ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ...

Μεγάλη ικανοποίηση πρέπει να νιώθουν οι οικολόγοι πράσινοι για την στήριξη που παρείχαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στον κ. Βλασσόπουλο. Τα έργα πρασίνου και η περιβαλλοντική πολιτική του δεν έχουν τέλος. Τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα συνεχίζουν να διακοσμούν δρόμους και αδόμητους χώρους. Η ανακύκλωση συνεχίζει να είναι στα χάλια που βρισκόταν από το ξεκίνημα της. Οι καφετέριες καταπάτησαν πλήρως την πλατεία κλπ.

Το καλύτερο όμως είναι τα έργα πρασίνου:

- Η πλατεία Αγίου Γεωργίου έχει αφεθεί στη μοίρα της. δεν ποτίζεται και το χορτάρι έχει καταστραφεί. η ειρωνεία είναι πως στο δασάκι της πλατείας υπάρχει πηγάδι που κανείς δήμαρχος δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ.

- Στο οικόπεδο δίπλα στην Αττική οδό και Πευκών που φιλοξενούσε παλιότερα σεισμοπαθείς κατασκευάστηκε γήπεδο ποδοσφαίρου. μα πόσα γήπεδα πρέπει να έχει ο υπερχρεωμένος δήμος μας; Ο χώρος αυτός ήταν αρκετά μεγάλος ώστε να δημιουργηθεί ένα πάρκο υψηλού πρασίνου που θα βοηθούσε και στη μείωση του θορύβου της Αττικής οδού. Αντί αυτού τσιμέντο

- Στην οδό Σημηριώτη απέναντι από την είσοδο του ορθόδοξου νεκροταφείου σε ένα πολύ μικρό κομμάτι πρασίνου κατασκεύασε μια τσιμεντένια εξέδρα. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά για κλάματα.

- Στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου όπου γίνεται η βιολογική λαϊκή τσιμέντωσε το πράσινο για να κατασκευάσει ένα κιόσκι τελείως περιττό όταν λίγο πιο πάνω βρίσκεται ένα όμορφο δημοτικό πάρκο. Ένας πραγματικά όμορφος χώρος ο οποίος δεν γνωρίζουμε εάν θα γλιτώσει από την μανία τσιμεντοποίησης γιατί συζητιέται να δημιουργηθεί σε αυτόν τον χώρο πισίνα.

Προς την δημοτική αρχή: Όχι άλλα έργα πρασίνου, φτάνει!!!

Ευχαριστώ.
Κώστας Αργυρόπουλος.

Από το www.syneidisi.com

Σχόλια

 1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ) ???

  ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΙΟΥ ??

  ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπορεί να μη νοιάζεται ιδιαίτερα για το πράσινο ο Βλασσόπουλος, αλλά για μερικούς "Πράσινους" δίνει ρέστα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. me mple kai prasinous kokous.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2011 ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΙ ΒΛΑΚΕΠΙΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΛΑΤΡΕΣ.
  ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ (πρόσφατα) ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΤΟΥΣ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ) ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ “ΠΡΑΣΙΝΟΙ” ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΛ-ΑΚΕΠ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Παντελή, η καρέκλα σου έπεσε μεγάλη. Ο γενικός που διάλεξες είναι λαμόγιο, θα σε βάλει φυλακή. Ο επόμενος Δήμαρχος δεν θα σε καλύψει όπως κάλυψες εσύ τον Γεωργόπουλο. Αυτά να τα θυμάσαι. Τα πράγματα άλλαξαν και τα λαμόγια πάνε φυλακή.

  Πρώην φίλος από το αθλητικό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δήμαρχε, δεν είπες ποτέ τι γραμμάτια ξεχρεώνεις στον κο Μπούκη

  υπάλληλος παιδικού σταθμού Β. Ηπείρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ο πανελης μισει το πρασινο γιατι μειναι γαλαζιο παιδι και αεκτζης...κατακαημενε παντελη προσεχε γιατι η νκαταστροφη σου ερχεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου