ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Σχέδιο της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου Αττικής για λύση και εκκαθάριση της δημοτικής ραδιοφωνίας καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού Επικοινωνία FM με επιστολή τους προς την ΕΣΗΕΑ.

Το θέμα του ραδιοφώνου τέθηκε και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης το βράδυ της Τρίτης από Συμβούλους της Αντιπολίτευσης εν όψει της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης. Ωστόσο, από την πλευρά της διοίκησης δεν διατυπώθηκε ξεκάθαρα τι θα γίνει με το ραδιόφωνο με τον Δήμαρχο, κ. Παντελής Βλασσόπουλο, να δεσμεύεται πως το θέμα θα έρθει σύντομα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η επιστολή

Η επιστολή των εργαζομένων του ραδιοφώνου προς την ΕΣΗΕΑ έχει ως εξής:
“Σας ενημερώνω ότι η Διοίκηση του «Επικοινωνία 94 FM» βάζει σε φάση υλοποίησης το σχέδιο της για το κλείσιμο του ραδιοφώνου ξεκινώντας από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης την προσεχή Παρασκευή, 1 Μαρτίου, με μοναδικό θέμα την εισήγηση του Προέδρου, Γρηγόρη Παπαδάτου για λύση και εκκαθάριση της επιχείρησης.
Οι δημοσιογράφοι του «Επικοινωνία 94 FM» ζητούν από την Διοίκηση της Ένωσης την παρουσία και παρέμβαση της προκειμένου :
1. Να αποτρέψουμε το κλείσιμο του ραδιοφώνου
2. Να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα 9 ½ μηνών που οφείλονται στους εργαζόμενους

Από το www.xtypos.gr