ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΟΦΟΥ

Την οριστική αδειοδότηση της λειτουργίας ενός ακόμα δημοτικού αθλητικού χώρου, του ανοικτού γηπέδου ποδοσφαίρου της Πρασίνου Λόφου κατάφερε να εξασφαλίσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Με γρήγορες κινήσεις της νέας δημοτικής αρχής έγιναν σε έγκαιρο χρονικό διάστημα, τόσο οι απαιτούμενες παρεμβάσεις, όσο και οι απαραίτητες μελέτες, προκειμένου οι συνθήκες λειτουργίας του γηπέδου να εναρμονιστούν με την νέα, κείμενη νομοθεσία.

Αποτέλεσμα τούτου, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής να εκδώσει πριν από λίγες ημέρες την απόφαση για την οριστική άδεια του χώρου, απόφαση η οποία έρχεται να προστεθεί στις ήδη εξασφαλισμένες αδειοδοτήσεις: του Κλειστού Γυμναστηρίου «Χαρά Καρυάμη» και του δημοτικού κολυμβητηρίου της οδού Καζαντζάκη.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Δήμος Ηρακλείου είναι πλέον ένας από τους λίγους ΟΤΑ που έχει καταφέρει να ολοκληρώσει, μέσα στο διαθέσιμο πλαίσιο χρόνου, τις διαδικασίες για την αδειοδότηση των αθλητικών του χώρων.

Και όλα αυτά, με τον Δήμο να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις, αφού ήταν οι δημοτικές υπηρεσίες που συνέταξαν τους φακέλους των απαραίτητων, για την χορήγηση άδειας, μελετών (χωρίς δηλαδή να δαπανηθούν χρήματα σε μελετητικά γραφεία).

«Με την αυγή κιόλας της θητείας της νέας δημοτικής αρχής, κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε ένα θέμα το οποίο βρήκαμε σε εκκρεμότητα από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου. Η αδράνεια που είχε προηγηθεί έθεσε σε κίνδυνο τη λειτουργία των δημοτικών αθλητικών χώρων, καθώς τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά, την ώρα που δεν είχε γίνει καμία προετοιμασία για να συνταχθούν οι φάκελοι της αδειοδότησης.

Εμείς, με αποφασιστικότητα και σχέδιο, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε έγκαιρα όλες τις απαραίτητες ενέργειες και σήμερα να έχουμε την οριστική άδεια για όλους, σχεδόν, τους δημοτικούς αθλητικούς χώρους. Αποδείξαμε ότι, όταν υπάρχει πολιτική βούληση και σοβαρότητα στους χειρισμούς, μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα για τα οποία οι άλλοι πασχίζουν», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Μοναδική πλέον, εκκρεμότητα η αδειοδότηση και του γηπέδου επί της λεωφόρου Κύμης, για το οποίο επίσης έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην χορήγηση οριστικής άδειας.


Από το www.syneidisi.com

Σχόλια

 1. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ:
  «Την οριστική αδειοδότηση της λειτουργίας ενός ακόμα δημοτικού αθλητικού χώρου, του ανοικτού γηπέδου ποδοσφαίρου της Πρασίνου Λόφου κατάφερε να εξασφαλίσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής……… Αποτέλεσμα τούτου, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής να εκδώσει πριν από λίγες ημέρες την απόφαση για την οριστική άδεια του χώρου,»

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ:

  ΑΔΑ: ΩΣΞΩΟΡ1Κ-ΜΦ1

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα,02-02-2016
  ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 5776/2260
  Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
  ΤΜΗΜΑ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΝΠΔΔ


  Και επειδή :

  1. Με την υπ΄ αρ. οικ. 78057/42519/2015 (ΑΔΑ:Ω360ΟΡ1Κ-Ε0Σ) Απόφαση της Υπηρεσίας μας, χορηγήθηκε προσωρινή Άδεια Λειτουργίας στο Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Πρασίνου Λόφου», του Δήμου Ν. Ηρακλείου Αττικής, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής σύμφωνα με την
  οποία στον προαναφερόμενο αθλητικό χώρο πληρούνταν οι όροι και προϋποθέσεις σύμφωνα με την Υπ. Απόφαση με αριθμ.οικ.46596/2004 (ΦΕΚ 1793/τ.Β/6-12-2004) πλην όμως, δεν είχαν προσκομισθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που συνόδευαν την δήλωση Υπαγωγής του έργου σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (ΠΠΔ) σύμφωνα με το άρθρο 4 της
  παραπάνω ΚΥΑ.


  2. Με το υπ’ αριθμ. πρωτ. Οικ.1595/26-1-201 έγγραφο του Δήμου Ν. Ηρακλείου Αττικής, προσκομίσθηκε η δήλωση Υπαγωγής του έργου σε ΠΠΔ με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με το άρθρο 4 της παραπάνω ΚΥΑ.
  ……………….
  Αποφασίζουμε

  1. Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας, στο Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Πρασίνου Λόφου» που βρίσκεται επί της οδού Πρασίνου Λόφου 98-100 στο
  Δήμου Ν.Ηρακλείου Αττικής, δυνάμει του από 24-9-2015 Πρακτικού της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα καθώς πληρούνταν οι όροι και προϋποθέσεις σύμφωνα με την Υπ. Απόφαση με αριθμ.οικ.46596/2004 (ΦΕΚ 1793/τ.Β/6-12-2004)
  Το Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Πρασίνου Λόφου» του Δήμου Ν.Ηρακλείου Αττικής θα χρησιμοποιείται για αγώνες προπονήσεις ποδοσφαίρου (Γ’ Εθνικήερασιτεχνική Α’,Β’,Γ’, τοπικό ερασιτεχνικό, ακαδημίες) Ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός καθήμενων θεατών είναι χίλια τετρακόσια (1400) άτομα .
  Η ΑΔΕΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ (2) ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ, εφόσον ένα μήνα πριν τη λήξη του πρώτου από τη χορήγησή της έτους: α)υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν μεταβληθεί οι συνθήκες και β) η ομάδα που αγωνίζεται στην ως άνω εγκατάσταση δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 22 του Ν. 4049/2012 (Φ.Ε.Κ.35/Α΄/23-02-2012).

  TA 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!!
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ

   Διαγραφή
 2. λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής σύμφωνα με την
  οποία στον προαναφερόμενο αθλητικό χώρο πληρούνταν οι όροι και προϋποθέσεις .......ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ......Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΝΡΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ?....ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑς ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗΝΑ ΔΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΠΟ ? Η ΟΧΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ...Η ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ? ΕΣΤΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΔΑ , ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΕΣΚΙΝΙΔΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΥΣΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανεξάρτητα από την ψευτιά, ( είναι στο φυσικό του του Μπάμπαλου ) και τα δύο χρόνια είναι κάτι. Οι προηγούμενοι δεν είχαν καθόλου άδεια, παρά το ότι έπαιζαν μπάλα με τους παλαίμαχους. Τώρα πρέπει ο Μπάμπαλος να τα βάλει με αυτούς που κερδοσκοπούν από την περιουσία του Δήμου. Έκαναν γραφεία του συλλόγου χωρίς να πληρώνουν ενοίκια, κυλικεία, μαγαζιά να πουλάνε στολές, οι υπηρεσίες του Δήμου εξωπετάχθηκαν και οι κλητήρες του Δήμου δεν έχουν που να πάνε, και γενικά να λειτουργούν τα πράγματα προς όφελος του Δήμου και όχι των γνωστών. Ας ελπίσουμε δε να μην γίνει κανένα ατύχημα......παρά την προσωρινή άδεια .....γιατί ο χώρος βγάζει μάτι ότι δεν .....είναι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΙΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ .ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕ ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙς ΑΘΛΗΤΙΚΕς ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙς ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ

   Διαγραφή
 5. Αυτά τα δελτία τύπου τα παίρνει κανένας στα σοβαρά; Όλα τέλεια και στο τέλος πάντα και η δήλωση του τέλειου δημάρχου ότι όλα είναι τέλεια και παραμύθια να χουμε να λέμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο Μπάμπαλος βρήκε μέσον στην περιφέρεια τη ΣΥΡΙΖΑΙΚΙΑ και βαφτίζει τα ακατάλληλα γήπεδα κατάλληλα για να το πουλήσει στους χαχόλους. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε ατυχήματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Έκαναν γαργάρα το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία στην χθεσινή συνεδρίαση , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ , ζωή και αυτή αν είσαι δημοτικός σύμβουλος του ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ !
  Οι επιφυλάξεις των κατοίκων για το γήπεδο …πριν και την λήξη της προσωρινής αδείας ..κάθε έννομο μέσω …. Κύριε Μπάμπαλε ούτε στα σχολεία δεν θα επιτρέπουν σε λίγο να πηγαίνουν στο γήπεδο … πως τα καταφέρατε πάλι , άξιος ο μισθός σας !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου