Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...


Καίγεται ο μπάμπαλος να επανεκλεγεί και από ότι φαίνεται προκειμένου να πετύχει τον στόχο του θα κάνει τα αδύνατα δυνατά.

Από την πρώτη μέρα που κάθισε στην καρέκλα του δημάρχου, ο μπάμπαλος άρχισε να αποκαλύπτει ή μάλλον καλύτερα, δεν μπορούσε να αποκρύψει τον αληθινό του χαρακτήρα.

Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο μπάμπαλος όπως και κάθε αλαζόνας, ματαιόδοξος, υπερφίαλος είναι ότι ο χειρότερος αντίπαλος του είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Θα κάνω πάλι μία αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και στον Στ. Γεωργόπουλο, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές του 2010 θεωρούσε ότι θα ήταν και πάλι εκλεγμένος δήμαρχος, το πίστευε όχι αστεία, και όταν είδα τα αποτελέσματα δηλαδή 4ος στους 6, θυμήθηκε τους αποστάτες, τους προδότες τους ευεργετημένους, στους οποίους μέχρι σήμερα χρεώνει το βατερλό του.

Για αυτοκριτική ούτε λόγος…

Πάμε στο επίκαιρο, που αφορά επιστολές που υπογράφει ο ίδιος ο μπάμπαλος και έχουν αποδέκτες Ηρακλειωτάκια που συμπλήρωσαν το 17ο έτος της ηλικίας τους, και σύμφωνα με το νέο νόμο, μπορούν να ψηφίσουν στις ερχόμενες εκλογές.

Το θέμα έδωσε στην δημοσιότητα η υποψήφια δήμαρχος Αιμιλία Τζίβα, η οποία εκτός από την συγκεκριμένη επιστολή, είχε σε μορφή φωτογραφίας και δελτίο τύπου της παράταξης της, το οποίο δε το έχει αποστείλει σε ηλεκτρονική μορφή.
Η φωτογραφία Κα Τζίβα είναι για το facebook, το έχεις που το έχεις μηχανογραφημένο, στείλτο το τιμημένο ή ανέβασε ως κείμενο…

Η επιστολή που υπογράφει ο δήμαρχος Ηρακλείου καταλήγει…
«Στο δήμο Ηρακλείου προσπαθούμε να πετύχουμε την καλύτερη λειτουργία της πόλης μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.
Στην προσπάθεια αυτή, θέλω να ζητήσω και τις δικές σου απόψεις και υποδείξεις. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο τηλέφωνο 2132000106 & 102 ή στο babalosn@otenet.gr και φυσικά μπορείς να με επισκεφτείς στο γραφείο μου για να συζητήσουμε…» 

 
Μάλιστα…
με εντυπωσιάζει το πόσο ανοικτός είναι ο δήμαρχος μας στις απόψεις των άλλων πόσο μάλλον στις υποδείξεις, όταν έχει αποδείξει 5 χρόνια ότι επιδεικτικά είχε το δημοτικό συμβούλιο σαν θεσμό και λειτουργία γραμμένο στα παλιά του τα κασκόλ…

Ο δήμαρχος εκμεταλλεύεται την θέση του, και την πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα πολιτών προκειμένου να τα αξιοποιήσει για μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας.
Το κόστος αυτής της φωτισμένης εμπνεύσεως είναι το λιγότερο…
το θράσος του μπάμπαλου είναι να μας απασχολεί…
Δεν έχω νομικές γνώσεις αλλά κάτι μου λέει ότι αυτή η ενέργεια, λόγω της χρήσης προσωπικών δεδομένων για προσωπικό όφελος, το οποίο είναι ξεκάθαρο, μπορεί να είναι παράβαση.

Το θράσος του μπάμπαλου δεν έχει να κάνει μόνο με το χρησιμοποιήσει προσωπικά δεδομένα, αλλά με το γεγονός ότι το κάνει απροκάλυπτα… αδιαφορώντας ξεκάθαρα για το ηθικό κομμάτι της ενέργειας του.

Όσο θα πλησιάζουμε στην ώρα της κρίσης, έχουμε πολλά να δούμε από τον απερχόμενο δήμαρχο.