ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Μεταμόρφωση 4-4-2012 

αρ. πρωτ. 214

Προς τους :
Δήμαρχο Μεταμόρφωσης
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

Θέμα : Συνημμένη κατάσταση με 36 υπογραφές, ώστε να υποχρεωθεί ο Δήμος, να έγγράψει στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα "Συζήτηση και Λήψη απόφασης ώστε να σταματήσει αμέσως η λειτουργία του αμαξοστασίου του Δήμου Ηρακλείου, στον χώρο που βρίσκεται στην οδό Αμαλιάδος αρ. 20 στην Μεταμόρφωση"

Κύριοι,

Σας υποβάλλουμε κατάσταση με τις υπογραφές 36 συμπολιτών μας οι οποίοι σας ζητούν, να τεθεί στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα "Συζήτηση και Λήψη απόφασης ώστε να σταματήσει αμέσως η λειτουργία του αμαξοστασίου του Δήμου Ηρακλείου, στον χώρο που βρίσκεται στην οδό Αμαλιάδος αρ. 20 στην Μεταμόρφωση"

Όπως γνωρίζεται μετά την υποβολή της των ανωτέρω 36 υπογραφών, είσαστε υποχρεωμένοι να θέσετε το θέμα, στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ακριβώς σας ζητείται από τους 36 που υπογράφουν.

Δηλαδή να τεθεί το θέμα : "Συζήτηση και Λήψη απόφασης ώστε να σταματήσει αμέσως η λειτουργία του αμαξοστασίου του Δήμου Ηρακλείου, στον χώρο που βρίσκεται στην οδό Αμαλιάδος αρ. 20 στην Μεταμόρφωση"

Σας υποβάλουμε την κατάσταση σε φωτοαντίγραφο για να μην χαθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου το πρωτότυπο έγγραφο. Το πρωτότυπο θα σας επιδειχθεί την ημέρα της συζήτησης. Εάν επιθυμείται να σας καταθέσουμε επικυρωμένο φωτοαντίγραφο να μας το ζητήσετε εγγράφως μέσα σε τρείς ημέρες από την παραλαβή της παρούσης. Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής, η επίκληση της υποβολής φωτοαντιγράφου ως τυχών δικαιολογία για την μη εισαγωγή του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα θεωρηθεί ως άρνηση συζήτησης του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Σχόλια

  1. Εκτός από το να ενοχλεί τους Δημότες άλλου Δήμου ο Βλασσόπουλος και η ΑΚΕΠ , για να πουλάει δήθεν λύσεις στο Ηράκλειο (και κύριος είδε τι άλλο ), δεν μπορεί να κάνει κάτι ουσιαστικό ; Δεν μπορεί βέβαια, αλλά πολλοί από τους Δημότες νόμισαν ότι μπορούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμαθαν οι ΚΟΥΚΟΥΒΑΝΙΩΤΕΣ οτι θα παει ο ΣΚΟΥΤΖΗΣ εκει και εκαμαν ..ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα κατάλαβαν οι συγκεκριμένοι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης ότι το οικόπεδο δεν είναι νόμιμο;Τόσα χρόνια που το χρησημοποιούσε ο Δήμος Πεύκης για την ίδια δουλειά δεν το ήξεραν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου