ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ (4 ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ)

Το παράνομο στέγαστρο το οποίο για… 50 (!) χρόνια περίπου στεκόταν στο οικόπεδο της διασταύρωσης των οδών Κολοκοτρώνη και Φιλικής Εταιρείας κατεδάφισε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Η εν λόγω κατασκευή, πέραν από αυθαίρετη, ήταν και άκρως επικίνδυνη καθώς το κτίσμα ήταν ετοιμόρροπο συνιστώντας συνεχή κίνδυνο για τους διερχόμενους και τους περίοικους.

Για αυτούς, άλλωστε, τους λόγους ο Δήμος κατάφερε να πάρει άδεια κατεδάφισης από τα όργανα της Δικαιοσύνης καθώς το οικόπεδο είναι ιδιωτικό και χρειάζεται σχετική έγκριση από τις Αρχές για να παρέμβουν τα δημοτικά συνεργεία.

Πλέον το ακίνητο είναι καθαρό ενώ μπαίνουν μπροστά οι εργασίες διαμόρφωσης πεζοδρομιών στον περίγυρό του, προκειμένου να εξυπηρετεί την γειτονιά.


Από το www.syneidisi.com

Σχόλια

 1. βάζω στοίχημα ότι ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου δεν είναι ψηφοφόρος του μπάμπαλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ Ο ΒΒ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΤΕΗΑ ? ΠΡΟΕΔΡΟΣ ? ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΜΟΝΟ..ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ 1.500.000 ΕΥΡΩ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Περίεργο γιατί σε παρόμοια περίπτωση ο ΒΒ είπε στους πολίτες ότι οι περίοικοι θα πρέπει να αποζημιώσουν τον αυθαίρετο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.liberal.gr/arthro/25389/apopsi/thanasis-mauridis/eidan-ston-alexi-to-fos-to-alithino-allilouia.html

  ΑΠΟΨΗ› Θανάσης Μαυρίδης
  Είδαν στον Αλέξη το φως το αληθινό. Αλληλούια!
  Αν έκανε κάτι πραγματικά έξυπνο ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ότι εκμεταλλεύτηκε τις αντιπαραθέσεις του επιχειρηματικού κόσμου, προσεταιρίστηκε συγκεκριμένα επιχειρηματικά λόμπι και κτύπησε τη Νέα Δημοκρατία και τον αστικό χώρο από μέσα. Αυτό που βλέπουμε σήμερα με τις Οικουμενικές και τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις πρώην δεξιών και νυν συνδαιτυμόνων του Αλέξη Τσίπρα είναι η εξέλιξη ενός πολέμου συμφερόντων.
  Την ώρα που οι πεφωτισμένοι του ΣΕΒ περιέφεραν τον κ. Τσίπρα σε διάφορες εκδηλώσεις, προσπαθώντας δήθεν να «σπάσουν τον πάγο» και να πείσουν τους «διστακτικούς γόνους» ότι οι κομμουνιστές θα είναι περισσότερο… φιλελεύθεροι από όσο αποδείχτηκαν τα μέλη της τότε συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, έβαζαν στην πράξη τις βάσεις του σημερινού deal! Άντε! Τσιμέντο να γίνει! Πίστεψαν οι αφελείς ότι θα συνεχίσουν την παράδοση των παππούδων τους και έσκαψαν λαγούμια για να παίξουν πολιτικά παιγνίδια μακριά από το φως της ημέρας.
  Η συμφωνία δεν είναι μεταξύ εκπροσώπων της λαϊκής δεξιάς και της αριστεράς. Δεν μιλάμε για τη «μεγάλη συμφιλίωση», αλλά για μία προσπάθεια αναδιανομής της επιχειρηματικής πίτας στην ενέργεια, στις εκμετάλλευση των σκουπιδιών, στα media και στο τραπεζικό τομέα. Οι επιχειρηματίες στηρίζουν πολιτικά τον Αλέξη Τσίπρα με όσες δυνάμεις διαθέτουν και η κυβέρνηση ικανοποιεί σταδιακά τα αιτήματά τους!
  Ο Αλέξης Τσίπρας πολέμησε φραστικά τη διαπλοκή, αλλά στην πράξη την στηρίζει όσο κανένας άλλος στο παρελθόν. Κοιτάξτε, χαρακτηριστικά, τι συμβαίνει στον χώρο της ενέργειας. Η αριστερή κυβέρνηση οδηγεί τη ΔΕΗ στην κατάρρευση, αφήνοντας ως μόνη επιλογή στην κοινωνία την εξαγορά των εργοστασίων της από τους ολιγάρχες. Αλλιώς δεν θα έχουμε ρεύμα! Λίγο πριν καταρρεύσουν τα πάντα θα μας το παρουσιάσουν κι αυτό ως αναπόφευκτο. Και μάλιστα η πώληση των εργοστασίων θα γίνει σε χαμηλές τιμές, καθώς η αξία τους στα βιβλία της ΔΕΗ είναι πλέον χαμηλή λόγω των αποσβέσεων.
  Όσοι ανακάλυψαν σήμερα το φως το αληθινό και με την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος είδαν στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα έναν νέο ηγέτη εξυπηρετούν ένα ευρύτερο σχέδιο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επιχείρησαν να ναρκοθετήσουν σε κάθε φάση του το σχέδιο για την ενιαία πολιτική έκφραση του «ναι». Η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας όχι μόνο δεν τους ενδιαφέρει ως αντικείμενο πολιτικής σκέψης, αλλά την θεωρούν και εχθρική προς τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις τους. Η αναδιανομή της επιχειρηματικής πίτας που επιχειρούν δεν μπορεί να γίνει μέσα σε ένα ευρωπαϊκό περιβάλλον.
  Ο Αλέξης Τσίπρας έχει εκμεταλλευτεί με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο τις… αντιθέσεις του ίδιου του καπιταλισμού και τις χρησιμοποιεί για να ισχυροποιήσει τη θέση του στην εξουσία. Από την πλευρά του πράττει άριστα. Με λίγη τύχη και στάζοντας τις ευχές σταγόνα - σταγόνα, κρατώντας έτσι τους ολιγάρχες σε μια κατάσταση διαρκούς και ελεγχόμενης προσδοκίας, μπορεί πράγματι να ξεπεράσει ακόμη και τον εαυτό του. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να γίνει ο νέος εθνάρχης που οραματίστηκαν οι οπαδοί του παλαιού και πραγματικού Εθνάρχη, σύμφωνα με τη μυθολογία της δεξιάς, αλλά μπορεί να παραμείνει για αρκετά χρόνια στην εξουσία. Αρκεί να μην χάσουν οι σύμμαχοί του Αλέξη στη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της Κυριακής. Σε αυτήν τη φάση αυτό είναι το μόνο ζητούμενο!
  Θανάσης Μαυρίδης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 'Τσιμέντο να γίνει!'

  Δηλαδή ο ΒΒ ήταν πρωτοπόρος στο τσιμέντωμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπαμπαλίνο θα πας να κανονίσεις και εργασίες διαμόρφωσης πεζοδρομιών έξω από τον παιδικό σταθμό στη Χρυσανθέμων;

  :-)

  Μη σκοντάψει και κανένας πάνω στα στυλιάρια :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. για όσους δεν είχαν εικόνα από το αυθαίρετο, το κτίσμα είχε γίνει σαν φυτεμένο στο οικόπεδο, 30-40 χρόνια το θυμάμαι να έχει κάτσει η πλάκα, και σίγουρα δεν κινδύνευε κανένας μόνο αν πήγαινε κάποιος και κάθονταν κάτω από το ερείπιο.

  αφήστε που αν ήθελε ο μπάμπαλος θα το είχε φροντίσει όταν ήταν πρόεδρος επι σειρά ετών στην ΚΕΑΔΗΑ, αλλά μάλλον το είχε κάνει τάμα ότι θα το γκρεμίσει όταν θα γίνει δήμαρχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πολύ καλά τα λες φίλε μου το να μας λένε ότι το αυθαίρετο ήταν συνεχής κίνδυνος για τους διερχόμενους είναι άλλη μια μπαμπαλία

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου