ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΣΗΚΩ ΑΠ' ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ


Μέχρι σήμερα οι αιρετοί που έχουν περάσει από τις διάφορες διοικήσεις στο δήμο μας, έχουν αποδείξει ότι εκτός της άγνοιας που μπορεί να είχαν για το αντικείμενο που άσκησαν διοίκηση, δεν είχαν καθόλου ένστικτο. Δε μπορούσαν να μυριστούν τους κηφήνες υπαλλήλους στις υπηρεσίες του δήμου.

Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι αυτοί οι άεργοι επιβιώνουν ανεξάρτητα από ποια δημοτική παράταξη διοικεί. Πως γίνεται αυτοί οι τουρίστες υπάλληλοι που αν τους δώσεις έναν φάκελο να τον πάνε από το ένα γραφείο στο άλλο μπορεί ο φάκελος χαθεί στην διαδρομή.

Βέβαια οι δημότες δε γνωρίζουν πολλά γι’ αυτούς τους τύπους, δεν ξέρουν ότι δεν έχουν αντίστοιχη εκπαίδευση ή ειδικότητα στις θέσεις που καταλαμβάνουν, και φυσικά δεν γνωρίζουν ότι η μόνη τους ικανότητα είναι να γλύφουν δεξιά και αριστερά.

Εκτός από υπαλλήλους τουρίστες έχουμε και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, που κάθε τετραετία θα κατέβουν με διαφορετική παράταξη, και το αστείο είναι ότι θα εκλεγούν!!!!!!

Τώρα με πιο κριτήριο τους ξαναψηφίζει ο κόσμος, είναι άγνωστο…
Εμφανίζονται αυτοί οι τουρίστες να είναι υπεύθυνοι για ότι καλό μπορεί να είχε συμβεί κατά την θητεία τους, και στο τέλος απαρνιόνται τον κακό επικεφαλής!!!!!

Μα πως ο κακός επικεφαλής που θα δώσει την τελική έγκριση για κάτι καλό που έκανες εσύ, σε γενικές γραμμές να είναι κακός??
ή μήπως θέλουν να χρεώσουν ότι δεν έκαναν τίποτα εξαιτίας άλλων? που σημαίνει ότι τσάμπα τσέπωσαν τα 15.000 ευρώ για έναν χρόνο.

Η αλήθεια είναι αλλού, πριν από τις δημοτικές εκλογές, γίνονται παζαράκια, «θα σε κάνω για 1 χρόνο αντιδήμαρχο», πρόεδρο για τα μικρότερα ονόματα, και για να μη τα πολυλογώ ο υποψήφιος δήμαρχος υπόσχεται έμμισθες θέσεις εφόσον εκλεγεί, αλλά σε μερικούς…
Στους πονηρούς!!!!!
ναι αυτούς που καμαρώνουν σαν γύφτικά σκεπάρνια στο καφενεία, που έχουν στο τσεπάκι 100 ψήφους και το παίζουν κλαρινογαμπροί της εξουσίας…

Πόσο πίσω έχουμε μείνει…
Υπάρχει άραγε τρόπος να αλλάξει αυτό το κουκλοθέατρο?

Αυτοί οι κλαρινογαμπροί προεκλογικά γίνονται περιζήτητες νύφες, για να συμβάλουν όχι με την προσωπικότητα τους ή τις γνώσεις τους στο ψηφοδέλτιο, αλλά με την στάνη ψηφοφόρων που περιέργως εξακολουθεί να τους στηρίζει.

Υπολογίστε καταρχήν τους επικεφαλής, που βασίζονται σε τέτοιες περιπτώσεις, υπολογίστε ότι οι τουρίστες αιρετοί που θα εκλεγούν, θα κληθούν να αναλάβουν κάποια θέση ευθύνης, χωρίς να γνωρίζουν χριστό για το αντικείμενο και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπαίνουν καν στον κόπο να μάθουν… αυτούς τους τουρίστες αιρετούς από την πρώτη στιγμή θα τους πλευρίσουν, οι παντός καιρού και παρατάξεων, κηφήνες υπάλληλοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν ζωή χαρισάμενη για τα επόμενα 4 χρόνια…

Για ποια διοίκηση του δήμου μιλάμε όταν αυτές οι καταστάσεις παραμένουν χωρίς καμία διάθεση αντιμετώπισης από την καθεμιά παράταξη που αναλαμβάνει την διοίκηση του δήμου?

Φυσικά οι δημότες έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης, γιατί αρκετοί συνδημότες μας, κάνουν μάγκες τα νούμερα, που παραμένουν μηδενικά.

Πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να αλλάξει το σκηνικό, κυρίως στην συνείδηση του κόσμου, δε μπορεί μία ψήφος να είναι μόνο επιλογή συμπάθειας, γιατί σε όλα τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων υπάρχουν σοβαρές προτάσεις που επειδή δεν γνωρίζουν το παιχνίδι (πως να ψαρεύεις ψηφαλάκια) καταλήγουν να είναι τελευταία επιλογή.

βοήθεια μας...