ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM

Την ανάγκη αλλαγή νοοτροπίας σε επίπεδο διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής αναφορικά με τα επίκαιρα θέματα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συμμετοχής του πολίτη στα κοινά, υπογράμμισε η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Δίκτυο Πολιτών» Ειρήνη Κατσινοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία Fm και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Η κα Κατσινοπούλου μίλησε για ένα νέο μοντέλο κοινωνικής συμπαράστασης με διεύρυνση των ανθρώπων που στηρίζονται από τις δομές του Δήμου αλλά και την ενεργή συμμετοχή επαγγελματιών της πόλης. Εξάλλου, η υποψήφια δήμαρχος τόνισε την ανάγκη ο πολίτης να δραστηριοποιηθεί στις επικείμενες εκλογές, καθώς η αποχή ευνοεί, όπως είπε, τις δυνάμεις που υπηρετούν την φτωχοποίηση της χώρας.

Για τις επόμενες κινήσεις της παράταξή της, η κ. Κατσινοπούλου ανέφερε πως το «Δίκτυο» βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με όλες τις «αντιμνημονιακές» φωνές αλλά και σε επαφή με τις γειτονιές του Ηρακλείου, προκειμένου έτσι να διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα - πρόταση διοίκησης για το Δήμο.

Από το www.syneidisi.com