ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "PICCADILLY"

Tον Κανονισμό Λειτουργίας του δημοτικού πολιτιστικού πολυχώρου που βρίσκεται στην οδού Κουντουριώτου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (γνωστού και ως “Πικαντίλι”) ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Πάντως αν και αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το θέμα ερχόταν στο Δημοτικό Συμβούλιο φάνηκε πως η εισήγηση δεν ήταν καλά μελετημένη με τη διοίκηση να προχωράει σε μια σειρά αλλαγών-διορθώσεων που υποδείχτηκαν από Συμβούλους της αντιπολίτευσης όπως την επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών κα Ειρήνη Κατσινοπούλου και τον πρώην Δήμαρχο, κ. Γιώργο Μαστοράκο. Ο Αντιδήμαρχος, κ. Δημήτρης Μπούκης προσπάθησε να δώσει διευκρινήσεις σχετικά με τη χρήση του χώρου τονίζοντας πως το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει ποιος σύλλογος ή φορέας θα μπορεί να κάνει χρήση του ακινήτου ενώ υπογράμμισε πως μόνο οι σύλλογοι που έχουν έδρα μέσα στα όρια της πόλης θα έχουν δικαίωμα να τον χρησιμοποιούν. Όπως είπε ο δήμος θα αναπτύσσει δράσεις εκεί, ενώ οι σύλλογοι θα μπορούν να πραγματοποιούν εκεί συνεδριάσεις των διοικητικών τους συμβουλίων.

Τελικά ο Κανονισμός με τις επί τόπου διορθώσεις που έγιναν εγκρίθηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου με τους κ.κ. Λυκούρα, Καμπούρη, Μοσχονά και Παπαδημητρίου να δηλώνουν παρόντες και την κα Κατσινοπούλου (η οποία έκανε αρκετές παρατηρήσεις) να τον καταψηφίζει.

Από το www.xtypos.gr