Η ΠΟΛΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Α.Ε. Ηρακλείου ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ΄ Εθνική (Football League 2) και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έβαλε τα «καλά» του για να γιορτάσει μαζί με παίχτες, προπονητικό και διοικητικό team αλλά και όλους τους Ηρακλειώτες την ιστορική αυτή στιγμή. Το γλέντι στήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, άναψε δε για τα καλά όταν έγινε η απονομή του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΑ.

«Αυτό που κάναμε, αυτό που κατορθώσαμε φέτος είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Για πρώτη φορά στα χρονικά η ομάδας της πόλης μας ανεβαίνει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και η όρεξή μας μόλις άρχισε…», τόνισε ο αντιπρόεδρος και χρηματοδότης της Α.Ε. Ηρακλείου, Δημήτρης Μπελίτσιος.

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα ζούσαμε τέτοιες στιγμές. Το πιστέψαμε και τα καταφέραμε», υπογράμμισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Α.Ε., Σωτήρης Μπελίτσιος, ο οποίος ζήτησε από το Δήμο και την δημοτική αρχή να βοηθήσουν ώστε η ομάδα να κυνηγήσει με αξιώσεις μια ανάλογη πορεία στην Football League 2.


Από το www.syneidisi.com

Σχόλια

  1. Αφού ανέβηκε κατηγορία η ομάδα τι μας απασχολεί που ζούμε σε μια πόλη βρώμικη που ο καθένας κοιτάζει να κόψει κάνα δέντρο αλλά πληρώνουμε δημοτικά τέλη λες κι είμαστε Κηφισιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου