ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνεδρίασε εκτάκτως στις 25/11/2015, λαμβάνοντας υπόψη του τα κάτωθι:

Α) Η ομάδα μας στην κορυφαία ποδοσφαιρική περίοδό της ιστορίας της, με τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας βρέθηκε σε ένα περιβάλλον πολύ μακρινό από αυτό που είχαμε ονειρευτεί ως Διοίκηση όταν τον περασμένο Ιούνιο επιτυγχάναμε την άνοδό της σε αυτή. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε προγενέστερες ανακοινώσεις μας, η αντιμετώπιση που έχουμε τύχει μέχρι τώρα από τη διαιτησία είναι το λιγότερο που μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε «κωμική». Αλλοίωση αποτελεσμάτων σε σειρά αγώνων, προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας και στην τεχνική ηγεσία. Τώρα πλέον ξεκίνησαν απειλές σε ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους για την αποσιώπηση ενεργειών και γεγονότων και ταυτόχρονα χλευαστικές ανακοινώσεις από αντίπαλες ομάδες και φυσικά καμία συμμετοχή των ποδοσφαιρικών αρχών.

Αυτό το περιβάλλον εμείς οι «νεοφώτιστοι» της κατηγορίας δεν μπορούμε να το ανεχτούμε. Χαρίζουμε την φαρσοκωμωδία στους υπευθύνους, αφήνουμε τους αφερέγγυους στην τύχη του δικού τους αδιαφανούς πολιτισμού και επιφυλασσόμαστε για περισσότερες πληροφορίες για το έργο τους.

Β) Η Αθλητική Ένωση Ηρακλείου, από τις πιο οικονομικά υγιείς αθλητικές ομάδες στην Αττική, ουδέποτε ζήτησε ή αξίωσε οικονομική βοήθεια από τον Δήμο ή άλλο Δημόσιο φορέα.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηρακλείου αφού «απόλαυσε», φιλοξενούμενη, τις μεγαλοπρεπείς πανηγυρικές εκδηλώσεις του Συλλόγου για την επιτυχημένη του οργάνωση και πορεία αποφάσισε να επιδείξει με περίσσιο θράσος το ρόλο του ηγεμόνα και με πρωτοφανείς οργανωμένες ενέργειες σχεδιάζει να πλήξει την Ομάδα της Πόλης.

Η τοποθέτηση προσώπων στη Διοίκηση του Δήμου με άγνοια περί των αθλητικών δρώμενων, δημιούργησε πρωτοφανή προβλήματα στην λειτουργία των αθλητικών χώρων ακόμη και για τις προπονήσεις της ομάδας μας.

Ο Δήμος διαθέτει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου , τα οποία στερούνται άδεια χρήσης .

Θεωρεί ότι η έκδοση προσωρινής άδειας λειτουργίας του γηπέδου της Πρασίνου Λόφου αποτελεί “χάρη” στην ομάδα μας και όχι υποχρέωση του Δήμου να αδειοδοτήσει ένα γήπεδο, όπως ρητά προβλέπεται από τη νομοθεσία. Δε θεωρεί υποχρέωση του να το διατηρεί καθαρό και να τηρούνται οι όροι υγιεινής, παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις μας αλλά και τις διαμαρτυρίες αποστολών των φιλοξενουμένων ομάδων αλλά και των γονέων και μικρών αθλητών του Δήμου Ηρακλείου αφού οι Ακαδημίες του Συλλόγου φιλοξενούν καθημερινά πάνω από 280 μικρούς αθλητές .

Το δε έτερο γήπεδο της Κύμης αποτελεί το μεγάλο «μυστικό του Δήμου».

Προτιμά δε τα δύο γήπεδα 5Χ5 που υπάρχουν στο Δήμο μας να παραμένουν κατεστραμμένα και ανεκμετάλλευτα παρά να επισκευαστούν και να δοθούν προς χρήση των παιδιών του Δήμου μας όπως είχαμε προτείνει χωρίςκαμία απολύτως οικονομική επιβάρυνσή του Δήμου και με επένδυση του Συλλόγου.

Δεν τήρησε καμία από τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις που είχε δώσει σχετικά με τα χρόνια θέματα που απασχολούν το σύλλογο (κυλικείο, διαφημίσεις, διαμόρφωση χώρων νέων γραφείων κλπ) και το μόνο που έχουμε εισπράξει είναι αλαζονεία και εγωισμός.

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερα που θα αναλύσουμε παρουσία δημοσιογράφων και επειδή εμείς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, δεν είμαστε «επαγγελματίες παράγοντες του ποδοσφαίρου» αλλά οικογενειάρχες και ενεργοί πολίτες, με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, που μόνο κίνητρο για τη συμμετοχή μας στη Διοίκηση της ομάδας της πόλης μας είναι η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προβαίνουμε σήμερα στην ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Δ.Σ.

Σχόλια

 1. Μπορεί να θέλουν να αξιοποιήσουν και τα γήπεδα και να χρειάζονται κι άλλα ΚΑΠΗ και παιδικοί σταθμοί :-)

  Τι τα θέλουμε τα γήπεδα αφού μπορούμε να τα κάνουμε κτίρια :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. «Θεωρεί ότι η έκδοση προσωρινής άδειας λειτουργίας του γηπέδου της Πρασίνου Λόφου αποτελεί “χάρη” στην ομάδα μας και όχι υποχρέωση του Δήμου να αδειοδοτήσει ένα γήπεδο»
  ΤΟ ΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ; ή ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ;;;
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  «Δε θεωρεί υποχρέωση του να το διατηρεί καθαρό και να τηρούνται οι όροι υγιεινής, παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις μας αλλά και τις διαμαρτυρίες αποστολών των φιλοξενουμένων ομάδων αλλά και των γονέων και μικρών αθλητών του Δήμου Ηρακλείου
  ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ!!!!!!!
  ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ ;
  ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟ, ΠΟΥ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΛΥΜΑ ΤΟΥ
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οσα δεν φτάνει η αλεπου τα κάνει κρεμαστάρια!!!Ρε παραμυθατζίδες βάλατε 1500 θέματα στο μίξερ,βγάλατε μια ανακοίνωση και όλα αυτά για να καλύψετε την αγωνιστική σας γύμνια και τις μαλακίες του Μπελίτσιου που συνεχίζει και ρίχνει λεφτά για ένα τίποτα.Πάρτε το χαμπάρι,ΠΟΤΕ δεν ασχοληθήκατε με τη τοπική κοινωνια και ποτέ δεν είσασταν ΣΥΛΛΟΓΟΣ!Θυμάστε το Δήμο μόνο όταν θέλετε να κάνει τα στραβά μάτια για το παράνομο κυλικείο,για τα παράνομα γραφεία,για τις παράνομες μεταφορές αποστολών με λεωφορείο του Δήμου,για τη πρόσληψη ποδοσφαιριστών στο Δήμο με σύμβαση παλαιότερα,για χρήματα απο κάτω απο το τραπέζι,για τη δημιουργία κατεστημένου παραγόντων που σπάνε τις απεργίες των εργαζομένων του Δήμου,για σπασμένα λουκέτα,για κλειδιά που έχουν οι ''παράγοντες'' του σωματείου και κάνουν ότι θέλουν και για πολλά άλλα.Αλήθεια την ''εκμετάλευση'' των 5χ5 γηπέδων πως την ορίζετε?Με το να εξωραισετε δημόσιους χώρους και να νοικιάζετε τις ωρες εισπράτοντας χρήματα για να πληρωνετε παίκτες τις αντρικής ομάδας και ταυτόχρονα να κάνετε απόσβεση?Και αυτό πέρα απο τη τσέπη σας, ποιόν άλλον ενδιαφέρει στη πόλη?Και είναι ατόπημα του Δημάρχου αν το υποσχέθηκε.Κατηγορείτε για αλαζονεια το Δήμο και έχετε δίκιο,όμως αυτό χαρακτηρίζει και εσάς εδώ και πολλά χρόνια.Οσο για την άγνοια των δημοτικών συμβούλων σε θέματα αθλητισμού φυσικά και ισχύει αλλα ίσχυε και με τη προηγούμενη Διοίκηση που όμως τότε δεν είδαμε κάποια ανακοίνωση σας!Για δε το καθεστώς στη Κύμης που το χαρακτηρίζετε ''μυστικό'' γνωρίζουν οι πάντες το τι γίνεται εδω και πολλά χρόνια αλλά βολευει και εσάς και κάποιους άλλους δυστυχώς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι τύποι αυτοί "διδάσκουν" ποδόσφαιρο στα παιδάκια με δίδακτρα και θέλουν να τους διαθέτει ο Δήμος την περιουσία του για να τα οικονομάνε. Και να βάλει και καθαρίστριες να καθαρίζουν τις βρωμιές που κάνουν. Τα γήπεδα είναι των Δημοτών δεν είναι μιας παρέας για να τα οικονομάει . Κακώς τους διαθέτουν το γήπεδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μόνο τα γήπεδα είναι των δημοτών; Όλοι οι ελεύθεροι χώροι που τσιμεντώνει ο δήμος δεν είναι των δημοτών;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Προφανώς όσα τσιμεντώνουν χωρίς αποδεδειγμένο όφελος για τους Δημότες είναι απαράδεκτο, και θα πρέπει να ενεργήσουν οι Δημότες ανάλογα κρίνοντας τι συμφέρει και τι όχι. Για το συγκεκριμένο θέμα,
  Μέχρι και μαγαζιά στις Δημοτικές εγκαταστάσεις λειτουργεί η «πιο οικονομικά υγιής ομάδα της Αττικής» , που πουλάνε στολές ποδοσφαιρικές στα παιδάκια και τους αφελείς γονείς που νομίζουν ότι με αυτούς τους υποτιθέμενους ειδικούς που κάνουν τα παιδιά τους προπόνηση με δίδακτρα και λένε οι επιστήμονες αυτοί όλους τους άλλους άσχετους, θα γίνουν σαν τον Μέσι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Να πούμε κι ότι ο δήμος εκεί ήξερε να περιποιήται το πράσινο όταν στο υπόλοιπο Ηράκλειο είχαν ξεραθεί κι εγκαταληφθεί τα πάντα

  Το αποδεδειγμένο όφελος για τους δημότες ποιό είναι; Ας πούμε λέει ο δήμος θα πάω σε μια γειτονιά και θα κάνω ένα τεράστιο ντουβάρι για άσυλο ανιάτων τάχα για τους δημότες και για να μειώσω τα έξοδα κι άλλες μπαμπαλίες. Τότε με ποιό τρόπο προτείνεις να αντιδράσουν οι δημότες 'ανάλογα';

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μην μεταθέτεις το θέμα, δεν υποστηρίζω τον Μπάμπαλο, κάθε άλλο , απλώς αυτοί με το ποδόσφαιρο νομίζω ότι είναι εντελώς απαράδεκτοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τα γήπεδα μάλλον θα μετατραπούν σε κτίρια κάποια στιγμή ας πούμε αυτό στη Κύμης που είναι μόνιμα κλειστό προβλέπω να γίνεται κανένας ουρανοξύστης για τις ανάγκες του δήμου που τελειωμό δεν έχουν.

  Τώρα για τις φωτό και τις χαρές που λένε ότι προηγήθηκαν της συμπεριφοράς που περιγράφουν σίγουρα δε θα ναι οι πρώτοι που τα διαπιστώνουν αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Προς τον 30 Νοεμβρίου 2015 - 1:29 μ.μ.

  Οι Δημότες μπορούν να οργανώσουν μια Δημοτική παράταξη για το συμφέρον τους στα πλαίσια της λογικής και όχι της αριστεράς που κυριαρχεί τόσα χρόνια ( πρέπει να παράγεται πλούτος για να έχει δουλειά ο κόσμος όχι κομπλεξική φορολογία που στο τέλος θα φαλιρίσει εντελώς το μαγαζί και εκτός από το 1,5 εκατομμύριο άνεργοι θα μείνουν χωρίς συντάξεις και χωρίς δουλειές όλοι, ενώ θα χρωστάνε και τα σπίτια τους aαφού δεν θα υπάρχει φράγκο ούτε για τα σισίτια ) που θα έχει ρόλο από τώρα στα πράγματα και θα παίρνει θέσεις και θα αποτελέσει λύση στις επόμενες εκλογές , ώστε να μην είναι εναλλακτικές λύσεις είτε ο Μπάμπαλος είτε ο Βλασσόπουλος που είναι το ίδιο πράγμα , το ίδιο άσχημο έργο με άλλους ηθοποιούς. Η κοινωνία του Ηρακλείου φταίει για το κατάντημά της που συντηρεί τέτοιες λύσεις.

  Παράδειγμα αυτοί του ποδοσφαίρου που έχουν για νομικό εκπρόσωπο τον Μήνα. Πήγε να τους πάρει με το μέρος του ο Μπάμπαλος ως κλασσικός παλαιοπασόκος που υπόσχεται τα πάντα και τον κράζουνε τώρα επειδή ορισμένοι του Μπάμπαλου δεν τον ακολουθούν στις παρανομίες του και δεν μπορεί να τους κάνει τα χατίρια . Το γήπεδο της Κύμης δεν έχει άδεια ( του πρασίνου λόφου πήρε πρόσφατα προσωρινή με πιέσεις ), το ξέρει ο Μπάμπαλος αφού έγινε ατύχημα και μπλέξανε κάποιοι του Βλασσόπουλου ( το μυστικό της ανακοίνωσης των ποδοσφαιρόφιλων ) , και όμως το λειτουργεί. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση . Και κάνουν μάθημα με το αζημίωτο κάποιοι «δάσκαλοι» του ποδοσφαίρου σε παιδάκια , και θέλουν το ίδιο να γίνεται και σε μεγαλύτερη κλίμακα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου