ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ

Την ευρεία συσπείρωση εργαζομένων, νεολαίας και πληττόμενων λαϊκών στρωμάτων με αριστερά αντικαπιταλιστικά χαρακτηριστικά, που θα είναι ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας του Ηρακλείου, επιδιώκει η δημοτική παράταξη «Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο – Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική Κίνηση».

Όπως σημείωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94Fm και τις «Δημοτικές Διαπλοκές», ο επικεφαλής της πρωτοεμφανιζόμενης δημοτικής παράταξης Δημήτρης Ταβουλάρης, βασικός στόχος της υποψηφιότητας του είναι η παραγωγή πολιτικής και η εφαρμογή της να είναι κτήμα και υπόθεση του λαού του Ηρακλείου.

«Η Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο – Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική Κίνηση παρεμβαίνει στις εκλογές για να εκφράσει όλους όσους, μέσα από τους αγώνες μας, συγκρουστήκαμε με αυτές τις πολιτικές αλλά και για να αναδείξει το δρόμο της κοινής πάλης και της εναλλακτικής αριστερής αντικαπιταλιστικής πολιτικής», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ταβουλάρης. Ο ίδιος πρόσθεσε πως βασική προτεραιότητα της παράταξης είναι η κατάργηση του Καλλικράτη και του οικονομικού παρατηρητηρίου για τους δήμους.

Οι Δημοτικές Διαπλοκές μεταδίδονται καθημερινά 09.00- 11.00 από την συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του σταθμού www.94fm.gr

Από www.syneidisi.com