ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Ο.Τ. 216?



Ένα από τα προεκλογικά όπλα του Μπάμπαλου είναι η περίφημη χρηματοδότηση για το Οικοδομικό τετράγωνο 216 (πάρκο επί της πεύκων απέναντι από τα σχολεία) και η αναπαλαίωση – αναστύλωση του κτιρίου, το οποίο με 2μιση εκατομμυριάκια από ρημάδι θα γίνει πολυχώρος πολιτισμού…
Δηλαδή το κόστος της αναστύλωσης και της διαμόρφωσης, είναι περίπου το ίδιο με την δημιουργία (από το μηδέν) ενός βρεφονηπιακού σταθμού!!!!

Αναρωτιέμαι όπως φαντάζομαι και άλλοι συνδημότες…
εκτός από το δελτίο τύπου με τις γενικότητες, δεν είχε η δημοτική αρχή, να παρουσιάσει μία μακέτα, κάποιες λεπτομέρειες για το πως θα διαμορφωθεί ο χώρος, το σκεπτικό, πόσες αίθουσες και για ποιες χρήσεις θα είναι διαθέσιμες...?

Πήγαν στο ΕΣΠΑ και είπαν έχουμε ένα παλιό εργοστάσιο και είναι όνειρο μας πολλών δεκαετιών να αξιοποιηθεί και θέλουμε να το μετατρέψουμε σε πολυχώρο πολιτισμού, και το ΕΣΠΑ είπε… επιλέγεσθε τέταρτοι στους 100, για να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα….
Τι λέμε ρε παιδιά??
Έτσι εξασφαλίζεις 2μιση εκατομμύρια?

Γιατί η δημοτική αρχή, δεν εμφάνισε εκτός από το δελτίο τύπου, τον φάκελο με την μελέτη και την πρόταση για την δημιουργία του πολυχώρου, έστω μία μακέτα ρε παιδιά!!!!
Γιατί δεν υπάρχει κάποιο έγγραφο του φορέα που να επικυρώνει την συγκεκριμένη χρηματοδότηση??

2μιση εκατομμύρια δεν ακούγονται πολλά για αναστύλωση και διαμόρφωση του εν λόγω κτιρίου?
με τα ίδια χρήματα ίσως και λιγότερα φαντάζομαι ότι το γκρεμίζουν και το χτίζουν από την αρχή και μάλιστα με ασφαλείς προδιαγραφές, τι λέει γι’ αυτό ο Μοσχονάς που ξέρει???

Πόσο θα ήθελες ρε Ηλία για να το γκρεμίσεις και να το ξαναχτίσεις το ρημάδι??
Εδώ κάτι δε κολλάει…

και προσέξτε… πρόκειται για όνειρο πολλών ετών!!!!
πως το παρουσιάζουν, για να δώσουν έμφαση, κοτσάρουν και τα εκατομμύρια της χρηματοδότησης και τρέχα γύρευε…

Εγώ πάντως μάλλον κοιμάμαι άλλον ύπνο γιατί ποτέ δεν είχα το ίδιο όνειρο…

Το μάτι μου έχει περισσότερη ανάγκη να επικεντρωθεί στο παρκάκι, παρά στο ρημάδι, σε βαθμό που δε το βλέπω καν.
Όλη αυτή η υπερπαραγωγή μοιάζει με προεκλογικό πυροτέχνημα, και χωρίς μακέτα!!!

Θα διαβάζουν οι κάτοικοι της Πολυτεχνείου για τα εκατομμύρια που πέφτουν από δω και από κει, και θα τρελαίνονται…

Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε ένα προεκλογικό φυλλάδιο που είχαν φτιάξει οι κάτοικοι, για τις εκλογές του 2010…


Φαντάζομαι ότι αν βγάλουν υπενθύμιση θα προστεθούν και άλλα 2 ονόματα πρώην δημάρχων. 

Συνοψίζοντας αν τελικά πρόκειται για προεκλογικό πυροτέχνημα η χρηματοδότηση, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπάμπαλος προσπαθεί μέσα από ασαφείς ανακοινώσεις να δείξει τις αρετές του, διότι όπως φαίνεται τα έργα 5 ετών δεν έπεισαν.

Περιμένουμε από την δημοτική αρχή, να εξηγήσει στους δημότες, με πιο τρόπο εξασφάλισε αυτή την χρηματοδότηση, και που είναι η μελέτη και ο σχεδιασμός που έπεισε τους κριτές… ή αν είναι διαφορετικά τα πράγματα, πιο πρόχειρα ας πούμε, ας μας πει ο Μπάμπαλος ότι η συμφωνία ήταν προφορική ή συμφωνία κυρίων, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να μην ψαχνόμαστε άδικα ρε παιδιά!!!