ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η “ΚΗΠΟΥΡΟΣ” ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...


Σχετικά με την απομάκρυνση του περιπτέρου της οδού Πεύκων & Νεότητος ο κ. Μπάμπαλος την παρουσίασε στους δημότες σαν μια τεράστια κατάκτηση του την οποία την παραχώρησε στους Δημότες και επισκέπτες της πόλης.

Ξέχασε φυσικά να μας πει ότι όταν δεν υπάρχει νόμιμος δικαιούχος σε μια άδεια περιπτέρου αυτή πλέον μεταβιβάζεται στο Δήμο ο οποίος με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου μπορεί να την διατηρήσει, να την καταργήσει ή να μεταφέρει σε άλλο σημείο.

Ορθά λοιπόν το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε την μεταφορά της θέσης αφού οι συνθήκες σήμερα ευνοούσαν την παραπάνω απόφαση...

Ακόμη όμως περιμένουμε να μας εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασης του για την κατάργηση ενός τμήματος από το παρτέρι της οδού Κουντουριώτη απέναντι από την είσοδο του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ το οποίο πλακοστρώθηκε και παραχωρήθηκε ως θέση περιπτέρου σε ένα σημείο που δημιουργεί προβλήματα διέλευσης σε πεζούς αφού αναγκάζονται να διανύουν την απόσταση μεταξύ των δυο δρόμων χωρίς ενδιάμεσο ασφαλές σημείο.

Έτσι λοιπόν από το νιώθει περήφανος ο κ. Μπάμπαλος για τον τρόπο με τον οποίο “ξεριζώνει“τα περίπτερα (χωρίς ιδιοκτήτη) να μας πει πως νιώθει για τα περίπτερα που “φυτεύει“...

Κεσκινίδης Γιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος ΑΚΕΠ