ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΝΤΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM

Τους λόγους που οδήγησαν στο «διαζύγιο» της δημοτικής του παράταξης «Επόμενη Μέρα» με την παράταξη της «ΑΚΕΠ» του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Παντελή Βλασσόπουλου, αποκάλυψε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Βλαντής, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο κ. Βλαντής υποστήριξε πως η συνεργασία των δύο δημοτικών παρατάξεων ναυάγησε εξαιτίας πολιτικών διαφωνιών σε επίπεδο ηγεσίας, ενώ δεν διέψευσε πως τέθηκε και ζήτημα αλλαγής του επικεφαλής - δημάρχου Παντελή Βλασσόπουλου, προκειμένου να συνεχιστεί το πετυχημένο πείραμα του 2010.

Επιπροσθέτως, ο κ. Βλαντής αναφέρθηκε στην απόφασή του να απέχει από τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, καθώς επίσης και στις άκαρπες συζητήσεις που είχε για συνεργασία με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, που διεκδικούν την ψήφο των Ηρακλειωτών.

Τέλος, ο Γιώργος Βλαντής έστειλε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας προς όποιον επιλέξουν οι Ηρακλειώτες, τους οποίους κάλεσε να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Οι Δημοτικές Διαπλοκές μεταδίδονται καθημερινά 09.00- 11.00 από την συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του σταθμούhttp://www.94fm.gr

Από www.zonews.gr