ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ...

Στις 4 Νοεμβρίου ο δήμος μας είχε δικαστήριο με την TΡΑΙΝΟΣΕ για τέλη που όφειλε να πληρώσει η εταιρία στον δήμο Ηρακλείου, λόγω του ότι η γραμμή της (προαστιακός) περνάει εντός ορίων της πόλης, είναι ανάλογα με τα τέλη που πληρώνει πλέον και η ΣΤΑΣΥ.

Γνωρίζει κάποιος πιο ήταν το ποσό που διεκδικούσε ο δήμος?

Γνωρίζει να μας πει κάποιος, αν τελικά έγινε το δικαστήριο?

Οι πληροφορίες λένε ότι δεν παραβρέθηκε δικηγόρος του δήμου στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να χαθεί η δίκη αλλά και η αποζημίωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τον δήμο.

Επαναφέρω το θέμα, καθώς δεν υπάρχει καμία απάντηση, μπορεί να δέχθηκε το blog σχόλιο - κριτική για τις σακούλες από την Ν. Ιωνία, αλλά σιγή ιχθύος για το πολύ σοβαρό θέμα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 

Από την άλλη διαβάζουμε στις ανακοινώσεις του δήμου - Ν. Μπάμπαλος, σε κάθε δελτίο τύπου υπάρχει και δήλωση του, για να μην ξεχνιόμαστε ποιον έχουμε δήμαρχο - ότι ο δήμος εξασφάλισε εργασίες από ιδιώτη δωρεάν, ότι η ανακατασκευή κάποιων χώρων του δήμου έγινε από συνεργεία του δήμου και κατά συνέπεια δεν κόστισε τίποτα στους δημότες...

αυτά τα μικρά και καθημερινά παρουσιάζονται σαν επιτεύγματα της διοίκησης, φαντάζομαι η διεκδίκηση τελών που οφείλει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι πολύ πιο σοβαρός στόχος παρόλα αυτά η δημοτική αρχή δεν έσπευσε να ενημερώσει με σχετικό δελτίο τύπου (όπως μας έχει συνηθίσει) για την μάχη που επρόκειτο να δώσει προκειμένου να πετύχει θετικό αποτέλεσμα που θα είναι πολύ σημαντικό για το ταμείο του δήμου αλλά και τους δημότες.

Σε λίγες ώρες θα γίνει και το δημοτικό συμβούλιο, για να δούμε...

Σχόλια

 1. ELA NA RWTHSEIS RE XAMENE!! KOLLAS???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κολλάει φοβάται μην τον απολύσουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ:
  ΣΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΜΟΥΡΛΙΑ.
  ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕς ΜΠΛΟΚΕΡ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟς ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΠΕς ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΧ, 500.000 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΡΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗς ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ,ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΝΑ Χ ΠΟΣΟ,ΣΤΟ ΕΜΕΙς ΒΛΕΠΕ ΔΗΜΑΡΧΟς ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟς ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου