ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, MΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

Μετά την παραίτηση της συν/σας Αλτάνη Νινέττας από τη θέση της προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου μας, λόγω συνταξιοδότησης, το Δ.Σ. συμπληρώθηκε από την πρώτη αναπληρωματική σε ψήφους συν/σα Τσίκα Φανή,από την Α.Σ.Ε. (Π.Α.Μ.Ε.). Το Δ.Σ. προχώρησε στην ανασυγκρότηση των θέσεων του προεδρείου και ομόφωνα ψήφισε την πρόταση που κατέθεσε το ΠΑΜΕ. Έτσι οι θέσεις του νέου προεδρείου έχουν ως εξής:

Κώστας Κατιμερτζόγλου πρόεδρος

Νέλη Βοργιά αντιπρόεδρος

Ντιάνα Λιάκου γραμματέας

Φανή Τσίκα ταμίας

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να εξάρει την απερχόμενη πρόεδρο για την πολυετή της προσφορά στο συνδικαλιστικό- εκπαιδευτικό κίνημα. Με τη δράση της ως μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας,τιμώντας τη θέση της προέδρου, ως ακούραστη εργάτρια, υπερασπίστηκε πάντα τα συμφέροντα των συν/φων, αλλά και συνέβαλλε με την πρωτοπόρα παρουσία της και το δυναμισμό της στο να αναδειχθεί ο σύλλογος μας ένας από τους πιο δυναμικούς και πρωτοπόρους συλλόγους της χώρας μας, βάζοντας τη σφραγίδα του σε όλους τους αγώνες, τις κινητοποιήσεις, τις απεργίες αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες, συσπειρώνοντας μαζικά τα μέλη του.

Ευχόμαστε στην αγαπημένη μας Νινέττα υγεία, δύναμη και πάντα αγωνιστική διάθεση και με την νέα της ιδιότητα, γιατί πιστεύουμε ότι από τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες δεν πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί ποτέ.


Από το www.syneidisi.com

Σχόλια