ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου συνέλευση της οργάνωσης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Αττικής και συζητήθηκε η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 οι οποίες αποτελούν κορυφαία πολιτική μάχη για το κόμμα.

Από την πλευρά της Συντονιστικής Επιτροπής της Τοπικής Οργάνωσης απευθύνεται το ακόλουθο κάλεσμα προς τους κατοίκους του Ηρακλείου: “Στόχος μας είναι η ματαίωση των σχεδίων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για μια «χαλαρή» αυτοδιοικητική ψήφο. Πρέπει να αναδείξουμε ότι μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια που θέτει το μνημόνιο, αυτές οι Αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι το έναυσμα για ανατροπή των μνημονίων της λιτότητας και η αρχή μιας νέας πορείας για την τοπική κοινωνία και τη χώρα, μέσω ενός σχεδίου κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης από μία κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, από μία κυβέρνηση της Αριστεράς.

Και σε όλη αυτή τη διαδικασία, η Αυτοδιοίκηση θέλουμε να είναι πολύτιμος πυλώνας αντίστασης και αλληλεγγύης, δημοκρατίας και υπεράσπισης της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δημοτική κίνηση που υποστηρίζει στο Ηράκλειο Αττικής το "Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου -Αξιοπρέπεια Αντίσταση Αλληλεγγύη" ανοίγει το διάλογο και καλεί τους ενεργούς πολίτες, τα κινήματα και κάθε συλλογικότητα σε έναν ουσιαστικό διάλογο αρχών για συμπαράταξη στη μάχη για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής στην τοπικη Αυτοδιοίκηση.
Στα πλαίσια αυτά καλούμε κάθε Δημοκράτη Ηρακλειώτη να συστρατευτεί σε αυτή τη λογική για να δώσουμε μαζί τη μάχη για ένα Ηράκλειο Δημοκρατικό, ένα Ηράκλειο των πολιτών”.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τη Συντονιστική Επιτροπή είναι τα εξής: 6972084711, 6972013009, 6972038662


Σχόλιο Blogger:
Εντυπωσιάστηκα όταν είδα το όνομα της συντονίστριας Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηρακλειο Αττικής!!!
Επί σειρά ετών δραστήριο μέλος του ΠΑΣΟΚ...
Ελπίζω να μην θεωρηθεί το σχόλιο πικρόχολο, αλλά μία χρήσιμη λεπτομέρεια για εκείνους που δε γνωρίζουν.
Αν κάποιοι αποκύρηξαν το πολιτικό παρελθόν τους, αλλά κράτησαν μόνο όσα ωφελήθηκαν από αυτό, είναι δικό τους θέμα και του πνευματικού τους, που τους εξομολόγησε.