να παρουσιάσει ο Δήμος προς τους Δημότες του αν προτείνει να τα χρηματοδοτούν, και τέλος πάντων τι σχέση έχει ο Δήμος με όλα αυτά από το 1987 μέχρι σήμερα !!!!!
  • Από μια σοβαρή Δημοτική αρχή περιμένει κανείς να έχει την ευαισθησία για πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση των Δημοτών για τέτοια θέματα. Ιδιαίτερα όταν δεν πληρώνει ή καθυστερεί ενοίκια σε ιδιοκτησίες που νοικιάζει, καθυστερεί χρήματα προμηθευτών κλπ. Εκτός και αν η Δημοτική αρχή δεν έχει αυτές τις προδιαγραφές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΠΡΟΣ 29 Μαρτίου 2012 4:28 μ.μ.

  ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

  ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (-ΣΕΙΣ από εποχή ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ) ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΣΤΡΑ- ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 29 Μαρτίου 2012 6:52 μ.μ.

  Αλλιώς είσαι ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΒΛ-ΑΚΕΠ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Τοτε και το χορευτικο του Ηρακλειου οταν ερχεται και χορευει πχ στα κουλουμα επρεπε να παρουν κανα δυο χιλιαρικα??
  Αν η Ναστρα ηταν του Δημου τοτε θα επρεπε να φερνει και χρηματα στο ταμειο του δημου απο της συναυλιες που δινει τριγυρω.
  Το οτι η Ναστρα ειναι οικογενειακη επιχειρηση της κας Καραγιαννη ειναι γνωστο σε ολο το Ηρακλειο.
  Και ο εξοπλισμος σε καθε συναλια ειναι απο συγκεκριμενο προμηθευτη παντα αλιιως δεν παιζουν!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ.
  ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ....................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ.
  ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ....................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. τα παιδιά της, πολύ καλής ορχήστρας, καλό θα είναι, αντί να απογοητευθούν, να αναλογισθούν ποια είναι η προσφορά τους σε ένα Δήμο που επίσειρά ετών και επί τέσσερις διαφορετικές διοικήσεις τους παρέχει χώρο και μισθό στην καλλιτεχνική διυθύντρια. Πράγματα που άλλες ορχήστρες τα καλύπτουν εξ ιδίων. Έτσι λοιπόν να μην απαιτούν χρήματα όταν καλούνται σε δημοτικές εκδηλώσεις ούτε όταν ''ντύνουν'' μουσικά διάφορα γεγονότα (θέατρο, γυμναστράδες κλπ.). Πέρα από το γεγονός ότι στοιχειώδης υποχρέωσή τους θα ήταν να παίζουν μια φορά το μήνα σε κάποια γειτονιά προς τέρψη των δημοτών. Στο κάτω-κάτω χάρις στα λεφτά τους υπάρχουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Μην μαλώνετε για αυτά που έγιναν.Πρέπει να μονιάσουμε , να μπουν κάποιοι εντελώς καινούργιοι ικανοί και σωστοί μπροστά, να αποσυρθεί μόνη της η σκαρταδούρα, από το κέντρο και από το Δήμο, να βοηθήσουν όλοι μπας και σωθούμε.
  Αλλιώς θα γίνει μεγάλη ζημιά. Δεν μπορεί αυτοί που τα κάνανε να συνεχίζουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα, και να φταίνε και να πληρώνουν όλοι οι άλλοι.


  Λαθρομετανάστες,Ο εφιάλτης
  www.citypress-gr.blogspot.com

  Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου


  Γύρω από το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη, μέσω του οποίου ισοπεδώθηκε πλήρως η ελληνική κοινωνία, έχουμε γράψει σωρεία κειμένων.
  Το πρόβλημα αυτό το είχαμε ήδη καταγράψει από το 1998 ακόμα, και το αναλύσαμε διεξοδικά, συστηματικά και σε όλες τις πτυχές του, τα τελευταία επτά χρόνια.
  Πριν ένα χρόνο είχαμε συλλέξει τα βασικά μας κείμενα με τον τίτλο: «Φάκελος ΡΕΣΑΛΤΟ: Λαθρομεταναστευτικός εφιάλτης»
  Γράφαμε, μεταξύ άλλων, στο προλογικό σημείωμα του «φακέλου»:
  «Πολλοί «προφήτες» μας προέκυψαν από το 2010 και μετά για το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη.
  Σήμερα αρχίζουν να μιλούν ΟΛΟΙ γι’ αυτόν τον εφιάλτη. Και αυτοί που στιγμάτιζαν στο παρελθόν, σαν «ρατσιστική», κάθε φωνή που τολμούσε να θίξει, έστω και ελάχιστα, το ζήτημα αυτό: ζήτημα ταμπού!!!
  Βεβαίως το πρόβλημα, σήμερα, εκδηλώνεται με τέτοια μοχθηρή βαρβαρότητα, που εξαναγκάζει και θα εξαναγκάσει τους ΠΑΝΤΕΣ να καταπιαστούν και να μιλήσουν. Ιδιαίτερα αυτούς που το προώθησαν, το γιγάντωσαν και μέσω αυτού ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ τα πάντα.
  Θα μιλήσουν με ηθικολογικές φλυαρίες για να ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ και να ΕΠΙΚΑΛΥΨΟΥΝ τα αίτια του προβλήματος και τις πολιτικές ευθύνες.
  Ιδιαίτερα για να ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ τις καταστροφικά ολέθριες επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού στον κοινωνικό, πολιτικό και πολιτισμικό ιστό της ελληνικής κοινωνίας».

  Το «Φάκελο» θα τον βρείτε ΕΔΩ:
  http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5675

  Σήμερα ζούμε κατακλυσμιαίες, εκλογικές νεροποντές νέων συγχύσεων και δημαγωγιών από τους επαγγελματίες απατεώνες: Πολιτικούς, κόμματα, ΜΜΕ και ακαδημαϊκούς…

  Σήμερα ζούμε την αυθάδη υποκρισία όλων των μηχανισμών του κατοχικού καθεστώτος, ΟΛΩΝ των κομμάτων που επί σειρά ετών, ΟΧΙ απλώς υπέθαλψαν και γιγάντωσαν το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη, αλλά και τον ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ συνειδητά για την προώθηση και την υλοποίηση της διάλυσης και κατάλυσης της Ελλάδας.

  Σήμερα ζούμε και τη θηριώδη υποκρισία της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της λεγόμενης «αριστεράς». Αυτή η «αριστερά» ΟΧΙ μόνο δεν άγγιξε ούτε στο ελάχιστο το υπ’ αριθμόν ένα αυτό πρόβλημα, άλλα ευλόγησε υστερικά τη λαθρομεταναστευτική εισβολή και κατοχή της χώρας μας, παρέχοντας το τεκμήριο και το άλλοθι στους μακάβριους σχεδιασμούς της νεοταξικής κακουργίας.

  Αυτή η «αριστερά», δεν πρέπει εδώ να μιλάμε με μισόλογα, αποτέλεσε τον ιδεολογικό και πολιτικό «μπράβο» του καθεστώτος στο λαθρομεταναστευτικό.


  Αυτό που αποκρύπτεται επιμελώς και συγκαλύπτεται σκοπίμως είναι ότι τα «ανοικτά σύνορα», με όλα τα συνακόλουθα των μαζικών λαθρομεταναστευτικών ρευμάτων, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ στρατηγική συνιστώσα της ιμπεριαλιστικής παγκοσμιοποίησης.

  Αυτό που αποκρύπτεται σκανδαλωδώς και δολίως είναι ότι η εισβολή, κατοχή και ο εποικισμός της Ελλάδας από τα στίφη των αλλοδαπών δούλων δεν ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ, απλώς, το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ προϊόν της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας στον κόσμο, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ και ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ των ληστών και δημίων του κεφαλαίου και των ανδρεικέλων τους.
  Η θεωρία κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Μη ξεχνάμε και τον Αντώνη Σαμαρά που ξεκίνησε τον όργιο της λαθρομετανάστευσης ανοίγοντας τα σύνορα με την αλβανία.

  Τελικά μετά από τόσα χρονιά, σήμερα καταλαβαίνω, το ότι διεκδικεί με αξιώσεις να γίνει σήμερα πρωθυπουργός, ενώ τόσα χρόνια ήταν στο περιθώριο, αυτή είναι η αποζημίωση του που άνοιξε τα σύνορα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Βλασσόπουλε, πάρε τον θίασο σου, τα φασιστάρια σου, τους απατεώνες όλους που μάζεψες, σύμβουλους και γενικούς και τα παράσιτα και δρόμο.
  Πάει, τελείωσες ''καλό παιδί''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Προς αυτούς που βλέπουν το κείμενο και είναι από την ΝΑΣΤΡΑ.

  Προσωπικά δεν χρεώνω ότι για το θέμα ευθύνεται η ΝΑΣΤΡΑ.
  Είναι όμως εντυπωσιακό ότι παρόλο που πέρασαν διαφορετικές διοίκησεις από τον δήμο αυτό το ομιχλώδες τοπίο παραμένει, και δεν γνωρίζει κανείς αν ο δήμος έχει ή δεν έχει δημοτική ορχήστρα.

  Αν για παράδειγμα ο σύλλογος ρουμελιωτών θέλει να κάνει μια εκδήλωση μπορεί να ζητήσει από τον δήμο να του προσφέρει την δημοτική ορχήστρα για να παίξουν μερικά παραδοσιακά τραγούδια?

  Αυτό όμως που με εξοργίζει περισσότερο είναι που βλέπω να υπάρχουν άνθρωποι και "ομάδες" στο απειρόβλητο, ή να γίνονται διακρίσεις.

  Θεωρώ ότι αν υπάρχει κάποιος από την ΝΑΣΤΡΑ θα ήταν για τους ίδιους χρήσιμο να ξεκαθαρίσουν το θέμα, δηλαδή αν είναι ορχήστρα του δήμου και αν θα συμμετέχουν σε όσες εκδηλώσεις τους ζητηθεί από τον δήμο.

  Κάπως γίνεται όμως και αντί να ξεκαθαρίζει το θέμα παραμένει ομιχλώδες, αυτό είναι ευθύνη της ΝΑΣΤΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ`ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΤΙ ΕΣΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ??ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩ,ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΛΛΟΣ.ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ.ΕΙΧΕ ΕΛΠΙΔΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ(ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ)ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ.ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΤΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΦΕΛΗΣ ΓΙ`ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΕ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Το τοπίο για την ΝΑΣΤΡΑ είναι πράγματι πολύ ομιχλώδες όπως πολλά πράγματα στον Δήμο.
  Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει :

  * Από τον Δήμαρχο, αλλιώς δεν είναι καλό παιδί.

  * Από την αντιπολίτευση όλων των αποχρώσεων.

  * Από την ίδια τη ΝΑΣΤΡΑ.

  Μαζεύτηκαν πολλά ( καφετζήδες, ΦΗΧ, ΦΙΞ, σύμβουλοι, Μοσχονάς, Κεσκινίδης, Νταλάρας, Διαγγέλματα αντιμνημονιακά κλπ. ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Να φύγει ο θίασος του Βλασσόπουλου, δεν χωράει καμιά αμφιβολία για αυτό.

  Το ερώτημα είναι ποιος θίασος θα έρθει, για να μην υπάρξει πάλι καμιά έκπληξη ως προς το έργο που θα ανεβάσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Proteinw na kanoume monimes katalhpseis se tetious xwrous pou kataspatalountai..An einai n xrhsimopoieitai o xwros as xrhsimopoieitai gia paragwgh politikou logou ( me thn arxaia shmasia ths lekshs) oxi gia to ka8e panhgyraki (orxhstra) i gia grafiokratika skoupidia( kep )..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. βρεγμένη σανίδα31 Μαρτίου 2012 - 6:48 μ.μ.

  κανόνας πρώτος:

  Σε όποιον έχει διοικήσει μέχρι σήμερα το δήμο ΜΑΥΡΟ. Είναι συνένοχος!
  Σε όποιον κλαίγεται, ΜΑΥΡΟ. Είναι ανεύθυνος!
  Σε όποιον παριστάνει το σωτήρα που τα ξέρει όλα και έχει λύσεις για όλα, ΜΑΥΡΟ. Είναι ψεύτης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Το μεγαλύτερο κακό στο τρόπο που λειτουργεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής το έκανε ο Μαστοράκος με τον καισαρισμό του. Στην προσπάθειά του να εδραιώσει την κυριαρχία του (σε καλές παλαιές ημέρες) δεν επέτρεψε την ανάδυση πολιτικών ηγετών (ας μου επιτραπεί η έκφραση )διαδόχων του. Η υπαλληλία του Δήμου είχε μάθει να λειτουργεί σε επίπεδο διαπροσωπικής επαφής με τον Δήμαρχο (με το αζημίωτο και για τις δύο πλευρές). Ο Μαστοράκος αυτή την τακτική του την πλήρωσε. Σήμερα, απέναντι στην προϊούσα αυτονόμηση της υπαλληλίας του Δήμου μας, προβάλλει ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου ως κυρίαρχος (ex officio και κατ΄ουσίαν) γιατί η πολιτική απεχθάνεται όπως η φύση το κενό(εξουσίας). Τι θα συμβεί? Αν ο Γενικός ως χαρισματικός ηγέτης κρατήσει τα ηνία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με πολιτικά (!) υπεύθυνο τρόπο θα δικαιωθεί ως ένας ικανότατος μετακλητός υπάλληλος. Όντως η κατάσταση μέσα στην υπαλληλία χρειάζεται αλλαγές. Η τράπουλα έπρεπε να ανακατευτεί. Το διακύβευμα όμως είναι: Η αποτελεσματικότητα του Δήμου στην εξυπηρέτηση του πολίτη. Το παράδειγμα μες τις πατάτες έδειξε πολλά. Αν πετύχει ο Γενικός ο Δήμος θα λειτουργήσει και η αυτονόμηση της υπαλληλίας (παλαιά τζάκια εποχής ΜΑστοράκου) θα αναγκασθεί να συνυπάρξει με τη νέα κατάσταση. Η πολιτική όμως θα έχει κερδίσει? Καλή είναι η αποδοτικότητα της δημοτικής γραφειοκρατίας αλλά ο δήμος (με την πλατιά έννοια) ψήφισε Δήμαρχο. Βέβαια ο Γενικός τις πολιτικές επιλογές του Δημάρχου υλοποιεί. Τι θα γίνει όμως σε μια κατάσταση εκτάκτου πολιτικής ανάγκης? Το Ραδιόφωνο είναι το κουρδικό ζήτημα για το Δήμο και για την νυν Πολιτική Διοίκηση. Πως θα το χειρισθεί ο κύριος Γενικός? Καταστάσεις Δημάρχου Γεωργόπουλου πάντως δεν θεωρώ οτι θα ξαναδούμε.
  Α, συγχαρητήρια και στους νέους προϊσταμενους και διευθυντές! Καλή επιτυχία στο έργο τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Παντελή χτίσε καλά το κάστρο της δεξιάς. Διώξτους όλους κράτα τα δικά μας τα παιδιά.
  Μέχρι τώρα καλά τα πάς, συνέχισε.

  ο φίλος σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΠΡΟΣ 29 Μαρτίου 2012 4:28 μ.μ.

  ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕ-ΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ-ΝΙΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
  ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ
  ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (-ΣΕΙΣ από εποχή ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ) ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΣΤΡΑ- ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 29 Μαρτίου 2012 6:52 μ.μ.

  ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ; Η ΝΑΣΤΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ή ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ; Ή ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΝΑΣΤΡΑ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ πχ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ;;

  Έπεται συνέχεια……

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΕΔΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΕΠΑΙΖΕ PRO!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου