ΘΥΜΑ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ


Τελικά ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Γιώργος Παπαδημητρίου, έπεσε θύμα του ΚΙΤΡΙΝΟΥ τύπου, καθώς στο φύλλο της 17ης του Ιουνίου η εφημερίδα "Νέα Σελίδα" είχε εκτενή αναφορά (δήθεν αποκάλυψη) σχετικά με εμπλοκή συμβούλου και στενού πολιτικού φίλου του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εμφανίζεται με περίεργο ρόλο σε μια υπόθεση διακίνησης παράνομων σκευασμάτων και, μάλιστα, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Η εφημερίδα αναφέρθηκε ευθέως και ονομαστικά στο Γιώργο Παπαδημητρίου ως αναπληρωτή διοικητή στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

 Όσοι είχατε διαβάσει την υποτιθέμενη αποκάλυψη γνωρίζετε το περιεχόμενο της, όσοι δεν την γνωρίζατε, δε χάσατε τελικά τίποτα καθώς τα αναφερόμενα σχετικά με τον Γ. Παπαδημητρίου στο φύλλο της εφημερίδα "Νέα Σελίδα" της Κυριακής 13 Μαίου, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα...

 Η εφημερίδα μετά από εξώδικο και προς αποκατάσταση της αλήθειας και της άδικης διαπόμπευσης του Γ. Π. δημοσίευσε το παρακάτω: "Όλα όσα είχαν δημοσιευθεί, είναι ψευδή και συκοφαντικά για το πρόσωπο του Γεωργίου Παπαδημητρίου και οι εκδόσεις Ρεύματα Α.Ε. ως ιδιοκτήτρια της εφημερίδας με διακριτικό τίτλο "Νέα Σελίδα" και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Μπέης ο οποίος αρθρογράφησε το εν λόγω άρθρο, ανακαλούμε ως ακολούθως: Ζητούμε συγγνώμη από τον κύριο Γεώργιο Παπαδημητρίου δια του παρόντος κειμένου, ανακαλούμε όλους τους ανωτέρω συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και αν είχαμε κάνει στοιχειώδη δημοσιογραφική έρευνα θα γνωρίζαμε την ανακρίβεια και το αναληθές των όσων γράψαμε."


Ως εκ τούτου, η ανάρτηση στο μπλοκ που αφορούσε την αναδημοσίευση του άρθρου της εφημερίδας "Νέα Σελίδα" αφαιρέθηκε...