ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ

Νέο κρούσμα κλοπής συνέβη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
όπου σταθμεύουν τα αυτοκίνητα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (απορριμματοφόρα, φορτηγά κ.α.). Το περιστατικό συνέβη μάλλον το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και οι άγνωστοι δράστες, μπαίνοντας από την πίσω πλευρά του ακινήτου, έσπασαν 2 πλαϊνά παρμπρίζ απορριμματοφόρων και φορτηγών, έκλεψαν κασετόφωνα, ασυρμάτους, μπαταρίες αυτοκινήτων, αλλά και δύο σετ με εργαλεία. Από την πλευρά της δημοτικής αρχής υποβλήθηκε μήνυση κατά αγνώστων.
Να θυμίσουμε πως ανάλογα κρούσματα είχαν συμβεί παλαιότερα και στους άλλους χώρους που στάθμευαν τα απορριματοφόρα στη Λεωφόρο Κύμης ενώ είχε κλαπεί ακόμα και ολόκληρο όχημα!

“Πάρτε μέτρα κύριε Δήμαρχε”
Το γεγονός έφερε στο φως της επικαιρότητας η παράταξη “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” που μιλάει για "λεηλασία" του χώρου και καταγγέλλει πως το γκαράζ είναι "ξέφραγο αμπέλι" καθώς υπάρχει πλημμελής φύλαξη από πλευράς Δήμου. Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει ακόμα τα εξής: “Σε επίσκεψη στο χώρο του αμαξοστασίου του Νίκου Μπάμπαλου που έκανε για να ενημερωθεί για το συμβάν, πληροφορήθηκε από τους εργαζόμενους, ότι ο χώρος δεν φυλάσσεται τα Σαββατοκύριακα (αλήθεια ποιος είπε ότι δεν γίνονται κλοπές τις ημέρες εκείνες), από τους επτά προβολείς που βρίσκονται περιμετρικά του αμαξοστασίου, άναβε μόνο ο ένας, οι υπόλοιποι ήταν καμένοι εδώ και μήνες και δεν είχαν αλλαχθεί οι λάμπες, ενώ δύο προβολείς είχαν αφαιρεθεί για να τοποθετηθούν στο Κτήμα ΦΙΞ για την εξυπηρέτηση της «γιορτής μπύρας». Έκαναν λόγο για ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας και φύλαξης του χώρου, αν και σταθμεύουν αυτοκίνητα του Δήμου, που αποτελούν μεγάλο περιουσιακό στοιχείο. Για ξέφραγο αμπέλι ουσιαστικά, που όποιος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει.

Είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τη Δημοτική Αρχή για έλλειψη ικανότητας και προγραμματισμού για την προστασία της περιουσίας του Δήμου, που έχει αγοραστεί με χρήματα των δημοτών.
Κε Δήμαρχε αφού δεν μπορείτε να κάνετε καλό, τουλάχιστον μην κάνετε κακό στο Δήμο και την Πόλη. Πάρτε μέτρα και προστατεύεστε την περιουσία του Δήμου. Προστατεύστε την αξιοπρέπεια του. Την αξιοπρέπεια όλων μας”.

Από το www.xtypos.gr