ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, ώστε εικόνες σαν εκείνες της προηγούμενης εβδομάδας, με πλημμυρισμένη την υπόγεια διάβαση του τοπικού σταθμού ΗΣΑΠ, να εκλείψουν μια και καλή από το Ηράκλειο Αττικής απαίτησε από τους υπεύθυνους της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

Στην συνάντηση που πραγματοποίησε στο γραφείο του με τους προϊστάμενους του μηχανικού τμήματος ΗΣΑΠ και Μετρό, ο Νίκος Μπάμπαλος ζήτησε οριστική λύση στο πρόβλημα συσσώρευσης υδάτων στην υπόγεια διάβαση, η οποία συνοδεύει κάθε έντονη βροχόπτωση τα τελευταία δέκα χρόνια.

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος, δεν είναι δυνατό οι υπηρεσίες του Δήμου να συντονίζονται, να προετοιμάζονται και, τελικά, να ανταπεξέρχονται στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκαλεί η κακοκαιρία και ένα συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι ευθύνης έτερου δημόσιου φορέα, να αμαυρώνει την εικόνα της πόλης και να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και της δημοτικής περιουσίας.

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι της ΣΤΑΣΥ δεσμεύθηκαν να εξετάσουν το ζήτημα και να έχουν άμεσα έτοιμη σχετική πρόταση, για την οποία, βέβαια, θα ενημερωθεί ο Δήμος.

«Για πρώτη φορά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής φέρνει προ ευθυνών τους υπεύθυνους ενός χρόνιου προβλήματος, που προσβάλει την πόλη, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της, απαιτώντας εδώ και τώρα λύσεις. Δηλώνουμε, παράλληλα, ότι οι δημοτικές υπηρεσίες είναι έτοιμες να συμβάλλουν και να συνεργαστούν με τη ΣΤΑΣΥ σε ό,τι χρειαστεί.

Ας μας πουν εκείνοι, που βιάστηκαν να ασκήσουν την εύκολη και ανέξοδη κριτική, ενώ οι ίδιοι, που μέχρι πρότινος - ως πρώην διοίκηση του Δήμου - ήσαν απλοί παρατηρητές, όταν η υπόγεια διάβαση του ΗΣΑΠ παρουσίαζε, επί των ημερών τους, την ίδια και χειρότερη εικόνα, αν είναι μαζί μας τώρα που προσπαθούμε να δώσουμε μια οριστική λύση στο ζήτημα ή θα κάνουν και πάλι τους παρατηρητές», σχολιάζει σχετικά ο Νίκος Μπάμπαλος.


Από το www.syneidisi.com

Σχόλια

 1. Nα μας πει όμως και ο κ.Μπάμπαλος ποιός έφαγε τα χρήματα της υπογειόποιησης του δρόμου και καταλήξαμε σε αυτό το έκτρωμα και την περιοχή γεμάτη κυκλοφοριακή κίνηση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Μπαμπαλος είναι πολύ ωραίος το 2002 ψήφιζε με χέρια και με πόδια να γίνει αυτό το Καραγκιοζιλίκι στο κέντρο του Ηλακλειου και τώρα έχει αντιρρήσεις και δεν τα έκανε καλά ο ΗΣΑΠ. Α ρε ανωμαλία που σας δέρνει!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτά τα δελτία τύπου που λένε ο Μπάμπαλος απαιτεί κάνει ράνει έχουν πολύ πλάκα λέτε να νομίζει ότι τον πέρνει σοβαρά κανένας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΙ ΤΟ 2004 Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;

  ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΙ Ο ΗΣΑΠ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου