ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δημαρχείου Ηρακλείου Αττικής συστάθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Ηρακλείου Αττικής το απόγευμα της Τρίτης 12 Μαρτίου 2012.

Η σύνθεση του νέου προεδρείου περιλαμβάνει τον πρόεδρο Βασίλη Στέφα, τον αντιπρόεδρο Ανδρέα Παμφύλου, τον γενικό γραμματέα Εμμανουήλ Χρυσό, τον ταμεία και οργανωτικό γραμματέα Γεώργιο Σωτηρόπουλο και τα μέλη Ελισάβετ Δελατόλα, Αμαλία Μανωλοπουλου, Φωτεινή Λεκάτη.

Σημειώνεται ότι η εκλογή του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Γονέων εκλέγεται από 47 εκλέκτορες που αντιστοιχούν σε 19 σχολεία του Ηρακλείου Αττικής που έχουν σύλλογο γονέων ο οποίος εκπροσωπεί τα ¾ του συνόλου των μαθητών του σχολείου. Συγκεκριμένα οι 47 εκλέκτορες είναι τα δημοτικά σχολεία 2ο ,3ο ,4ο ,5ο ,6ο ,7ο ,8ο ,9ο ,10ο ,11ο ,12ο ,13ο ,14ο τα γυμνάσια 1ο ,4ο, 5ο, 6ο, τα λύκεια 3ο και 4ο καθώς και το ΕΕΕΕΚ.

Εκπρόσωπος στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας ψηφίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Στέφας και εκπρόσωποι στην Ομοσπονδία Γονέων οι Βασίλης Στέφας, Ανδρέας Παμφύλου, Γιώργος Δαρεμάς, Φωτεινή Λεκάτη, Ελισάβετ Δελατόλα και Βάνα Ντόκα.

Εκπρόσωπος της Ένωσης στην Επιτροπή Διαβούλευσης είναι η Αμαλία Μανωλοπούλου ενώ στα Διοικητικά Συμβούλια των Σχολικών επιτροπών ορίστηκαν στην επιτροπή της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ο Ανδρέας Παμφύλου και στην επιτροπή της Δευτεροβάθμιας ο Γεώργιος Σωτηρόπουλος.