ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ


Ο «αντιμνημονιακός» Βλασσόπουλος, περίμενε τα νομοθετήματα της τρόικας για να έχει άλλοθι στο κλείσιμο δημοτικής επιχείρησης.

προσεχώς περισσότερα…

Σχόλια

 1. Ο Βλασσόπουλος ήταν «αντιμνημονιακός» όταν η ΝΔ ήταν αντιμνημονιακή, και τον βόλευε για να καλύπτει τα ακάλυπτα . Μετά, συνόδευε τον γνωστό τραγουδιστή που είχε αρχίσει να κάνει συναυλίες για να περάσει το μέτρα του μνημονίου. Ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος δικομματισμός αρχίζει και ξοδεύει τις εφεδρείες του. Αποκαλύπτει τα "δεκανίκια" του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΕΣΚΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ (ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ).
  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΞΑΝ;;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ σιγουροι εισαστε όταν πετάτε λάσπη....

  καλό delete στο ποστ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με το να λέει κάποιος ότι ο άλλος πετάει λάσπη, είναι σα να παίζει όπως ο γιαννάκης στα λασπόνερα.

  Πες ρε μεγάλες ότι δεν ισχύουν αυτό και αυτό γιατί ισχύει το άλλο.
  Το έχουμε βρει τώρα όλοι με την λάσπη και τέλος.

  και για να γίνω ακριβής, ο πρόεδρος δημοτικής επιχείρησης από την 2η εβδομάδα που ανέλαβε την τύχη της επιχείρησης όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει να το κλείσουμε το μπουρδέλο.

  Εδώ και 5 μήνες το σήμα της επιχείρησης δεν ακούγεται καλά εξαιτίας μια δολιοφθοράς που έγινε και για την οποία ευθύνεται ο πρόεδρος για τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι να γίνει η δολιοφθορά. 400 ευρώ ήταν το κόστος επισκευής τα οποία 5 μήνες δε μπορεί να τα βρει.

  Σε συνδυασμό με το ότι περίμεναν την απόφαση για την τύχη της δημοτικής επιχείρησης, είναι σα να ρίχνουν την χαριστική βολή, δε μιλάμε μόνο για απαξίωση, μιλάμε για εκτέλεση.

  Γνωστές νεο φιλελεύθερες πρακτικές από "αντιμνημονιακούς" και με στρατηγό τον πρώην κομουνιστή πρόεδρο.

  Πάντως για να μην νομίζουν ότι μασάμε κουτόχορτο, αν θέλει η διοίκηση μπορεί να μετατρέψει την επιχείρηση σε ΑΕ, και με το απαραίτητο προσωπικό να την κρατήσει, και μάλιστα χωρίς κόστος.

  Αλλά πολύ φοβάμαι ότι αν γίνει αυτό θα πέσουν οι εκκολαπτόμενοι κόρακες και θα κάνουν πάρτι όπως μεθοδεύουν πάρτι σε μία αντίστοιχη ΑΕ του δήμου.

  Όσο προκαλείτε τόσο περισσότερο ρόμπες θα γίνεστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ;;;
  ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ AIDS ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.

  Υγ. Γιαννάκη εξαφανίσθηκες. Στο απαγόρευσε να βγαίνεις η μαμά ή το αφεντικό σου;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://www.syneidisi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3705%3A2012-05-09-13-23-00&catid=73%3A2011-02-04-10-31-37&Itemid=187

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΙΩΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΕΛΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ
  Π.Κ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Στη διεύθυνση που αναφέρεται παραπάνω,

  http://www.syneidisi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3705%3A2012-05-09-13-23-00&catid=73%3A2011-02-04-10-31-37&Itemid=187

  γράφεται :

  "Νέα σφαλιάρα στην δημοτική αρχή Βλασσόπουλου
  Στην ακύρωση της απόφασης του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, κ. Παντελή Βλασσόπουλου για την τοποθέτηση νέων προϊσταμένων σε τμήμα και υπηρεσίες του Δήμου προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Ηλίας Λιακόπουλος.
  Προσφυγή κατά της Απόφασης είχαν καταθέσει οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης “Ηράκλειο Η Πόλη μας” και “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”, οι οποίες είχαν καταγγείλει σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (είχαμε δημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ με τις αντιδράσεις), ότι η απόφαση του Δημάρχου δεν ήταν νόμιμη.
  Σύμφωνα με το σκεπτικό της Απόφασης του κ. Λιακόπουλου, υπάλληλος κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) δεν μπορεί να τοποθετηθεί ως προϊστάμενος Διεύθυνσης παρά μόνο ως προϊστάμενος τμήματος, εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις. Και στην σχετική απόφαση του Δημάρχου υπάρχουν έξι τοποθετήσεις υπαλλήλων ΔΕ ως προϊσταμένων διευθύνσεων.
  Επίσης, αναφέρεται πως στον εν ισχύ Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας δεν υπάρχουν το Τμήμα Προμηθειών, το Τμήμα Ειδικών Συνεργείων, το Τμήμα Συντήρησης και Κίνησης, το Τμήμα Παιδείας και το Τμήμα Πολιτισμού στα οποία γίνεται η τοποθέτηση προϊσταμένων. Όπως είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο ρεπορτάζ, τα τμήματα αυτά δημιουργούνται με το νέο Οργανισμό που όμως ακόμα δεν έχει έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  Την Απόφαση του κ. Λαικόπουλου γνωστοποίησε στη Δημοτική Αρχή, στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 8 Μαΐου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της “Ηράκλειο Η Πόλη μας”, κ. Κυριάκος Κουτρούλης χωρίς να υπάρξει κάποιο σχόλιο από την πλευρά της διοίκησης".

  Ο Βλασσόπουλος τοποθετεί προισταμένους διεύθυνσης αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που δεν είναι νόμιμο. Σύμφωνα με τον κύριο Λιακόπουλο, υπάλληλος κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) δεν μπορεί να τοποθετηθεί ως προϊστάμενος Διεύθυνσης παρά μόνο ως προϊστάμενος τμήματος, εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις. Αυτοί της ΑΚΕΠ , νόμισαν φαίνεται φυσικό να τοποθετηθούν της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ ) ως προϊστάμενοι Διεύθυνσης, αφού Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι είναι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Tragic που λέει και ο Κος Καθηγητής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μιας και το διάβασα νομίζω ότι αποτελεί απάντηση (με την καλή έννοια) σε κάποιον φίλο που είχε κολλήσει γιατί δεν γίνονται προσφυγές..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. μπράβο Παντελή! θα μείνεις στην ιστορία! ως νεκροθάφτης του Ρ/Σ βέβαια αλλά θα μείνεις στην ιστορία. Μπράβο και στα παιδιά του Ρ/Σ που στήριζαν με 1000 και έτρεχαν για την ΑΚΕΠ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ο Βλασσόπουλος δεν ήταν μνημονιακός ή αντιμνημονιακός αλλά ….ρεαλιστής. Δεν υπάρχει προφανώς κατ’ αυτόν καμιά άλλη πολιτική εκτός αυτής που βολεύει τον ίδιο για να κατέχει ( παρά τα χαμηλά δεδομένα του) το πόστο που κατέχει. Το πρόβλημα το έχουν οι ψηφοφόροι που παγιδεύονται ακόμη στα μαντριά και βγάζουν την ποιότητα που βγάζουν. Έτσι, διάφοροι απίθανοι τύποι δημιουργούν κοινωνικό κόοστος… αντί να δουλεύουν για το κοινωνικό σύνολο και μάλιστα αμοιβόμενοι, και κατά περίεργο τρόπο εκλεγόμενοι.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.
  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
  ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ 2 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ.
  ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ti fyntni einai pali auto ?

  http://newsirakliou.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. αύξηση των ληξιπρόθεσμων χρεών φορέων ??
  και είναι και ο δήμος Ηρακλείου μέσα ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Στην παραπάνω Διεύθυνση, http://newsirakliou.blogspot.com/,
  Αναφέρεται
  Σαφάρι ελέγχων σε 56 φορείς του Δημοσίου
  Οικονομικούς ελέγχους σε 56 φορείς του Δημοσίου ξεκινάει το υπουργείο Οικονομικών. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ασφαλιστικά ταμεία όπως το ΙΚΑ, μεγάλοι δήμοι της Αττικής και νοσοκομεία.

  Με υπουργική απόφαση συστήνονται ειδικά κλιμάκια προκειμένου να ελέγξουν μεταξύ των άλλων γιατί οι συγκεκριμένοι φορείς συνεχίζουν να «δημιουργούν απλήρωτες υποχρεώσεις», αν έχει ορισθεί προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών, και εάν τηρείται πλήρως λειτουργικό Μητρώο
  Δεσμεύσεων.
  Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι έλεγχοι γίνονται προκειμένου να μπει φρένο στη συνεχιζόμενη αύξηση των ληξιπρόθεσμων χρεών φορέων του Δημοσίου τα οποία ξεπερνούν τα 6,3 δισ. ευρώ.
  Μεταξύ των φορέων είναι και ο Δήμος Ηρακλείου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Καταγγελία για πρόστιμα σε
  αυθαίρετο κτίσμα στο γκαράζ
  του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

  Ο περιβαλλοντικός σύλλογος της Μεταμόρφωσης “Ήλεκτρον” επανέρχεται στο θέμα της λειτουργίας του γκαράζ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στη Μεταμόρφωση (στην περιοχή του ΒΙΠΑ-ΒΙΟΠΑ) και κοινοποιεί επιστολή του προς τη ΔΟΥ Ηρακλείου Αττικής και τη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης (Τμήμα Αυθαιρέτων-Επικινδύνων) του Δήμου Νέας Ιωνίας. Σε αυτην αναφέρεται πως έχουν επιβληθεί πρόστιμα για αυθαίρετο κτίσμα στο οικόπεδο. Σημειώνεται, πάντως, πως το κτίσμα υπήρχε στο χώρο πριν εγκατασταθεί εκεί το γκαράζ του Δήμου Ηρακλείου, ο οποίος νοικιάζει το ακίνητο και δεν είναι ιδιοκτήτης.
  Η επιστολή του Ήλεκτρον προς τις δύο υπηρεσίες είναι η ακόλουθη:
  “Κύριοι,
  Από το καλοκαίρι του 2011 εγκαταστάθηκε στην Μεταμόρφωση στην οδό Αμαλιάδος 20, η υπηρεσία περιβάλλοντος του Δήμου Ηρακλείου. Στα φανταχτερά εγκαίνια παραστάθηκε και ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης.
  Το μισθωτήριο, το οποίο έχει υπογράψει ο ίδιος ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Παντελής Βλασσόπουλος, αναφέρει ότι "Στο εν λόγω ακίνητο θα στεγαστεί το αμαξοστάσιο και οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (συμπεριλαμβανομένου του συνεργείου επισκευής οχημάτων και πλυντηρίου), ενώ θα πραγματοποιείται και η διαδικασία μεταφόρτωσης των απορριμμάτων."
  Το γκαράζ λειτουργεί χωρίς άδεια λειτουργίας, χωρίς μελέτη πυρασφάλειας, χωρίς μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων, βρέθηκαν να σταθμεύουν απορριμματοφόρα που δεν ήταν πλυμένα, υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις και έχουν επιβληθεί πρόστιμα, δεν βρέθηκε άδεια εγκαταστάσεως και λειτουργίας της αντλίας καυσίμων, δεν βρέθηκαν στοιχεία βάσει των οποίων χορηγήθηκε τριφασικό ρεύμα από την ΔΕΗ και οι φερόμενοι ιδιοκτήτες από έρευνα που έγινε στα Υποθηκοφυλακεία Ν. Ιωνίας και Ν. Φιλαδέλφειας δεν αποδεικνύεται ότι έχουν την πλήρη κυριότητα 100% του χώρου τον οποίο μίσθωσαν στον Δήμο Ηρακλείου.
  Με το έγγραφο με αριθμό πρωτ. οικ/1358/387/12 σχετ. 21417/1626/11 572/189/2012 της 7-3-2012 πληροφορηθήκαμε ότι η δεύτερη από εσάς επέβαλε πρόστιμα ύψους 41.517 και 6.844,55 ευρώ για την ανέγερση και διατήρηση κτίσματος χωρίς οικοδομική άδεια στο ακίνητο της οδού Αμαλιάδος 20.
  Ο σύλλογός μας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων της πόλης μας, προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό χωρίς αποτέλεσμα να κλείσει η παραπάνω εγκατάσταση η οποία λειτουργεί παράνομα.
  Θα ζητούσαμε από τις υπηρεσίες σας, να εφαρμόσετε με κάθε αυστηρότητα τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν την βεβαίωση και είσπραξη των παραπάνω προστίμων. Θα θεωρούσαμε μεγάλη υποχρέωση να μας ενημερώνετε για την εξέλιξη της βεβαίωσης και είσπραξης των προστίμων, ώστε αυτό να βοηθήσει στον αγώνα μας για την απομάκρυνση του παράνομου γκαράζ από την πόλη μας.
  Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε πληροφορία θελήσετε”.

  ΧΤΥΠΟΣ

  ΥΓ τι θα γινει ρε βλασοπουλε σε καναμε δημαρχο ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;
  ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Σύμφωνα με το νόμο υπάλληλος κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) δεν μπορεί να τοποθετηθεί ως προϊστάμενος Διεύθυνσης παρά μόνο ως προϊστάμενος τμήματος, εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις. Και οι ψηφοφόροι του Ηρακλείου διάλεξαν να λύσουν τα προβλήματα του προβληματικού Δήμου και να διαχειρισθούν όλο το Δήμο ως Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι κλπ. άνθρωποι που δεν μπορούν να καταλάβουν σύμφωνα με το νόμο θέση προϊσταμένου Διεύθυνσης παρά μόνο τμήματος και αυτό με προϋποθέσεις. Τόση ήταν η απελπισία τους από αυτά που έκαναν οι προηγούμενοι και το εκμεταλλεύθηκαν αυτοί που το εκμεταλλεύτηκαν ; Αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. "Ανώνυμος
  13 Μαΐου 2012 12:50 μ.μ.

  Σύμφωνα με το νόμο υπάλληλος κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) δεν μπορεί να τοποθετηθεί ως προϊστάμενος Διεύθυνσης παρά μόνο ως προϊστάμενος τμήματος, εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις. "


  H προυποθεση καλε μου ειναι να σε λενε ...ΣΚΟΥΤΖΗ .
  Αν δεν ξερεις ειναι κατι σαν τον.... ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ του Ηρακλειου.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου