ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΥΦΩΝ Α.Σ. - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ...

Είναι αυτονόητο ότι ο ΤΥΦΩΝ Α.Σ. δεν θα μπει στο προεκλογικό παιχνίδι εντυπώσεων που έχει στήσει ο Δήμος, σεβόμενος την μνήμη του ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ. Δεν θα ασχοληθεί με κοπυπάστορες αντιδημάρχους του Facebook που παίρνουν γραμμή για να αρέσουν, με καθηγητές της μικροπολιτικής, με υποψηφίους που έχουν όνειρο ζωής την αναρρίχηση στις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων, με εξουσιολάγνους, με αυτούς που ψάχνουν ανταλλάγματα, με έμμισθα παπαγαλάκια και με το εξαίρετο έργο που επιτελούν τα «τρολ» της πόλης μας.


Ο ΤΥΦΩΝ Α.Σ. ενημερώνει ότι:
1. Ουδέποτε ο σύλλογος ισχυρίστηκε ότι έχει κάνει αίτημα για την διεξαγωγή του Τουρνουά. Αυτό είναι αποκύημα της φαντασίας σας.
2. Ουδέποτε ο σύλλογος έχει κάνει αίτημα στο Δήμο για διεξαγωγή αθλητικής εκδήλωσης, τουρνουά και γενικά οποιασδήποτε εκδήλωσης με αθλητικό – φιλανθρωπικό περιεχόμενο κατά την διάρκεια των ωρών που του έχουν παραχωρηθεί από το Δήμο τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια.
3. Ο σύλλογος πάντα ενημερώνει (δεν αιτείται) τα αρμόδια όργανα για εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στις ώρες που του έχουν παραχωρηθεί.
4. Ο σύλλογος αιτείται μόνο όταν προτίθεται να χρησιμοποιήσει ώρες που έχουν παραχωρηθεί σε άλλα σωματεία ή για άλλες χρήσεις (Χριστουγεννιάτικο Camp και άλλα).

Σχετικά με την μεγαλοψυχία του Δημάρχου και επικεφάλη της παράταξης, να μας παραχωρήσει το κλειστό μετά το πέρας της προεκλογικής του εκδήλωσης, σημειώνουμε για μια ακόμα φορά ότι ουδέποτε έχει ασχοληθεί, αυτός και οι συνεργάτες του, με τον τρόπο λειτουργίας ενός αθλητικού σωματείου γενικά και ειδικότερα του ΤΥΦΩΝ Α.Σ. Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο σύλλογος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις οι οποίες διεξάγονται απογευματινές και βραδυνές ώρες. Τους ενημερώνουμε επίσης ότι τα αγωνιστικά τμήματα πραγματοποιούν σημαντικές απογευματινές προπονήσεις εν όψει σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι βέβαια ότι αυτά είναι «ψιλά γράμματα για εσάς», αλλά για εμάς αποτελούν προτεραιότητα.

Όσο για την λογική που έχετε σχετικά με την λειτουργία του κλειστού, «δανειζόμαστε» την ερώτηση του κ. Γιάννη Φίλανδρου: «Δεδομένου του μεγάλου αριθμού παρατάξεων στον Δήμο και της προεκλογικής περιόδου, τι πρόκειται να συμβεί και ποια η επίπτωση στις αθλητικές υποχρεώσεις των ομάδων της πόλης μας εάν το παράδειγμα του δημάρχου το ακολουθήσουν και άλλες παρατάξεις ;»

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι:
- Ο ΤΥΦΩΝ Α.Σ. και ο Ο.Φ.Η.Η. είχαν ενημερώσει έγκαιρα, από τις 28 Ιανουαρίου, τα αρμόδια όργανα του Δήμου. Πολλοί δε από τους παρατρεχάμενους ενημερώθηκαν από την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook και δεν δίστασαν να κάνουν Like.
- Στην σύγχρονη ιστορία του Ηρακλείου ουδέποτε δημοτική παράταξη είχε διανοηθεί να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο χώρο για προεκλογική συγκέντρωση, αδιαφορώντας για την τύχη των αθλητών, πόσο μάλιστα αδιαφορώντας για τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού τουρνουά μνήμης. Είστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
- Διακρίνουμε μια βελτίωση στα αντανακλαστικά του Δήμου όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, σε αντίθεση με τα προηγούμενα 4 και κάτι χρόνια όπου στις αναρίθμητες επιστολές του συλλόγου προς το Δήμο, μας είχαν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους... και ακόμα πιο πάνω.
- Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η παράταξη του Δημάρχου δείχνει σημάδια ζωής μετά από 4 και κάτι χρόνια.
- Είναι εξίσου σημαντικό ότι εμφανίστηκε και ο γραμματέας της παράταξης, παρόλο το θλιβερό ατόπημα να τοποθετηθεί επί προσωπικού, θεωρώντας ότι αγορεύει στο δικαστήριο. Είναι φαίνεται μεταδοτικό. Όσο για τον πόνο που τον έπιασε ξαφνικά για το σύλλογο καλύτερα να μην επεκταθούμε.

Αγαπητέ Δήμαρχε, Αγαπητέ Γραμματέα, Αγαπητοί συνεργάτες αυτών,
τις μάσκες και τα καρναβάλια τα αφήνουμε στα χέρια σας. Είναι τα μοναδικά που μπορούν να διαχειριστούν με επιτυχία οι μικροπολιτικοί σας εγκέφαλοι.

Υ.Γ 1 Γιατί ενώ είχατε δώσει υποτίθεται την έγκριση στη παράταξη από τις 23 Ιανουαρίου, ενημερώσατε τα σωματεία μετά από 21 ημέρες; Και όλως τυχαίως μετά απο ενημερωτικό e-mail και όχι αίτηση, του ΤΥΦΩΝ Α.Σ που αναφέρεται στο τουρνουά τις 17 Μαρτίου ως ΣΥΝΕΧΕΙΑ της απο 28 Ιανουαρίου ανάρτησής του;
Eν κατακλείδει: Γνωρίζατε τα πάντα και πήρατε τις αποφάσεις σας, βάζοντας μια προεκλογική εκδήλωση πάνω ακόμα και από ένα φιλανθρωπικό τουρνουά μνήμης. Είστε κατακριτέοι στη συνείδηση του Αθλητικού κόσμου του Ηρακλείου και όχι μόνο. Πραγματικά λυπάμαι που βοήθησα κάποτε και εγώ με τις λιγοστές δυνάμεις μου, να βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, άνθρωποι τέτοιας νοοτροπίας και αντίληψης!

Υ.Γ. 2 Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από την οικογένεια του Κ. Πουλάκη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του θα προχωρούσαν σε τέτοιου είδους αίσχη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΥΦΩΝ Α.Σ.
Ευάγγελος Νικολάου