ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ

Χαρίζονται 2 θηλυκά σκυλιά 14μηνών, μικρού μεγέθους (10 κιλά). Είναι εμβολιασμένα,στειρωμένα και θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας μέσω του προγράμματος του Δήμου Ν.Ηρακλείου Αττικής.

Αρ.microchip 900062000196945, 945000001605700
Τηλ.επικοινωνίας 6972078685, 6973219174Σχόλια

 1. Είπανε να καλοπιάσουν τους φιλόζωους τώρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΗΜΙΝΑ ΟΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΜΑΥΡΙΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Απίστευτο!!!!!Ο Αντιδήμαρχος παντός καιρού Μοσχονάς και επί Βλασσόπουλου και ανεξάρτητος και ολίγον ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, δήλωσε επίσημα ότι δεν πηγαίνει σκόπιμα να συμμετέχει στην αρμόδια επιτροπή για τα οικονομικά, επειδή έχει ως γνήσιος αριστερός μεγάλη περιουσία και φοβάται ότι οι προτάσεις έχουν κίνδυνο και αφήνει να τις εγκρίνουν άλλα κορόϊδα για λογαριασμό του . Ωραίος !!!!!
  Φοβερό επίπεδο και ποιότητα αυτή η παράταξη του Μπάμπαλου. Κανένας δεν εμπιστεύεται κανέναν, και τελικά τι εγκρίνεται σ’ αυτό το Δήμο; Και το ερώτημα είναι τι ανέχεται και γιατί ο Μπάμπαλος που δήλωνε προεκλογικά αυτά τα παραμύθια που δήλωνε ; Όπως και οι προηγούμενοι άλλωστε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι κανα κορόιδο ο Μοσχονάς να μην είναι αριστερός ; Όχι βέβαια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Από τη μια κάνουν τους φιλόζωους κι από την άλλη κοιτάνε να κάνουν ευθανασίες, το σκυλάκι που ενοχλούσε γιατί κατούραγε το παρτέρι του κατά τα άλλα φιλόζωου δημάρχου που εξαφανίστηκε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όλο οικολογικές ανησυχίες ο δήμος: http://i.imgur.com/bjlSJlW.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου