ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Η δημοτική αρχή κατά την πάγια τακτική της έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα επικοινωνιακής πολιτικής για το θέμα, της οφειλόμενης προς τους πολίτες, παροχής της δημοτικής συγκοινωνίας. 

Θέλουμε λοιπόν να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι μετά από δέκα τρία χρόνια και αφού στο μεταξύ καταστράφηκαν και παροπλίστηκαν τα τρία υπάρχοντα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας ο Δήμος μας αγόρασε με τα χρήματα των πολιτών δύο λεωφορεία κατώτερης από τα προηγούμενα τεχνολογίας αντί του καθόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 250.000 ευρώ. 

Τα δρομολόγια που εξαγγέλθηκαν τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους πολίτες είναι αντιγραφή των δρομολογίων του 2005-2006. Υπενθυμίζουμε στην δημοτική αρχή ότι τότε εκτελείτο και ένα δρομολόγιο προς τα δημοτικά κοιμητήρια Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης και Κόκκινου Μύλου. Την καλούμε να αντιγράψει και αυτό το δρομολόγιο. 

Κατά τα άλλα αυτό που κατάφερε 13 χρόνια μετά είναι να φορτώσει στο Δήμο δύο ακόμα οχήματα που σε λίγο θα χρειάζονται επισκευές η και αντικατάστασης, εφόσον λεωφορεία για μεταφορά επιβατών είναι απαράδεκτο να διαθέτουν συμβατικό σασμάν... Κατά τα άλλα… συνεχίζουν...

Κυριάκος Κουτρούλης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής