ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ

Στις 4 Νοεμβρίου ο δήμος μας είχε δικαστήριο με την TΡΑΙΝΟΣΕ για τέλη που όφειλε να πληρώσει η εταιρία στον δήμο Ηρακλείου, λόγω του ότι η γραμμή της (προαστιακός) περνάει εντός ορίων της πόλης, είναι ανάλογα με τα τέλη που πληρώνει πλέον και η ΣΤΑΣΥ.

Γνωρίζει κάποιος πιο ήταν το ποσό που διεκδικούσε ο δήμος?

Γνωρίζει να μας πει κάποιος, αν τελικά έγινε το δικαστήριο?

Οι πληροφορίες λένε ότι δεν παραβρέθηκε δικηγόρος του δήμου στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να χαθεί η δίκη αλλά και η αποζημίωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τον δήμο.

Επαναφέρω το θέμα, καθώς δεν υπάρχει καμία απάντηση, μπορεί να δέχθηκε το blog σχόλιο - κριτική για τις σακούλες από την Ν. Ιωνία, αλλά σιγή ιχθύος για το πολύ σοβαρό θέμα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η πρώτη δημοσίευση για το θέμα έγινε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, μετά από 2 μέρες αναδημοσιεύτηκε το ίδιο κείμενο, μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει θέση η διοίκηση, και όπως φαίνεται ούτε η αντιπολίτευση...

Σχόλια

 1. 在希腊语中,κινέζικα (拉丁字母: kinezika) 代表汉语,Κίνα (拉丁字母: Kina) 是中国,而 κινέζικα 就是 Κίνα 的形容词。那么,希腊朋友们,如果你想要学习或者正在学习中文普通话,或者你对中国和中国文化很感兴趣,这里是我们倾心为你打造的网站。我们乐于在此分享我们对中文及中国的了解与喜爱,并且提供中文字典及书籍的连接地址。美中不足的是,由于希腊语-汉语参考资料有限,开始我们将使用英语。如果你就是中国人而且愿意帮助改进这个网站,请发邮件联系我们!我们希望有类似的网站能帮助中国人学习希腊语!请浏览我们的网站,也许你不懂希腊语,但当你发现网站中的汉语有错误时,请通知我们尽快纠正。

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 自然科學與將使他們KINEZOUS。
  什麼PERASES的BABALI;;;;
  他們失去了試用,也許有的用股權,不知道沒有回答。
  切勿TALAIPOREIS PE KOSTAKI
  答案GET。

  C&D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να περιμένουμε να βγει σειρά δελτίων τύπου για το πόσο υπέροχο έγινε το Ηράκλειο. Κάτι σαν Κάτω Πατήσια σε έκδοση πολυτελείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η τακτική του κινέζου και του καλού παιδιού είναι συνηθισμένη πλέον κατά τα άλλα μας γέμισαν δελτία τύπου για τα πιο απίθανα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Για να λυθούν τα προβλήματα εκτός από την επιλογή των Μπάμπαλου, Βλασσόπουλου Αϊβατζίδου κλπ., θα πρέπει να ρωτάμε κα τον Λαζόπουλο και τους ανάλογους που έκαναν κουμάντο υποτίθεται και έλεγαν ποιοι θα παίξουν μπάλα όταν είμαστε μικροί και οι καλοί μαθητές που κάτι μπορούν να κάνουν ήταν τα φυτά και εξωφυλαρούχα.
  Αυτοί λειτουργούν τα γήπεδα χωρίς άδειες και ο Μπάμπαλος σφυρίζει αδιάφορα γιατί αλλιώς τον στολίζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Στέφανος Μάνος
  1 ώρα •
  Το εξοργιστικό με την δήθεν ενημέρωση που παρέχει ο κ. Κατρούγκαλος είναι ότι πουθενά δεν παρατίθενται στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οι προτεινόμενες αλλαγές στο Ασφαλιστικό θα προκαλέσουν τη συμφωνημένη, κατά 1% του ΑΕΠ, εξοικονόμηση πόρων το 2016. Ούτε παρατίθενται στοιχεία που να δείχνουν ότι οι προτάσεις συμμορφώνονται με όσα άλλα συμφώνησε ο κ. Τσίπρας. Εξοργιστικό είναι επίσης ότι τα ΜΜΕ, λαϊκίζοντας ασύστολα, διεκτραγωδούν τις προτάσεις του κ. Κατρούγκαλου αλλά δεν εξετάζουν αν θα είναι λυσιτελείς. Η συμπαιγνία συσκότισης ΜΜΕ και κυβέρνησης περί το ασφαλιστικό έχει διαχρονικό χαρακτήρα. Έτσι πέρασαν πολλές "ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις" για να αποδειχθούν στη συνέχεια αέρας κοπανιστός (Ρέππας, Πετραλιά, κ.α.). Προσοχή όμως. Τούτη τη φορά οδηγούμεθα στη διάλυση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Και μετά ήρθε ο Μπάμπαλος !!!!με τις επιτυχίες του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ = Ο ΦΟΥΝ ΜΑ ΤΣΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου